ΟΚ, αφού δεν χρειάζεται, με γλίτωσες από ψάξιμο. Θενκς.sys3x έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 15:44Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, έτσι κι αλλιώς δεν μου απάντησες στα περισσότερα ερωτήματά που σου έθεσα και δεν είσαι και υποχρεωμένος κιόλα η αλήθεια είναι.Isildur έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 21:07Μπα, κι αυτός Κινέζος πρέπει να 'τανε. Αυτό το Lee στην κατάληξη του ονόματος με βάζει σε σκέψεις.sys3x έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:50
Τον Αριστοτελάκο τον φέρανε πάνω σε ένα ιπτάμενο βέλος οι γονείς του από την υπερβορεία στο χωριό του Αρναούτογλου.
(Για το άλλο αύριο, που θα 'μαι μπροστά σε πληκτρολόγιο...).
Αυτό που σου ζήτησα είναι απλά να μην βάζεις λόγια, δεν έγραψα ποτέ "οι κακοί Εβραίοι που βομβαρδίζουν κτλ κτλ" παίρνοντας μπάλα όλους τους Εβραίους (όπως πχ με χρέωσες) διότι πολύ απλά ούτε πιστεύω κάτι τέτοιο ούτε ισχύει κάτι τέτοιο διότι άλλο Εβραίοι γενικά άλλο κράτος του Ισραήλ, εύκολο ε.
Φαντάσου λοιπόν να έλεγα εγώ για εσένα (σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφεις επειδής έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ επειδής είμαι ηλίθιος ή ότι) "να όπως εσύ ισίλ πχ που κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς τον παίζεις βλέποντας εικόνες δολοφονημένων βρεφών από την Παλαιστίνη" (υπερβάλω για να τονίσω το μέγα έθος της α-λήθειας ε), καταλαβαίνεις...
Οπότε ούτε χρειάζεται ούτε έχω καμμία απαίτηση να απαντήσεις, να καταλάβεις θα ήθελα αλλά είμαι αρκετά ευέλικτος ακόμη και να μην.
Καλησπέρες.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κινέζος καθηγητής αποκαλύπτει: Ο Αριστοτέλης είναι ένα φράγκικο hoax, δεν υπήρξε ποτε
Re: Κινέζος καθηγητής αποκαλύπτει: Ο Αριστοτέλης είναι ένα φράγκικο hoax, δεν υπήρξε ποτε
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Re: Κινέζος καθηγητής αποκαλύπτει: Ο Αριστοτέλης είναι ένα φράγκικο hoax, δεν υπήρξε ποτε
Βρε παιδιά, τον Αρίστος τον ειδοποίησε κανένας;
Να ενημερωθεί ότι είναι hoax...
Να ενημερωθεί ότι είναι hoax...
Yippie Kay Yay
Link.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Isildur έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 18:36ΟΚ, αφού δεν χρειάζεται, με γλίτωσες από ψάξιμο. Θενκς.sys3x έγραψε: 23 Νοέμ 2023, 15:44Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, έτσι κι αλλιώς δεν μου απάντησες στα περισσότερα ερωτήματά που σου έθεσα και δεν είσαι και υποχρεωμένος κιόλα η αλήθεια είναι.Isildur έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 21:07
Μπα, κι αυτός Κινέζος πρέπει να 'τανε. Αυτό το Lee στην κατάληξη του ονόματος με βάζει σε σκέψεις.
(Για το άλλο αύριο, που θα 'μαι μπροστά σε πληκτρολόγιο...).
Αυτό που σου ζήτησα είναι απλά να μην βάζεις λόγια, δεν έγραψα ποτέ "οι κακοί Εβραίοι που βομβαρδίζουν κτλ κτλ" παίρνοντας μπάλα όλους τους Εβραίους (όπως πχ με χρέωσες) διότι πολύ απλά ούτε πιστεύω κάτι τέτοιο ούτε ισχύει κάτι τέτοιο διότι άλλο Εβραίοι γενικά άλλο κράτος του Ισραήλ, εύκολο ε.
