από Χαοτικός » 16 λεπτά πριν
Κανείς δεν υποστήριζε κάτι τέτοιο που θες να χρησιμοποιήσεις για παρουσιάζεις αυτό που παρουσιάζεις
Αλεξης Τσιπρας 2014
«Την ώρα που οι κύριοι Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ μας έδωσαν συγχαρητήρια πως τα καταφέραμε τόσο καλά, η μεσαία τάξη έχει εξοντωθεί, η ανεργία αυξήθηκε στο 30%, 300.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει στο εξωτερικό, χιλιάδες παιδιά υποσιτίζονται στα σχολεία, ενώ η χώρα μας κατέχει και το πανευρωπαϊκό ρεκόρ στις αυτοκτονίες».
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ο Ελληνας έχει ένα χάρισμα για το οποίο είναι γνωστός. Του αρέσει να περνάει καλά ακόμα και αν δεν έχει πολλά.Εχει εναν χαρακτήρα που κάνει τους Βορειοευρωπαιους να ξινιζουν.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Ερμής έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 12:51
Εκεί στον ειρηνικό γιατί είναι όλοι βαρελάκια;
δεν τους έκατσε καλά η δυτική διατροφή. Θα μου πεις και σε ποιόν έκατσε, αλλά αυτοί εκεί είχαν συνηθίσει να τρώνε μεγάλες ποσότητες φρούτα/ψάρια/πρωτεϊνες γιατί είναι και μεγαλόσωμοι άνθρωποι, ε μόλις αντικατέστησαν τις μεγάλες ποσότητες με πατατάκια/ψωμιά/κοκακόλες τοφαλιάσανε αμέσως. Μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα εκεί, ο διαβήτης θερίζει σε κάτι τεράστια ποσοστά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
δεν τους έκατσε καλά η δυτική διατροφή. Θα μου πεις και σε ποιόν έκατσε, αλλά αυτοί εκεί είχαν συνηθίσει να τρώνε μεγάλες ποσότητες φρούτα/ψάρια/πρωτεϊνες γιατί είναι και μεγαλόσωμοι άνθρωποι, ε μόλις αντικατέστησαν τις μεγάλες ποσότητες με πατατάκια/ψωμιά/κοκακόλες τοφαλιάσανε αμέσως. Μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα εκεί, ο διαβήτης θερίζει σε κάτι τεράστια ποσοστά.
κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ. Το ίδιο λογικά συμβαίνει και στις χώρες της μέσης Ανατολής που τις βλέπουμε πολύ ψηλά στη λίστα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
έχεις διαβάσει τον Παπαλάνγκι;
Ποιόν; όχι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Δεν έχεις ακούσει την ιστορία του Ναούρου? Το γεγονός ότι είναι το πιο παχύσαρκο κράτος στον κόσμο(και απο τα μικρότερα σε πληθυσμό και έκταση) οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα mcdonalds. Ζούσαν κανονικά μέχρι που έφτασαν οι Αμερικάνοι μετα τον ΒΠΠ,άνοιξε ένα mcdonalds και γύρισε τον κόσμο τους ανάποδα. Τους κούφανε εντελώς και πλέον δεν τρώνε σχεδόν τίποτα άλλο εκτός απο mcdonalds
Η παχυσαρκία είναι αποτέλεσμα της πλήρους εκβιομηχάνισης της παραγωγής τροφής, η οποία ναι μεν έλυσε το επισιτιστικό πρόβλημα στον Δυτικό κόσμο, αλλά η ανάγκη για φτηνή παραγωγή και άρα για φτηνό φαγητό, οδήγησε στα φαινόμενα παχυσαρκίας. Επιπλέον, υιοθετήθηκε ένας τρόπος ζωής που ποτέ μέχρι την σύγχρονη ιστορία δεν ήταν συνηθισμένος. Καθιστική ζωή, καθιστική εργασία και τα λοιπά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.