Η Μπαρμπα ήταν η Μπελούτσι απ'τη Λυντζιδα Φιλιατών.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:45 Η Βανα Μπαρμπα ηταν πιο ομορφη απο τη Μπελουτσι, μπορει και κλαση πιο πανω.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο Αρίστος είναι φάση "γυναίκες για γούστα".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι άντε, εγώ τρόλαρα, το είπα και στη συνέχεια. Αυτόν εδώ δηλαδή τι πρέπει να τον κάνουμε;
Ανασκολοπισμό και κρέμασμα στην κεντρική πλατεία;Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:45 Η Βανα Μπαρμπα ηταν πιο ομορφη απο τη Μπελουτσι, μπορει και κλαση πιο πανω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Πω πω... τι θυμήθηκες τώρα!
Η Μπελούτσι (κατά τη γυναικεία γνώμη μου) είναι από τις περιπτώσεις όμορφων γυναικών που καλύπτουν όλα τα γούστα.
Πιο "ζεστή" από τη Γκρέις Κέλυ, πιο "φίνα" από τη Σοφία Λόρεν.
Συνδυάζει το "τόσο όσο" που ελάχιστες γυναίκες διαθέτουν.
Πιο "ζεστή" από τη Γκρέις Κέλυ, πιο "φίνα" από τη Σοφία Λόρεν.
Συνδυάζει το "τόσο όσο" που ελάχιστες γυναίκες διαθέτουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θυμήθηκα και τη Βαλεντίνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτήν δεν την ήξερα, τώρα τη γκούγκλαρα.
Η πρώτη δεν με κέντρισε ποτέ. Η δεύτερη πριν τις πλαστικές ήταν έρωτάς μου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
MA δεν έχει πιό πάνω από Ντρούνα !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κατερίνα Λεχου
Όντρεϊ Χεπμπορν
Σκατιαννα λόγω χαρακτήρα
Όντρεϊ Χεπμπορν
Σκατιαννα λόγω χαρακτήρα
Έλεος κάπου λίγο.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:45 Η Βανα Μπαρμπα ηταν πιο ομορφη απο τη Μπελουτσι, μπορει και κλαση πιο πανω.
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η Μπάρμπα στα νιάτα της ήταν τούμπανο διεθνούς κλάσεως, όχι Μόνικα, αλλά δυνατή. Η διαφορά με τις διεθνείς είναι στην ποσότητα φέτας.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:45 Η Βανα Μπαρμπα ηταν πιο ομορφη απο τη Μπελουτσι, μπορει και κλαση πιο πανω.
.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Μελένια;
Η καψούρα του πατρός μου.
Στον δκο μ, τα τοπ ήταν Σοφία (μία είναι η Σοφία) στο μεσογειακό και Αν Μάργκρετ στο αμέρικαν γουέι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό μου ρε συ. Θυμάμαι ακόμα το καρέ με τον τύπο στο εστιατόριο, που πήρε τη μπουκιά ψωμί και του έδωσε να καταλάβει του τύπου γιατί την φωνάζουν έτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-