Μην ξεχνάς ότι εκτός από τους δικούς μας, εχουμε και κάθοδο βουλγαρογυφτων/ρουμανογυφτων, επίσης να ξέρεις ότι σκοτώνονται και μεταξύ τους οι γύφτοι και πάει αβαβα πολλές φορέςfoscilis έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 23:36Ειναι σχεδον ολοι τους παραβατικοι και καμποσοι ειναι και εγκληματιες αλλα νομιζω τα φουσκωνεις κατα ταξεις μεγεθους, ιδιαιτερα για τις δολοφονιες και τα βασανιστηρια.Πτολεμαίος έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 17:44Ωραία. Αφού ήρθες λοιπόν στα νερά μου γιατί εξακολουθειτε και υποστηρίζετε μια φυλή η οποία πράττει δεκάδες χιλιάδες κλοπές, χιλιάδες ληστείες, βασανίζει εκατοντάδες γέρους, δολοφονει εκατοντάδες άτομα και κλέβει εκατοντάδες οχήματα κάθε χρονιά;runner έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 13:36
Στη ΧΑ καταλήγουμε λοιπόν.
Όσο και να κωλοχτυπιεστε, δικαίως χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση, δικαίως πήγαν μέσα πολλά στελέχη της και δικαίως αγανάκτησε μαζί τους χιλιάδες κόσμου.
Πες μας αγόρι μου. Σε ακούμε.![]()
Μπορεί να είναι όντως υπερβολικά τα "εκατοντάδες" αλλά είναι σίγουρα πολλές δεκάδες οι δολοφονίες.
Όσο για τους βασανισμους, κι αυτοί οι αριθμοί μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικοί αλλά αν συνυπολογισουμε την τρομοκρατία που υφίστανται πολλοί γεροί (χωρίς γκεσταπιτικο βασανισμό δηλαδή) θεωρώ πως βγαίνουν τα νούμερα.
Όσο για τα άλλα (κλοπές /ληστείες) μη σου πω ότι είναι και λίγα αυτά που λέω. Μην ξεχνάς ότι αριθμούν πάνω από 120 χιλιάδες με ποσοστό παραβατικοτητας στην καλύτερη των περιπτώσεων 99%
Βάλε και τις κλοπές Ελ πρεζόνιων για λογαριασμό γυφτων και δένει το γλυκό.
Στη δουλειά μου ένα πρεζόνι είχε κλέψει 2 μηχανάκια (βιοπαλαιστων μεταναστών και τα 2) και τα έδινε σε γύφτους για πρεζα. Την 3η τον πιάσαμε.
Μετά από 2-3 μήνες ήταν πάλι έξω να συνεχίσει (κάπου αλλού) το θεάρεστο έργο του.