Αντιδράσεις 12χρονου και...Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:06 Το κτήριο έχει ωραίο βάψιμο, και η πινακίδα είναι καινούργια, ά, παπαπαπα αποκλείεται να είναι απάτη.
![]()
![]()
![]()
![]()
... απέλπιδες κραυγές για ιππικό. Ή μπάλα στην κερκίδα. Διάλεξε και πάρε.
Αντιδράσεις 12χρονου και...Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:06 Το κτήριο έχει ωραίο βάψιμο, και η πινακίδα είναι καινούργια, ά, παπαπαπα αποκλείεται να είναι απάτη.
![]()
![]()
![]()
![]()
... απέλπιδες κραυγές για ιππικό. Ή μπάλα στην κερκίδα. Διάλεξε και πάρε.
Άρα, το κτίριο προϋπήρχε, δεν ήταν δικό τους. Δηλαδή, ένα στοιχείο παραπάνω ότι κάτι βρομάει άσχημα εδώ.stella έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:31 Πάντως στην ίδια διεύθυνση στο Επιμελητήριο έχει εταιρεία με θέρμανση-ψύξη. Και το λογότυπο του νεφροράματος θα ταίριαζε σε εταιρεία με θέρμανση-ψύξη, έχει και ασορτί χρώματα.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ούτε μια φράση σωστή δε ξέρει να γράψει ο αγράμματος Αλβανός.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χθες γεννηθηκε.Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:13Καλά ρε τύπε, εσύ ξέρεις λαμόγιο στην Ελλάδα να έχει το ο,τιδήποτε στ' όνομά του? Χτές γεννήθηκες?Isildur έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:10Ρε συ, άντε γάμησε τα δικά μου που προφανώς δεν τα διαβάζεις, αυτά που ανεβάζεις εσύ δεν μπαίνεις καν στον κόπο να τα διαβάσεις πριν βάλεις τους τίτλους;Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:03
Δηλαδή απ' το δεν είναι ιδιοκτήτης ο μέτοχος πήγαμε στο μπορεί να είναι μπορεί και όχι, δέχεσαι οτι είναι για να προχωρήσει η κουβέντα, και μετά αμφισβητείς αυτό που μόλις δέχτηκες, ξαναστολάροντας τη κουβέντα.![]()
Αλλά να σε ρωτήσω εγώ, αφού δεν είναι ιδιοΧτήτες, για πΧοιό λόγο παρευρέθη και ο υφυπουργός στα εγκαίνια?
Εντάξει, είναι γύφτοι και καίνε καλώδια έξω από νηπιαγωγεία οι της ΝΔ, το ξέρουμε, αλλά ΜΟΝΟ για το μπουφέ, να φάει όσα μπορεί και τα υπόλοιπα να τα βάλει στη τσέπη και να φύγει?
Πάμε πάλι;
Είδηση: πατέρας και αδελφός βουλευτή είναι μέτοχοι σε εταιρεία.
Kauldron: Ιδιοκτήτης εταιρείας είναι ο βουλευτής.
Φτάνει το size 150 ή να το μεγαλώσω κι άλλο;
Και δεν πήγα από κάπου, κάπου αλλού όπως λες. Και τα δυο που έγραψα στο πρώτο μου ποστ, είναι κείμενα από το δικό σου OP. Το πρώτο από την είδηση, το δεύτερο ο τίτλος που έβαλες εσύ. Και που, φυσικά, δεν έχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους.
Frappezitis έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:47Χθες γεννηθηκε.Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:13Καλά ρε τύπε, εσύ ξέρεις λαμόγιο στην Ελλάδα να έχει το ο,τιδήποτε στ' όνομά του? Χτές γεννήθηκες?Isildur έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:10
Ρε συ, άντε γάμησε τα δικά μου που προφανώς δεν τα διαβάζεις, αυτά που ανεβάζεις εσύ δεν μπαίνεις καν στον κόπο να τα διαβάσεις πριν βάλεις τους τίτλους;
Πάμε πάλι;
Και δεν πήγα από κάπου, κάπου αλλού όπως λες. Και τα δυο που έγραψα στο πρώτο μου ποστ, είναι κείμενα από το δικό σου OP. Το πρώτο από την είδηση, το δεύτερο ο τίτλος που έβαλες εσύ. Και που, φυσικά, δεν έχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους.
Στην Γλυφαδα οταν αναφερονται σε συγκεκριμενο cafe-bar-restαurant λενε παμε στης Μπακογιαννης αλλα η ιδια δεν φαινεται ως ιδιοκτητρια στα χαρτια.
Οπως και στην Αργυρουπολη 2-3 μαγαζια της εστιασης τα εχει συγκεκριμενη ομαδα απο το Δημοτικο συμβουλιο αλλα δεν φαινονται ως ιδιοκτητες στα χαρτια.
Ιδιοκτητες φαινονται κλασικοι αχυρανθρωποι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δηλαδή, εσύ τώρα το:Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:45
Τί δωδεκάχρονου ρε τύπε?
Εσείς δε βάζετε το κτήριο και λέτε "ε, ωραίο κτήριο, δε φαίνεται για βιτρίνα"?
