Με το αυτοκίνητο καλέ τι αλλο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος πληρώνει το ξενοδοχειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιος πληρώνει το ξενοδοχειο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δε ξέρω, απλά ρώτησα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Το βρήκα, ο ένας πληρώνει το ξενοδοχείο, και ο άλλος βουτάει πετσέτες και σαπουνάκια.
Ο άλλος έχει γράψει τα τεκταινόμενα σε βίντεο και το πουλάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2018, 13:43 Το βρήκα, ο ένας πληρώνει το ξενοδοχείο, και ο άλλος βουτάει πετσέτες και σαπουνάκια.
Μόνο οι ιδιοκτήτες- εργαζόμενοι θα παίρνουν μάτι και θα μας καταγράφουν ;Μηχανικός έγραψε: 22 Απρ 2018, 13:44Ο άλλος έχει γράψει τα τεκταινόμενα σε βίντεο και το πουλάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2018, 13:43 Το βρήκα, ο ένας πληρώνει το ξενοδοχείο, και ο άλλος βουτάει πετσέτες και σαπουνάκια.
Μπορούμε και εμείς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε νάνε μη σιγονταρεις πολιτικό !! Θα βλέπουμε εφιάλτες μετά το σεξ! Έλεος Κυριακή πρωί δλδ !!!!
~~¥~~
Και με τέτοιο καιρό έξω, καρδιά της άνοιξης. Πάνε να το διαλύσουν οι κακεντρεχείς.lyna έγραψε: 22 Απρ 2018, 13:48 Ρε νάνε μη σιγονταρεις πολιτικό !! Θα βλέπουμε εφιάλτες μετά το σεξ! Έλεος Κυριακή πρωί δλδ !!!!
- Dwarven Blacksmith
Που να ξέρω ότι αυτό ήταν το επόμενο βήμα!
Όταν πάω εκδρομές και για διανυκτέρευση στήνω αντίσκηνο κοντά σε πόλη,
το συνηθισμένο είναι η απόμερη τοποθεσία που βρήκα να είναι γεμάτη προφυλακτικά.
Και σε λάιβ έχω πέσει.
το συνηθισμένο είναι η απόμερη τοποθεσία που βρήκα να είναι γεμάτη προφυλακτικά.
Και σε λάιβ έχω πέσει.
Μια πρόχειρη αναζήτηση και τα αποτελέσματα .
πως να μεινεις εγκυος χωρις να το καταλαβει
μενεις εγκυος χωρις να τελειώσει μέσα σου
τελειωσε μεσα μου ειμαι εγκυος
πως μπορεις να μεινεις εγκυος με δαχτυλο
μπορω να μεινω εγκυος απο τα υγρα
δεν τελειωνει μεσα μου αλλα εχω καθυστερηση
μπορώ να μείνω έγκυος από προσπεpματικά υγρά
εγκυμοσυνη χωρις ολοκληρωμενη επαφη
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Επόμενη
πως να μεινεις εγκυος χωρις να το καταλαβει
μενεις εγκυος χωρις να τελειώσει μέσα σου
τελειωσε μεσα μου ειμαι εγκυος
πως μπορεις να μεινεις εγκυος με δαχτυλο
μπορω να μεινω εγκυος απο τα υγρα
δεν τελειωνει μεσα μου αλλα εχω καθυστερηση
μπορώ να μείνω έγκυος από προσπεpματικά υγρά
εγκυμοσυνη χωρις ολοκληρωμενη επαφη
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Επόμενη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στανταρακι αυτο;Μηχανικός έγραψε: 22 Απρ 2018, 13:17 Ξεχάσατε να πείτε ότι άμα η κυρία είναι πάνω από 40 δεν υπάρχει φόβος να μείνει έγκυος.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
όσο και τα υπόλοιπα.
Συμβουλή: Μη χρησιμοποιείς προφυλακτικά φίλε.kalorifer έγραψε: 22 Απρ 2018, 08:37 Τα προφυλακτικά ποιος τα πληρώνει? Γιατί ναι μεν η λουτσα ανήκει κάπου, αλλά προσφέρει ικανοποίηση και στην κοπέλα, αλλά θα έπρεπε μισά μισά και εκεί. Άσε που αν υπάρχει κατάποση τότε μιλάμε για οικονομική εκμετάλλευση του ανδρός, μιας και το σπέρμα περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Ή αν υπάρχει ρίψη στο πρόσωπο, δωρεάν ενυδάτωση για την κυρία. Ας μας δώσουν τα φώτα τους οι οικονομικοί αναλυτές του φόρουμ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 0 Απαντήσεις