Φαντάσου λοιπόν να έλεγα εγώ για εσένα (σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφεις επειδής έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ επειδής είμαι ηλίθιος ή ότι) "να όπως εσύ ισίλ πχ που κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς τον παίζεις βλέποντας εικόνες δολοφονημένων βρεφών από την Παλαιστίνη" (υπερβάλω για να τονίσω το μέγα έθος της α-λήθειας ε), καταλαβαίνεις...
Οπότε ούτε χρειάζεται ούτε έχω καμμία απαίτηση να απαντήσεις, να καταλάβεις θα ήθελα αλλά είμαι αρκετά ευέλικτος ακόμη και να μην.
Καλησπέρες.
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Η φωνή της Αληθειας
Peric Lee
Aristo Fan Ni
Te Mi Sto Klee
Tam Tak Ko
Yup, legit.
Aristo Fan Ni
Te Mi Sto Klee
Tam Tak Ko
Yup, legit.
Εκείνο που πρέπει να ξέρει ώστε να έχει λόγο να κατέβει στην παραλία με τις νάρκες είναι ότι το Κέντρο του Κόσμου είναι η Κίνα και όχι η Δυτική Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:29Ναι είναι βασικό συστατικό αυτό, πρέπει ο Λι που κατεβαίνει στην παραλία με τις νάρκες να ξέρει, ήταν μεταχρονολογημένος ο Αριστοτέλης;πατησιωτης έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:23Ή αποφάσισαν να εισβάλλουν στην Ταιβάν και άρχισε η ιδεολογική προετοιμασία.Σενέκας έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:21 αυτό είναι παλιό, του 19. Απο τότε φαίνεται ανακάλυψαν την αλήθεια![]()
Αν ήταν μπορεί και να μη δουλεύουν οι Αμερικανικές φρεγάτες.
Έτσι δουλεύουν αυτά τα καθεστώτα. Όταν πήγα στην Αν. Γερμανία έμαθα ότι στα σχολεία δεν έκαναν ποτέ Ελληνική Μυθολογία, δεν είχαν ιδέα ποιος ήταν ο Απόλλωνας ή ο Δίας. Γενικώς τους δίδασκαν σε όλα τα μαθήματα ότι κοιτίδα του πολιτισμού είναι η Σοβ. Ένωση και κατ' επέκταση η Ρωσία της οποίας τη γλώσσα μάθαιναν υποχρεωτικά σαν πρώτη ξένη. Δεν τους χρησίμευσε πολύ.
- Dwarven Blacksmith
Μια χαρά το ξέρουν ήδη αυτό. Τι σημαίνει 中国;sharp έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 19:47Εκείνο που πρέπει να ξέρει ώστε να έχει λόγο να κατέβει στην παραλία με τις νάρκες είναι ότι το Κέντρο του Κόσμου είναι η Κίνα και όχι η Δυτική Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:29Ναι είναι βασικό συστατικό αυτό, πρέπει ο Λι που κατεβαίνει στην παραλία με τις νάρκες να ξέρει, ήταν μεταχρονολογημένος ο Αριστοτέλης;πατησιωτης έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:23
Ή αποφάσισαν να εισβάλλουν στην Ταιβάν και άρχισε η ιδεολογική προετοιμασία.![]()
Έτσι δουλεύουν αυτά τα καθεστώτα. Όταν πήγα στην Αν. Γερμανία έμαθα ότι στα σχολεία δεν έκαναν ποτέ Ελληνική Μυθολογία, δεν είχαν ιδέα ποιος ήταν ο Απόλλωνας ή ο Δίας. Γενικώς τους δίδασκαν σε όλα τα μαθήματα ότι κοιτίδα του πολιτισμού είναι η Σοβ. Ένωση και κατ' επέκταση η Ρωσία της οποίας τη γλώσσα μάθαιναν υποχρεωτικά σαν πρώτη ξένη. Δεν τους χρησίμευσε πολύ.
