!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Γιουρολίγκουε 24
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αντ' αυτου τελειώνουν μέσα του οι αντίπαλοι.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 18:14Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.Bazoomba έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 16:08 Ναι, αν ειχε και παικτες με τελειωμα εντος των 6,75 καλα θα ηταν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Prince Imrahil
ειναι κριμα γιατι θεωρω οτι αν δεν ειχε τραυματιστει ο Λεν, τετοιες μερες τωρα θα ειχαμε ηδη εξελιξεις για την αφιξη του. Τωρα ως κλασσικη ομαδα ΝΒΑ θα μας σπασει τον πεο μεχρι να αποφασισουν τι θα κανουν. Το μονο που δουλευει υπερ μας ειναι οτι εμπλεκεται ο Μισκο και οτι εχουμε καλες σχεσεις με Κινγκς.
Toν θέλουμε σίγουρα;Prince Imrahil έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 12:37ειναι κριμα γιατι θεωρω οτι αν δεν ειχε τραυματιστει ο Λεν, τετοιες μερες τωρα θα ειχαμε ηδη εξελιξεις για την αφιξη του. Τωρα ως κλασσικη ομαδα ΝΒΑ θα μας σπασει τον πεο μεχρι να αποφασισουν τι θα κανουν. Το μονο που δουλευει υπερ μας ειναι οτι εμπλεκεται ο Μισκο και οτι εχουμε καλες σχεσεις με Κινγκς.
Άοσμος μου μοιάζει. Τον έχεις παρακολουθήσει πως παίζει;
Εγώ νομίζω πως θέλουμε έναν αμερικάνο ντοπάτο γυμναστηριακό. Εχουμε εντοπισει εναν, που επαιζε και αυτος στους Λεηκερς.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Prince Imrahil
Κοιτα ναι αυτο που λες εχει λογικη. Περισσοτερο λειπει η αθλητικοτητα στη φροντλαιν, ειτε στο 4 ειτε στο 5 εχουμε θεμα εκει. Ε και ο Γκαμπριελ ειναι ενας καλυτερος Θανασης, ταγαροειδες αλλα αθλητης, επισης ξερει και τις δυο θεσεις τις εχει παιξει αρκετα. ΑΝ ο Σικμα βγει και ειναι καλος στα 12-13 λεπτα που θα του αναλογουν, τοτε κουμπωνουμε Γκαμπριελ και θεωρητικα ειμαστε πληρεις.Bazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 12:42Toν θέλουμε σίγουρα;Prince Imrahil έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 12:37ειναι κριμα γιατι θεωρω οτι αν δεν ειχε τραυματιστει ο Λεν, τετοιες μερες τωρα θα ειχαμε ηδη εξελιξεις για την αφιξη του. Τωρα ως κλασσικη ομαδα ΝΒΑ θα μας σπασει τον πεο μεχρι να αποφασισουν τι θα κανουν. Το μονο που δουλευει υπερ μας ειναι οτι εμπλεκεται ο Μισκο και οτι εχουμε καλες σχεσεις με Κινγκς.
Εγώ νομίζω πως θέλουμε έναν αμερικάνο ντοπάτο γυμναστηριακό. Εχουμε εντοπισει εναν, που επαιζε και αυτος στους Λεηκερς.
- Eθνικοκοινωνιστης
οι μαυρουκοι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι χρειαζεται ο Μπαρτζω ειδικα ο ΝτειβιςBazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 12:42Toν θέλουμε σίγουρα;Prince Imrahil έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 12:37ειναι κριμα γιατι θεωρω οτι αν δεν ειχε τραυματιστει ο Λεν, τετοιες μερες τωρα θα ειχαμε ηδη εξελιξεις για την αφιξη του. Τωρα ως κλασσικη ομαδα ΝΒΑ θα μας σπασει τον πεο μεχρι να αποφασισουν τι θα κανουν. Το μονο που δουλευει υπερ μας ειναι οτι εμπλεκεται ο Μισκο και οτι εχουμε καλες σχεσεις με Κινγκς.
