!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Re: Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 20:17 Εικόνα
Άραγε ποιός ειναι ο Nandros ?
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Otto Weininger έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 19:44
hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 19:36
Otto Weininger έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 19:26

Ναι, το Σκάι κράζει.
Επόμενη γραμμή.
Δεν είμαι εγώ αυτός που λειτουργεί με κομματική γραμμή. Δεν έχω κόμμα, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Τι να το κάνω το να μην έχεις κόμμα, όταν όλη σου η κοσμοθεωρία περιγράφεται με το "θα φτιάξω κόσμο δικό μου και μέσα θα μπω" ;

Καλύτερα σε κομματική γραμμή, παρά σε εναλλακτικές πραγματικότητες.
Χαρά στο κουράγιο σου, φαρμακοτρίφτη. ΟΚ, πες με κότα ξανά αν θες, αλλά καλύτερα κότα παρά με πονοκέφαλο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 20:25
Kauldron έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 20:21
Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 20:05
Δείξε μου που έκανα τέτοιες προτάσεις νεοναζιάρα;
.
Έλα τώρα, άσε τα ναζάκια σε 'μενα. Εσύ δεν μας έδειχνες το δάχτυλο και μας έλεγες να σκύψουμε.
Πάντως, να σου πώ, από τότε που είδα τη φωτογραφία σου, κάτι σκίρτησε μέσα μου. :g094:
Καύλωσες από πίσω μόλις είδες το δάκτυλο νεοναζιάρα;
Θα μ' αφήσεις να μπώ στο λιμάνι σου? :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 20:05
Δείξε μου που έκανα τέτοιες προτάσεις νεοναζιάρα;
.
Έλα τώρα, άσε τα ναζάκια σε 'μενα. Εσύ δεν μας έδειχνες το δάχτυλο και μας έλεγες να σκύψουμε.
Πάντως, να σου πώ, από τότε που είδα τη φωτογραφία σου, κάτι σκίρτησε μέσα μου. :g094:
Να ρωτήσω εσένα, αν ξέρεις βέβαια, γιατί το να ρωτήσω τις αμοιβάδες δεν έχει νόημα.

Αν έχω καταλάβει κι από παλιότερες δημοσιεύσεις σου, δηλώνεις πως δεν είσαι γκέι αλλά υπέρμαχος κάποιων δικαιωμάτων τους (κι έχουμε διαφωνήσει για 1-2 απ' αυτά, συμφωνήσει σε άλλα ή βρεθεί κάπου στη μέση σε κάποια τρίτα, κατά καιρούς).

Πες όμως ότι όντως ήσουν γκέι (λέμε τώρα, και δεν μ' ενδιαφέρει και καθόλου, να ενημερώσω). Ποιος ο λόγος, όλοι αυτοί οι "πγοοδευτικοί" και "ανοιχτόμυαλοι" (my ass) "αριστεροί", να την λένε σε κάποιον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις; Από πότε δηλαδή, το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, είναι αντικείμενο ειρωνείας για έναν αριστερό; Σόρυ, "αριστερό", ξεχάστηκα...
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nyxtovios έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 14:06
Ναύτης έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 13:59
Πασιφάη έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 13:55

Μα ναι ρε φίλε μου. Αυτό ακριβώς και ας μείνουμε στην ουσία, διότι απ'ότι βλέπω εδώ μέσα έχει πάρει φωτιά ο κώλος μερικών και βλέπουν μονο με τα κομματικά γυαλιά τους. Τα του οίκου μας, τα βλέπουμε και τα αντιμετωπίζουμε εδώ.
Μα το λέμε (μερικοί) εξαρχής: η πρωτοφανής προσβολή απέναντι στον Έλληνα Π/Θ (και ξέρεις φαντάζομαι τι γνώμη έχω εγώ για τον συγκεκριμένο Π/Θ) δεν είναι μια προσβολή απέναντι στο πρόσωπο του ΚΜ, αλλά μια προσβολή απέναντι στην Ελλάδα.
Παράδειγμα
Αν ήσουν διευθυντής σε μια σοβαρή εταιρεία και ερχοταννμια μέρα ένας γύφτος να απαιτήσει να του δώσεις λεφτά, θα τον πεταγες έξω ή οχι;
Ίδια περίπτωση.
Το αν προβάλλονται και υπόλοιποι γύφτοι είναι άλλο θέμα
Αν ο Έλληνας Π/Θ -ανεξάρτητα από το πρόσωπο που ενσαρκώνει τον θεσμό- είναι για σένα ένας "γύφτος" που μπορεί να τον προσβάλλει κάθε ξένος παράγοντας, τότε η χώρα είναι ένα τσαντίρ-μαχαλάς κι εμείς, οι Έλληνες, γυφτότσουρμο.
Αν εσύ βλέπεις έτσι τον εαυτό σου και την πατρίδα μας, είναι δικό σου θέμα, αλλά νομίζω ότι αντιπροσωπεύεις μια μειοψηφία.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Greece denies promising not to raise Parthenon Sculptures on UK visit
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Ο Κούλης να κλείσει συνάντηση με τον αρχαιοκάπηλο υπάλληλο του Βρετανικού Μουσείου που συνελήφθη πρόσφατα για τα περαιτέρω. Μπορεί να διαμεσολαβήσει κάποιος από τους φίλους του πατέρα του που σίγουρα θα τον έχει και αυτόν στο καρνέ του.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Isildur έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 20:41

