!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
Θα γράψω σε λίγο, ΑΑΑΝ τα καταφέρω επειδή όντως εδώ και 3 μέρες ΠΝΙΓΟΜΑΙ στη δουλειά, δεν κάνω καν μπρέικ εκεί που δεν είχα τι να κάνω 
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ναιιι είμαι μια χαράGherschaagk έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:45Isildur έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:32Βρήκε δικηγόρο και την συμβούλευσε να σταματήσει να γράφει εδώ, γιατί ό,τι πει θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της.![]()
Είμαστε επικίνδυνοι, δεν το συζητώ.
Ηρέμησες ή μπα;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κατεβατό είπε ρε, κ-α-τ-ε-β-α-τ-ό. Θα πει βίπερ σεντόνι-τιράντα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:40πότε είπα ότι δεν θέλω κατεβατό;![]()
Όχι κωλοβιδωτό, που διάβασες εσύ.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Έπαθες αυτό που ευχήθηκες τελικώς;Casp έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:46 Θα γράψω σε λίγο, ΑΑΑΝ τα καταφέρω επειδή όντως εδώ και 3 μέρες ΠΝΙΓΟΜΑΙ στη δουλειά, δεν κάνω καν μπρέικ εκεί που δεν είχα τι να κάνω![]()
Κανόνισε σε λίγο καιρό να παραπονιέσαι για πήξιμο στη δουλειά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μένα μ' αρέσει. Γούστα είν' αυτά.
Το κωλοβιδωτό; Οκ, κατεβατό μόνο μη γράψεις, γιατί σε φοβάμαι εσένα.Ναύτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:58Μένα μ' αρέσει. Γούστα είν' αυτά.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
και μένα, την λέξη δεν ήξεραΝαύτης έγραψε: 14 Νοέμ 2023, 09:58Μένα μ' αρέσει. Γούστα είν' αυτά.![]()
Ποτέ δεν παραπονιέμαι για πήξιμο, μ' αρέσει να δουλεύω
Σήμερα το πρωί ξύπνησα ενθουσιασμένη για να έρθω να συνεχίσω με το coding
Πολλές άγνωστες λέξεις και φοβάμαι να ρωτήσω, μην πάρω απάντηση.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Isildur έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 12:16Πολλές άγνωστες λέξεις και φοβάμαι να ρωτήσω, μην πάρω απάντηση.

Ψιτ, γείτονα ταραμοκιοφτέ, πάρε τον τενεκέ με τη γαρδένια απ'τη μεριά μου, γιατί θέλω να ασβεστώσω και μποδάει. Α! Και πες στην κυρά σου να μην ξεριζώνει το νυχτολούλουδο απ'τον τοίχο μου κάθε φορά που μεγαλώνει λίγο. Άντε μη γίνουμε μαλλιά κουβάρια και φωνάξω τον πολιτσμάνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αφού βλέπεις ότι λυγιόμαστε, έχουμε αθλοπαιδιές τώρα, μην κάνεις χαλάστρα.Πασιφάη έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 13:23Ψιτ, γείτονα ταραμοκιοφτέ, πάρε τον τενεκέ με τη γαρδένια απ'τη μεριά μου, γιατί θέλω να ασβεστώσω και μποδάει. Α! Και πες στην κυρά σου να μην ξεριζώνει το νυχτολούλουδο απ'τον τοίχο μου κάθε φορά που μεγαλώνει λίγο. Άντε μη γίνουμε μαλλιά κουβάρια και φωνάξω τον πολιτσμάνο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 17 Απαντήσεις