Πάντως από το νήμα που είχες ανοίξει με τις κατασκευές, φαινόταν να τα πηγαίνεις καλά με την Γεωμετρία, την ξυλομετρία, να χειρίζεσαι τα υλικά με μαεστρία σαν να τους έχεις λατρεία και να έχεις επιρροές από όλον τον κόσμο, ακόμα και από Αυστρία. Και όπως θα έλεγε και ο feindflug, καλό είναι να μην ολισθαίνουμε στην τυπολατρία.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 03:37 Συνήθως εντελώς ανεξήγητα δε γουστάρω ό,τι τελειώνει σε τρία, τραγουδίστρια χορεύτρια κομμώτρια κλπ, δεν ξέρω γιατί
Ηθοποιός, πουτάνα, δημοσιογράφος κανένα πρόβλημα, δεν τελειώνει σε τρία
Με δασκάλα πχ μου έχει σηκωθεί, με καθηγήτρια ποτέ
Μακριά από τρία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: Όμορφες γυναίκες που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δεν μας αρέσουνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 19 Νοέμ 2023, 04:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζουλια Ρομπερτς
Νικολ Κιντμαν
Θα σκεφτω για την τριτη
Νικολ Κιντμαν
Θα σκεφτω για την τριτη
Οκ, έχεις δίκιο. Διάβασα "αν ΟΧΙ και μαλακισμένες". Κάτι σαν δυσλεκτική διαταραχή λόγω γήρατος, σόρυ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 22:38αν και ΟΧΙ μαλακισμενες (ως οι ανωτέρω.και η κατωτερω)ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 21:50Μαλακισμένη η Ναθαναήλ... για ποιο λόγο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 21:36
Όχι είναι ψυχρές.
Αντίστοιχα ψυχρές έως και ασεξουαλ (αν κ όχι μαλακισμενες) οι Εβελίνα Παπούλια και Έλενα Ναθαναήλ.
Ίσως η πρόταση σου θα μπορούσε να υλοποιηθεί με Ευγενία , που είναι φουλ μαλακισμενη και υπό κανονικές συνθήκες δε μου λέει τίποτα.![]()
Κρατάω το θετικό, ότι δεν θεωρείς μαλακισμένη τη Ναθαναήλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Καλά οι υπόλοιπες αλλά η Μερκούρη ήταν όμορφη ? Σα το θείο μου το Στρατό ήταν.Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 19:11 Αναφερομαι σε φυσικη ομορφια.
Αναφερτε τρεις τουλαχιστον γυναικες σελεμπς που ολοι τις θεωρουν κουκλαρες αλλα εσας δεν σας αρεσουν..
Δεν μου άρεσαν ποτε...
α) Μελινα Μερκουρη
β) Ειρηνη Παππα
γ) Ελενη Μενεγακη
δ) Σμαραγδα Καρυδη
.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σάντρα Μπούλοκ
Νάταλι Πόρτμαν
Αντζελίνα Τζολί
Μόνικα Μπελούτσι
Νικόλ Κίντμαν
Νάταλι Πόρτμαν
Αντζελίνα Τζολί
Μόνικα Μπελούτσι
Νικόλ Κίντμαν
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Να ξαναδεις μηπως καταπιεζεις την πραγματικη σεξουαλικη σου ταυτοτητα.
.
Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:28Καλά οι υπόλοιπες αλλά η Μερκούρη ήταν όμορφη ? Σα το θείο μου το Στρατό ήταν.Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 19:11 Αναφερομαι σε φυσικη ομορφια.
Αναφερτε τρεις τουλαχιστον γυναικες σελεμπς που ολοι τις θεωρουν κουκλαρες αλλα εσας δεν σας αρεσουν..
Δεν μου άρεσαν ποτε...
α) Μελινα Μερκουρη
β) Ειρηνη Παππα
γ) Ελενη Μενεγακη
δ) Σμαραγδα Καρυδη
.
Αυτο λεω κι εγω αλλα ζω σε κοσμο που τη θεωρει θεα και σα γυναικα (και οχι απλα καλη ηθοποιο)
.
Κλείστε το τηλέφωνο του κυρίου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πολυ ομορφη η συγκεκριμενη, απλά πιστευω οτι υπηρχαν αρκετες ομορφότερες. Ειχε παντως το πιο φανατικο κοινο. Οι Μπελουτσιστας μπαίνουν στην ιδια κατηγορία φανατισμου με κουκουεδες- ταλιμπαν- ιαχωβαδες.
Η Βανα Μπαρμπα ηταν πιο ομορφη απο τη Μπελουτσι, μπορει και κλαση πιο πανω.
.
.
Albrecht έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:31 Σάντρα Μπούλοκ
Νάταλι Πόρτμαν
Αντζελίνα Τζολί
Μόνικα Μπελούτσι
Νικόλ Κίντμαν
Και η Μπουλοκ και η Τζολι ειναι μπαζα.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν κάποιος θεωρεί θέα σα γυναίκα τη Μερκούρη και τη Μαρινέλλα, ρωτά τη γνώμη του για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:34Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:28Καλά οι υπόλοιπες αλλά η Μερκούρη ήταν όμορφη ? Σα το θείο μου το Στρατό ήταν.Αρίστος έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 19:11 Αναφερομαι σε φυσικη ομορφια.
Δεν μου άρεσαν ποτε...
α) Μελινα Μερκουρη
β) Ειρηνη Παππα
γ) Ελενη Μενεγακη
δ) Σμαραγδα Καρυδη
.
Αυτο λεω κι εγω αλλα ζω σε κοσμο που τη θεωρει θεα και σα γυναικα (και οχι απλα καλη ηθοποιο)
.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
H Mπάρμπα στα νιάτα της ήταν η Ντρούνα. Αλλά μέχρι εκεί. Η Μπελούτσι έχει διάρκεια ως όμορφη/ελκυστική γυναίκα.Αρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:45 Η Βανα Μπαρμπα ηταν πιο ομορφη απο τη Μπελουτσι, μπορει και κλαση πιο πανω.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και κάπου εδώ ας κλείσουμε τα ιντερνετς για κάνα δυο μέρεςΑρίστος έγραψε: 19 Νοέμ 2023, 10:45 Η Βανα Μπαρμπα ηταν πιο ομορφη απο τη Μπελουτσι, μπορει και κλαση πιο πανω.
.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 16 Απαντήσεις