Να ρωτήσω εσένα, αν ξέρεις βέβαια, γιατί το να ρωτήσω τις αμοιβάδες δεν έχει νόημα.

Αν έχω καταλάβει κι από παλιότερες δημοσιεύσεις σου, δηλώνεις πως δεν είσαι γκέι αλλά υπέρμαχος κάποιων δικαιωμάτων τους (κι έχουμε διαφωνήσει για 1-2 απ' αυτά, συμφωνήσει σε άλλα ή βρεθεί κάπου στη μέση σε κάποια τρίτα, κατά καιρούς).

Πες όμως ότι όντως ήσουν γκέι (λέμε τώρα, και δεν μ' ενδιαφέρει και καθόλου, να ενημερώσω). Ποιος ο λόγος, όλοι αυτοί οι "πγοοδευτικοί" και "ανοιχτόμυαλοι" (my ass) "αριστεροί", να την λένε σε κάποιον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις; Από πότε δηλαδή, το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, είναι αντικείμενο ειρωνείας για έναν αριστερό; Σόρυ, "αριστερό", ξεχάστηκα...
Το μπλε κείμενο είναι σωστό και διευκρινίζω: δικαιώματα και όχι προνόμια.
Εδώ μου την έχουν πέσει χριστιανοταλιμπάνοι, ένας νεοναζί και κάμποσοι "αριστεροί" του κώλου.
Έξω μου έχουν τύχει "αριστεροί" με δεξιότατες τσέπες. Κάποια εξοργίστηκε επειδή η υπηρέτρια που την ξεβρωμίζει/ ξεσκατίζει έχει αυτοκίνητο.
Αν όλοι αυτοί είναι βλήματα εγώ δεν φταίω. :102:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 19:40 Πρεπει να ψηφιστει νομος οτι καθε πολιτικος που θα θετει θεμα Ελγινειων θα διωκεται απο τη δικαιοσυνη γιατι εν γνωσει του κοροιδευει τον ελληνικο λαο.

.
Ώστε "ελγίνεια" ε;
Μάστα.
Γιατί το σταματάς όμως;
Βάλε και το θέμα της υφαλοκρηπίδας, της ΑΟΖ, του FIR Αθηνών, της κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου, μην κάνεις εκπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Yochanan έγραψε: 28 Νοέμ 2023, 21:02 Ο Κούλης να κλείσει συνάντηση με τον αρχαιοκάπηλο υπάλληλο του Βρετανικού Μουσείου που συνελήφθη πρόσφατα για τα περαιτέρω. Μπορεί να διαμεσολαβήσει κάποιος από τους φίλους του πατέρα του που σίγουρα θα τον έχει και αυτόν στο καρνέ του.
:lol: (αλήτη...)
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Να επιστρέψεις ότι αρχαίο έχει κλέψει ο πατέρας σου και μετά θα σε δεχθεί ο Σουνακ.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Εν κατακλείδι.
Μεταξύ μας μπορούμε να βριζόμαστε όσο θέλουμε. Όταν όμως προσβάλλεται ο Π/Θ της χώρας από έναν ξένο παράγοντα, τότε προσβάλλεται η ίδια η Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες.
Και αυτό -θα το πω γιατί αλλιώς θα σκάσω- ισχύει ανεξάρτητα από το πρόσωπο που ενσαρκώνει κάθε φορά τον θεσμό, δηλαδή τόσο όταν ο Σούνακ προσβάλλει τον Μητσοτάκη, όσο κι όταν κάποτε διάφοροι ευρωπαϊκοί παράγοντες προσέβαλαν βάναυσα τον Τσίπρα.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Για να μην στενοχωριουνται τα νδουλικα θα μπορούσε να πέσει γραμμή σε πορτοσαλτε, μαυριδη, αυτιά και όλο τον συφερτο που παριστάνει τους δημοσιογράφους να ξεκινήσουν να γράφουν πως τελικά ο Μητσοτάκης έφερε πίσω τα γλυπτά. Λέγε λέγε σε μία δύο μέρες θα το καταπιουν αμασητο τα παλικάρια(λέμε τώρα) και θα ησυχάσουμε και εμείς από την μιρλα για την μέγιστη προσβολή που υπέστη ο πρωθυπουργός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”