τι να λεμε ο ανθρωπος βγαζει λαγους απο το καπελο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
προφανως θελει εναν τυπου γκιστ,ενα υβριδιο μεταξυ μπολομποι και μπλακ που ειχε περισυPrince Imrahil έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 13:10Κοιτα ναι αυτο που λες εχει λογικη. Περισσοτερο λειπει η αθλητικοτητα στη φροντλαιν, ειτε στο 4 ειτε στο 5 εχουμε θεμα εκει. Ε και ο Γκαμπριελ ειναι ενας καλυτερος Θανασης, ταγαροειδες αλλα αθλητης, επισης ξερει και τις δυο θεσεις τις εχει παιξει αρκετα. ΑΝ ο Σικμα βγει και ειναι καλος στα 12-13 λεπτα που θα του αναλογουν, τοτε κουμπωνουμε Γκαμπριελ και θεωρητικα ειμαστε πληρεις.Bazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 12:42Toν θέλουμε σίγουρα;Prince Imrahil έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 12:37
ειναι κριμα γιατι θεωρω οτι αν δεν ειχε τραυματιστει ο Λεν, τετοιες μερες τωρα θα ειχαμε ηδη εξελιξεις για την αφιξη του. Τωρα ως κλασσικη ομαδα ΝΒΑ θα μας σπασει τον πεο μεχρι να αποφασισουν τι θα κανουν. Το μονο που δουλευει υπερ μας ειναι οτι εμπλεκεται ο Μισκο και οτι εχουμε καλες σχεσεις με Κινγκς.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Chilloutbuddy
Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου αλλά είσαι άτυχος, τον Νίμπο τον έκλεισε η Μακάμπι

Πως έρχομαι στα λόγια σου;Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:42Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου αλλά είσαι άτυχος, τον Νίμπο τον έκλεισε η Μακάμπι![]()
![]()
Eγώ λέω να πάρουμε τέτοιον ως συμπλήρωμα. Την μακάμπι ξεχνα την, δεν εχει ομαδα.
Τον Γκάμπριελ είχα υπ'όψιν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
κολσον η ντιαλο θες του χρονου αν ο μακισικ δεν επιστρεψει στην δεουσα καταστασηBazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:46Πως έρχομαι στα λόγια σου;Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:42Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου αλλά είσαι άτυχος, τον Νίμπο τον έκλεισε η Μακάμπι![]()
![]()
Eγώ λέω να πάρουμε τέτοιον ως συμπλήρωμα. Την μακάμπι ξεχνα την, δεν εχει ομαδα.
Τον Γκάμπριελ είχα υπ'όψιν.![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τον Ντιαλό πως ακριβώς θα τον πάρεις αγόραρε; Κάνει την σεζόν την ζωής του και έχει συμβόλαιο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:47κολσον η ντιαλο θες του χρονου αν ο μακισικ δεν επιστρεψει στην δεουσα καταστασηBazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:46Πως έρχομαι στα λόγια σου;Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:42
Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου αλλά είσαι άτυχος, τον Νίμπο τον έκλεισε η Μακάμπι![]()
![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
καμποκλο καλυτερος,απορω γιατι δεν το ειδε ο οσφπ αφου θελει εναν τυπου 4-5Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:42Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου αλλά είσαι άτυχος, τον Νίμπο τον έκλεισε η Μακάμπι![]()
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
Χου ρε που δεν έχει. Τέταρτοι είναι παίζοντας μόνο εκτός έδραςBazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:46Πως έρχομαι στα λόγια σου;Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:42Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου αλλά είσαι άτυχος, τον Νίμπο τον έκλεισε η Μακάμπι![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
με την λογικη που εδωσε 500 χιλιαρικα για μπραζντεικιςBazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:48Τον Ντιαλό πως ακριβώς θα τον πάρεις αγόραρε; Κάνει την σεζόν την ζωής του και έχει συμβόλαιο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:47κολσον η ντιαλο θες του χρονου αν ο μακισικ δεν επιστρεψει στην δεουσα καταστασηBazoomba έγραψε: 20 Νοέμ 2023, 14:46
Πως έρχομαι στα λόγια σου;
![]()
μιλαμε για εναν παικτη που μαρκαρει απο ασσο μεχρι 4,δεν ειναι ασουτος,παιρνει ριμπαουντ και μικρος στην ηλικια,ενας μαυρος παπανικολαου στα καλα του
παιρνεις τον ντιαλο ακομη κα με μυριο και ξενοιαζεις για την επομενη 3-4ετια
στην τελικη καλυτερα να ξοδεψεις ενα μυριο για τον ντιαλο παρα να δωσεις 2 η 3 για πιθανους αντικαταστατες που δεν θα αποδωσουν εξισου
δλδ ο οσφπ θελει καπου να ξοδεψει ας παρει ολους τους αντισταρ παικταραδες,ετσι θα χτισει ομαδα για την επομενη 4-5ετια και σε βαθος χρονου θα εχει ξοδεψει λιγοτερα απο το να επαιρνε εναν μιροτιτς η λορεντζο μπραουν για ενα η δυο χρονια με αμφιβολα αποτελεσματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Νοέμ 2023, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol