Καλό...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το “Milky Way”, η νέα σειρά του ΜEGA, προωθεί την “ΩΜΗ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ” ;;;
Re: Το “Milky Way”, η νέα σειρά του ΜEGA, προωθεί την “ΩΜΗ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ” ;;;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Re: Το “Milky Way”, η νέα σειρά του ΜEGA, προωθεί την “ΩΜΗ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ” ;;;
Και για όσους κατηγορούν το Milky Way πως έχει μόνο αντρικές γκευ σκηνές
δείτε και τη ΄΄μαμά΄΄ της πρωταγωνίστριας

https://www.protothema.gr/life-style/ar ... o-twitter/
δείτε και τη ΄΄μαμά΄΄ της πρωταγωνίστριας

https://www.protothema.gr/life-style/ar ... o-twitter/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μεγάλο τρολ πάντως το διαφημιστικό τμήμα της σειράς
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Καραμελίτσα
Από τις περίπου 30 σειρές στην ελληνική τηλεόραση, πόσες κάνουν "γκει προπαγάνδα";
Z
Έχω διαβάσει σχετικά αλλά δεν το έχω δει καν.
Ούτως ή άλλως μόνον και οι επιλογές του "δυναμικού κοινού" δείχνει το τι ακριβώς είναι το δυναμικό κοινό.
Αυτό έχουμε μ' αυτό θα πορευτούμε. Και σίγουρα δεν φταίνε οι σειρές γι' αυτό, έτσι;
Ούτως ή άλλως μόνον και οι επιλογές του "δυναμικού κοινού" δείχνει το τι ακριβώς είναι το δυναμικό κοινό.
Αυτό έχουμε μ' αυτό θα πορευτούμε. Και σίγουρα δεν φταίνε οι σειρές γι' αυτό, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπα... όσο αφορά το Milky Way ισομοιρασμένα ειναι τα πράγματαΓΑΛΗ έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:51 Έχω διαβάσει σχετικά αλλά δεν το έχω δει καν.
Αυτό έχουμε μ' αυτό θα πορευτούμε. Και σίγουρα δεν φταίνε οι σειρές γι' αυτό, έτσι;![]()
Τους αρβύλες π.χ. τους βλέπει νεολαία
ενώ τη γη της ελιάς γερουσία
το Milky είναι μία η άλλη
ή πιο σωστά εν@ ή αλλ@
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ – ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
20,1% 16,3%
ΣΑΣΜΟΣ
18,5% 20,1%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
15,9% 23,1%
ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ
12,4% 14,8%
ΦΑΡΜΑ
11,9% 8,8%
ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ (με καλεσμένο Κουτσουμπα)
11,7% 11,5%
Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ
11% 13,1%
MILKY WAY
9,8% 9,7%
FAME STORY ACADEMY
9,3% 7%
ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ
10% 18%
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
9,8% 8,8%
ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
9% 8,8%
Η ΠΑΡΑΛΙΑ
6,9% 7,5%
I’M A CELEBRITY… GET ME OUT OF HERE!
4,9% 4,1%
ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ
4,8% 4,9%
https://www.sportime.gr/sportminute/til ... t-of-here/
Spoiler
Ναι ρε Νικ!
Τι μαλακίες σειρές ήταν αυτές; Βασταρδης ρε φιλε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Η σειρα Σασμος παντως οχι και ο Μπισμπικης που παιζει σε αυτη ως βαρβατο αρσενικο ειναι η ονειρωξη πολλωνΚαραμελίτσα έγραψε: 01 Δεκ 2023, 18:47 Από τις περίπου 30 σειρές στην ελληνική τηλεόραση, πόσες κάνουν "γκει προπαγάνδα";
απο εσας γλυκιες μου.
Ρε σεις, ειλικρινά τώρα. Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος την επανάστα της κωλοπετεινίτσας που δείχνει (γουάου) δυο γκέι να φιλιούνται;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είτε στο παπακαλιατικό είτε στο μίλκο με αμύγδαλο ανδαλουσίας πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν νεολαίος ακόμα (σχεδόν την ίδια εποχή που χα γνωρίσει και τον Μπεο
)
είχα γνωρίσει για επαγγελματικούς λόγους τον Βασταρδη από κοντά
το πρώτο πράγμα που μας ειχε συμβουλέψει ήταν να προσέχουμε να μας κολλάν τα ένσημα
και τοτε αυτό έμενα μου χε φανεί πολύ πεζό και αντικαλλιτεχνικό
τρομάρα μου
είχα γνωρίσει για επαγγελματικούς λόγους τον Βασταρδη από κοντά
το πρώτο πράγμα που μας ειχε συμβουλέψει ήταν να προσέχουμε να μας κολλάν τα ένσημα
και τοτε αυτό έμενα μου χε φανεί πολύ πεζό και αντικαλλιτεχνικό
τρομάρα μου
Spoiler
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ακολουθει αποσπασμα απο την γεωργιανη κρατικη τηλεοραση που εκεινο τον καιρο ηταν σοβιετικη δημοκρατια και προεδρος
της ηταν ο Σεβρτνατζε και διετελεσε εκτος των αλλων υπουργος εξωτερικων της ΕΣΣΔ επι Γκορμπυ.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Πουστηδες ειναι αυτοι που κρυβουν την ομοφυλοφιλια τους ενω ειναι ξεφωνημενες.Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 16:08 Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει και ένας διαχωρισμός μεταξύ ομοφυλόφιλου και πούστρας.
Ο πρωταγωνιστης της σειρας μπορει να ειναι θυληπρεπης και κουνιστος αλλα τουλαχιστον
ομολογει ανοιχτα οτι ειναι γκεϋ.
Το κακο με μας τους βαλκανιους ειναι οτι πηδαμε τα τραβελια στην Συγγρου απλα και μονο να αποδειξουμε στην παρεα
μας η στις γκομενες οτι ειμαστε καποιοι η μπορει να κογιοναρουμε και να κανουμε μπουλινγκ στις ξεφωνημενες και παλι
για τους λογους που προανεφερα και οχι η woke culture ειναι ενα πολιτισμικο σκουπιδι που σιχαινομαι και με λανθασμενο
τροπο μιλαει για τις οποιες διακρισισεις υφιστανται οι ΛΟΑΤΚΙ.
Δε κρίνω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι, σιγά την πρωτοτυπία. Κάτι τέτοια έλεγε και η άλλη μεγάλη ακαδημαϊκή μορφή η Διβάνη για τον Κυνόδοντα.
Εκεί, κολλημένοι στη μιζέρια του αντιροδοκοπαντζίδικου δέους των έιτις.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 1470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias