Βγάζουμε κάτι bad ass που πολύ απλά δεν το έχουν οι γλόμποι.
Για να είμαι ειλικρινής ο μόνος γλόμπος που ξέρω να μην είναι μαλάκας είναι ο Λούγκος.
Αυτός ναι, είναι καραφλοχαιτάς, οι παραπάνω από τον συγκεκριμένο, όχι.
Ε φτιάχνω φράντζα λίγο μπροστά να καλύπτεται η μετωπαρα, που επειδή έχω ακόμα μαλλί, είναι οκ ως τακτική. Αλλά οκ, άρχισαν να υποχωρούν στα 28 και τώρα είμαι 42, και έχω ακόμα, άρα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα, παλιά στα 30ς μου έτρωγα φρίκες.vantono έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 17:52Φοράς και στέκα α λα Ζερβίνιο, πύτε μου?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 16:48 Αν έχεις πίσω καράφλα και μπροστά μαλλί, πας για ξουρα Ζιντάν. Καλό είναι βέβαια να είσαι και ολίγον μαυριδερός, τότε υπάρχει όλο και περισσότερη βελτίωση.εγω χάνω μόνο από μπροστά, πίσω δεν έχει πέσει τρίχα. Καλό αυτό μέχρι στιγμής γιατί καλύπτουμε και με διάφορες τακτικές αλλά όταν φτάσει η hairline στην κορυφή, θα επέλθει ο όλεθρος.εχουμε ωστόσο κάμποσο καιρό.
απαξ εβδομαδιαιως, η και περισσοτερο.foscilis έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 22:37 Ξυρίζω τα μούσια μια φορά το δίμηνο. Αυτό δεν καθιστά λίγο προβληματική μια κόμμωση που απαιτεί καθημερινό ξύρισμα σε όλο το κεφάλι;