μισες δουλειες κανανε οι ελnostromos έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 14:46 ευτυχως ειχαν παει Ελληνες και τους ανοιξαν τα ματια σε ολους τους τομεις ...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Λογικό, μόλις διάβασε Αριστοτέλη ήταν σίγουρος ότι δεν υπήρξε. Ο άνθρωπος νόμιζε ότι το ανώτερο επίτευγμα του ανθρώπινου πολιτισμού ήταν να κάνει μια επίπεδη φωλιά από σφήκες. Σεβαστό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ρε, τους έγραφες Ελληνικά γράμματα και γελούσανε. Μα δεν κάνατε Μαθηματικά, τούς ρωτούσες. Ναι, αλλά δεν ξέραμε ότι είναι Ελληνικά...Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 19:53Μια χαρά το ξέρουν ήδη αυτό. Τι σημαίνει 中国;sharp έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 19:47Εκείνο που πρέπει να ξέρει ώστε να έχει λόγο να κατέβει στην παραλία με τις νάρκες είναι ότι το Κέντρο του Κόσμου είναι η Κίνα και όχι η Δυτική Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:29
Ναι είναι βασικό συστατικό αυτό, πρέπει ο Λι που κατεβαίνει στην παραλία με τις νάρκες να ξέρει, ήταν μεταχρονολογημένος ο Αριστοτέλης;
Ξέρω τι είναι αυτό 日本. Στα νιάτα μου έκανα κάντζι, δεν ξέρω χάτζι. Πάντως, παρά τα όσα λέω για την πολιτική των Κινέζων, η γλώσσα και η κουλτούρα τους με ενδιαφέρει. Αν και είμαι περισσότερο Γιαπωνέζος και (Νοτιο)Κορεάτης.
- Dwarven Blacksmith
中国sharp έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 21:20Ρε, τους έγραφες Ελληνικά γράμματα και γελούσανε. Μα δεν κάνατε Μαθηματικά, τούς ρωτούσες. Ναι, αλλά δεν ξέραμε ότι είναι Ελληνικά...Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 19:53Μια χαρά το ξέρουν ήδη αυτό. Τι σημαίνει 中国;sharp έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 19:47
Εκείνο που πρέπει να ξέρει ώστε να έχει λόγο να κατέβει στην παραλία με τις νάρκες είναι ότι το Κέντρο του Κόσμου είναι η Κίνα και όχι η Δυτική Ελλάδα.
Ξέρω τι είναι αυτό 日本. Στα νιάτα μου έκανα κάντζι, δεν ξέρω χάτζι. Πάντως, παρά τα όσα λέω για την πολιτική των Κινέζων, η γλώσσα και η κουλτούρα τους με ενδιαφέρει. Αν και είμαι περισσότερο Γιαπωνέζος και (Νοτιο)Κορεάτης.
中 (zhong) = μέσο, μεσαίο
国 (guo) = χώρα, βασίλειο, γη
Και της Ιαπωνίας το όνομα που έγραψες γι αυτό σημαίνει γη του ανατέλλοντος ηλίου. Σε σχέση με το κέντρο.
Ε, ναι, το ξέρω. Άλλωστε σήμερα με το Ίντερνετ (και το ChatGPT) όλα τα ξέρουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 21:32中国sharp έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 21:20Ρε, τους έγραφες Ελληνικά γράμματα και γελούσανε. Μα δεν κάνατε Μαθηματικά, τούς ρωτούσες. Ναι, αλλά δεν ξέραμε ότι είναι Ελληνικά...
中 (zhong) = μέσο, μεσαίο
国 (guo) = χώρα, βασίλειο, γη
Και της Ιαπωνίας το όνομα που έγραψες γι αυτό σημαίνει γη του ανατέλλοντος ηλίου. Σε σχέση με το κέντρο.
Το πρόβλημα με τα Κινεζικά είναι στην προφορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-
- 221 Απαντήσεις