Αυτό το μουσίτσικο πράμα κάνεις (και οχι μόνο εσύ), να πετάς απ' έξω απ' έξω κάτι και μετά να λές "μα εγώ? Τί λέτε τώρα?"
... το μεταφράζεις ως "απαπαπα, αποκλείται να είναι απάτη" και ως μουσίτσικη συμπεριφορά; Ειλικρινά θέλω να μου πεις, τα διαβάζεις καν ή όχι; Αν ναι, να ξέρω να μην σου κολλάω και πολύ γιατί προφανώς έχεις θέμα κατανόησης κειμένου κι αυτό είναι σοβαρό. Αν όχι, να συνεχίσω, δεν έχω πρόβλημα.Isildur έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:04 Όντως, δεν μοιάζει για προχειροστημένη απάτη. Αν κατάλαβα καλά μάλιστα (από την δεύτερη φωτό), φαίνεται να είναι όλο το κτίριο κι όχι απλά κάποιοι χώροι ενός κτιρίου ε μια ταμπέλα απ' έξω, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα είναι απλώς "βιτρίνα", ειδικά αν το κτίριο τους ανήκει.
Τι να πω; Κάτι βρομάει όντως εδώ, ελπίζω να μάθουμε τι πραγματικά παίζει και να μην πέσει συγκάλυψη (αν είναι κάτι παράνομο, δηλαδή).
Μπορεί να αναφέρεται στον σφιγκτήρα σου, ποτέ δεν ξες...Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:46Ούτε μια φράση σωστή δε ξέρει να γράψει ο αγράμματος Αλβανός.
Ουστ, κοπρόσκυλο. Που θα με πιάσεις και στο στόμα σου. Ξου λέμε, στο κλουβί σου και χωρίς μπανάνα.Frappezitis έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:47Χθες γεννηθηκε.Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:13Καλά ρε τύπε, εσύ ξέρεις λαμόγιο στην Ελλάδα να έχει το ο,τιδήποτε στ' όνομά του? Χτές γεννήθηκες?Isildur έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:10
Ρε συ, άντε γάμησε τα δικά μου που προφανώς δεν τα διαβάζεις, αυτά που ανεβάζεις εσύ δεν μπαίνεις καν στον κόπο να τα διαβάσεις πριν βάλεις τους τίτλους;
Πάμε πάλι;
Εχει εμφανιστει πολλακις.Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:48Frappezitis έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:47Χθες γεννηθηκε.Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:13
Καλά ρε τύπε, εσύ ξέρεις λαμόγιο στην Ελλάδα να έχει το ο,τιδήποτε στ' όνομά του? Χτές γεννήθηκες?
Στην Γλυφαδα οταν αναφερονται σε συγκεκριμενο cafe-bar-restαurant λενε παμε στης Μπακογιαννης αλλα η ιδια δεν φαινεται ως ιδιοκτητρια στα χαρτια.
Οπως και στην Αργυρουπολη 2-3 μαγαζια της εστιασης τα εχει συγκεκριμενη ομαδα απο το Δημοτικο συμβουλιο αλλα δεν φαινονται ως ιδιοκτητες στα χαρτια.
Ιδιοκτητες φαινονται κλασικοι αχυρανθρωποι.![]()
![]()
![]()
![]()
Νεύρα από ατσάλι οι τύποι. Φαντάσου να εμφανιστεί η ιδιοκτήτρια (η κανονική) και να ευχηθεί στους πελάτες.
Τρώνε οι σκύλοι μπανάνες?Isildur έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:55Ουστ, κοπρόσκυλο. Που θα με πιάσεις και στο στόμα σου. Ξου λέμε, στο κλουβί σου και χωρίς μπανάνα.Frappezitis έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 15:47Χθες γεννηθηκε.Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 14:13
Καλά ρε τύπε, εσύ ξέρεις λαμόγιο στην Ελλάδα να έχει το ο,τιδήποτε στ' όνομά του? Χτές γεννήθηκες?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ελα βρε που παιρνεις σοβαρα τον πολυωνυμο αχυρανθρωπο .
Βρε ουστ λέμε, που ασχολείσαι και μαζί μου. Μιλάς για μένα μόνο σε τρίτους, αλλά δεν τολμάς ποτέ να αντικρούσεις αυτά που σου λέω. Ουστ και πάλι ουστ. Και για να μην ξεχνιόμαστε... ουστ.
Δεν υπάρχουν πια όλοι αυτοί.Kauldron έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 13:55Ο Κατσαπλιάπης. Η υπόθεση βγήκε αρκετά χρόνια αφού έπαψε να είναι υπουργός. Πού να φανταστώ οτι ήταν τέτοιοι καλωδιοκάφτες οι δεξιοί ηγήτορες? Εσύ που τους βλέπεις, δε ντρέπεσαι να ψηφίζεις όλο το γυφταρμά?Otto Weininger έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 13:37Το ξέρω, ήθελα να μου το πει εκείνος. Γιατί ήταν η ΝΔ που του άρεσε και την ψήφιζε.