Έχεις χοντρό κόλλημα πατσοκοιλιά μου, έτσι; Να το προσέξεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι πιο σέξυ του Σινεμά.
Re: Οι πιο σέξυ του Σινεμά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επί του θέματος, από Ελληνίδες -και στα κυβικά μου, εννοώ ηλικιακά- η πρώτη που μού έρχεται κατά νου είναι η Τζένη Μπότση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γενικώς το τσιβδισμα είναι υπερκαυλωτικο κύριοι.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:21τι φάση κι αυτή, πού τη θυμήθηκες ρε;
Επί του θέματος, από Ελληνίδες -και στα κυβικά μου, εννοώ ηλικιακά- η πρώτη που μού έρχεται κατά νου είναι η Τζένη Μπότση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν θα το έλεγα, αλλά δεν είναι αυτό ο κρίσιμος παράγοντας. Πάντως το έχει δουλέψει, δεν το καταλαβαίνεις, νομίζω, πλέον ότι ήταν κάποτε ψευδή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:47Γενικώς το τσιβδισμα είναι υπερκαυλωτικο κύριοι.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:21τι φάση κι αυτή, πού τη θυμήθηκες ρε;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Κακώςς.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:51Δεν θα το έλεγα, αλλά δεν είναι αυτό ο κρίσιμος παράγοντας. Πάντως το έχει δουλέψει, δεν το καταλαβαίνεις, νομίζω, πλέον ότι ήταν κάποτε ψευδή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:47Γενικώς το τσιβδισμα είναι υπερκαυλωτικο κύριοι.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:21
τι φάση κι αυτή, πού τη θυμήθηκες ρε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
εσυ θα εισαι γκρουπι της ΤζακρηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:52Κακώςς.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:51Δεν θα το έλεγα, αλλά δεν είναι αυτό ο κρίσιμος παράγοντας. Πάντως το έχει δουλέψει, δεν το καταλαβαίνεις, νομίζω, πλέον ότι ήταν κάποτε ψευδή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ψεύδισμα έχει και η Μαρκελλάρα ρε πύτοι μου, αλλά ειναι τέλειο
Αρχοντικό, όχι σκυλέ.
Της Τζενάρας της Μπότση το αποκαλώ 'μπουκοψεύδισμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 21 Νοέμ 2023, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:58εσυ θα εισαι γκρουπι της ΤζακρηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:52Κακώςς.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:51
Δεν θα το έλεγα, αλλά δεν είναι αυτό ο κρίσιμος παράγοντας. Πάντως το έχει δουλέψει, δεν το καταλαβαίνεις, νομίζω, πλέον ότι ήταν κάποτε ψευδή.

- vantono
Αυτή ψευδίζει σαν θηλυκός Πολάκης.Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:58εσυ θα εισαι γκρουπι της ΤζακρηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:52Κακώςς.Ναύτης έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:51
Δεν θα το έλεγα, αλλά δεν είναι αυτό ο κρίσιμος παράγοντας. Πάντως το έχει δουλέψει, δεν το καταλαβαίνεις, νομίζω, πλέον ότι ήταν κάποτε ψευδή.
vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:07 Ψεύδισμα έχει και η Μαρκελλάρα ρε πύτοι μου, αλλά ειναι τέλειοΑρχοντικό, όχι σκυλέ.

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ποια είναι η Μαρκέλλα;vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:07 Ψεύδισμα έχει και η Μαρκελλάρα ρε πύτοι μου, αλλά ειναι τέλειοΑρχοντικό, όχι σκυλέ.
προχθες που ειχαμε πάει στα καμινια για ψάρι ήταν κολλητά μας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:08![]()
Θα ειχες πιτσιλισει ολους τους τοίχους, ειδικά όταν έλεγε συνεχεια "αυτοι θα μαθ γαμηθουνε", εννοώντας μάλλον τους αντικασελ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κι εγώ αυτήν σκέφτηκα.Bazoomba έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:10[img]https://i.postimg.cc/8zSwpcFC/1930 ... .jpg[/img]vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:07 Ψεύδισμα έχει και η Μαρκελλάρα ρε πύτοι μου, αλλά ειναι τέλειοΑρχοντικό, όχι σκυλέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
viewtopic.php?p=3271069#p3271069Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:13Ποια είναι η Μαρκέλλα;vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 12:07 Ψεύδισμα έχει και η Μαρκελλάρα ρε πύτοι μου, αλλά ειναι τέλειοΑρχοντικό, όχι σκυλέ.
Της Τζενάρας της Μπότση το αποκαλώ 'μπουκοψεύδισμα.![]()
Ελεος, δεν παρακολουθειτε τις προηγουμενες σελιδες, αγαπητέ?
Στον ξένο κινηματογράφοΠασιφάη έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 09:53Έλα, κάνω την αρχή.Juno έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 23:25 Ο τίτλος "οι πιο σέξυ" δεν αποκλείει τους άντρες.
Να συμμετέχουμε και εμείς;
Έλληνες
Γιάννης Στάνκολγου
Θανάσης Λάλος
Τάσος Νούσιας
Ξένοι
Μπραντ Πιτ
Χαβιέ Μπαρδέμ
Αντόνιο Μπαντέρας
Και δυο παλαιότεροι
Πολ Νιούμαν
Ρομπερτ Ρέντφορντ
Γκρέγκορυ Πεκ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μπραντ Πιτ, Τόνι Λιουνγκ Τσίου Γουάι, Μαξιμίλιαν Σελ, Κλιντ Ίστγουντ, Τζέρεμι Άιρονς, Κρίστιαν Μπέιλ.
Στον ελληνικό
Φωκάς, Κούρκουλος, Βόγλης από παλιότερους, Λούλης, Στάνκογλου, Ζαλμάς μου έρχονται στο μυαλό από πιο πρόσφατους.
ΥΓ. Αν μιλάγαμε βέβαια συγκεκριμένα για άνδρες μεγαλύτερους των 55 η φιγούρα του Κατράκη παίζει χωρίς αντίπαλο (ίσως και εκτός Ελλάδας)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 21 Νοέμ 2023, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 1 Απαντήσεις