Πρόσεξε μην σκοντάψεις...seismic έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:30Πληρωμένα τρολάκια του συστήματος είσαστε.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 22:45Το δικαίωμα στον λόγο δεν συνεπάγεται και δικαίωμα στις ατελείωτες μαλακίες χωρίς κριτική ή αντίλογο...Antares έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 19:04 Υποστηρίζω το δικαίωμα στον λόγο. Ακόμα και αυτού που υποτιμά τον άλλον.
Από τέτοια νήματα πολλές φορές παρακινείσαι να ξαναδιαβάσεις, να αναζητήσεις άρθρα.
Εξάλλου στην φιλοσοφία βρίσκεται όχι σε κάποιο εξιδεικευμένο τμήμα ενός εξιδεικευμένου forum.
Eπίσης έχει καλό λόγο. Δεν μας ενδιαφέρει να διαβάζουμε υποτιμητικά σχόλια για να θρέψουμε την ματαιοδοξία μας.
Από την στιγμή που δημόσια γράφεις, δημόσια θα κρίνεται ο λόγος σου.
Και αν γράφεις μαλακίες, θα πρέπει να χρησιμοποιήεις την κοινή λογική (αν διαθέτεις), ώστε να κατανοήσεις τι σου λένε.
Το να σου αποδεικνύουν ότι έχεις ισχυριστεί μαλακία και εσύ να ανταπαντάς πως είσαι εφευρέτης ανώτερος όλων, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να επιβεβαιώνεις το πόσο αμετροεπής, αλλά και άσχετος, είσαι.
Κατά τα άλλα, ναι. Μπορεί να συνεχίσει να γράφει και να ισχυρίζεται βλακείες.
Αυτό έκανε τόσα χρόνια σε δεκάδες φόρα, ακόμα και σε δύο φόρα πολιτικών μηχανικών, που στο τέλος τον μπανάρισαν δια παντός.
Λες όλοι αυτοί να ήθελαν να θρέψουν την ματαιοδοξία τους;
Είσαι επιστημονικά ανύπαρκτος, ώστε κάποιοι να ανησυχήσουν από τις πρωτοποριακές σου ιδέες και να πληρώσουν κάποιους για να σου κάνουν αντιπολίτευση. Εντελώς ανύπαρκτος λέμε...
Όλοι οι ανύπαρκτοι, μάθανε τώρα να τα ρίχνουν στο σύστημα που τους κατατρέχει...έχετε μεγάλη πλάκα.
Έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα κατανόησης, έτσι; Λογικό είναι...με γνώσεις δημοτικού, δεν έχω απαιτήσεις να κατανοείς κείμενα τρίτης γυμνασίου...seismic έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:30Εσύ ρε ούφο δεν μπορείς να κατεβάσεις το βρακί σου και μου λες ότι μου κατέρριψες την ιδέα![]()
Εγώ δεν έχω γνώσεις πολιτικού μηχανικού για να καταρρίψω αυτά που ισχυρίζεσαι.
Αλλά ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μηχανικοί εδώ στο φόρουμ, έχουν αποδείξει ότι δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς και οι ισχυρισμοί σου είναι παιδικοί και λανθασμένοι. Επίσης, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μηχανικοί και στα δύο φόρα του κλάδου, σε είχαν κάνει ρεντίκολο και στο τέλος σε ξωπέταξαν.
Έχω φέρει και ξαναφέρει όλα τα βασικότερα ποστς που σε ξετινάζουν. Να τα δημοσιεύσω άλλη μία;
Kαι στο φόρουμ των ηλεκτρονικών μηχανικών, γέλαγαν μαζί σου μερικές εβδομάδες με την βλακώδη ιδέα που είχες για παραγωγή δωρεάν ενέργειας!
Καταλαβαίνεις ρε ούργιε τι ισχυριζόσουν; Ισχυριζόσουν ότι κατέριψες τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο!
Αλλά με γνώσεις δημοτικού, που να καταλάβεις τι ηλιθιότητες έλεγες...μέχρι που σε βαρέθηκαν και εκεί και σου έκλεισαν την πόρτα.
Είδες πόσο άσχετος είσαι; Αφού ρε ούργιε δεν ξέρεις/καταλαβαίνεις τι είναι τα citations τι τ ακοπανάς κάθε λίγο και λιγάκι;seismic έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:30Έχω δημοσιεύσεις ρε με Citations που σημαίνει αποδεκτό από την επιστήμη.
Τον πούλο
Πάμε άλλη μία...
Citations, ανυπέρβλητε κεφάλα, ΔΕΝ είναι τα downloads της δημοσίευσής σου, όπως νόμιζες/νομίζεις, αλλά στην δική σου δημοσίευση είναι οι πηγές που εσύ έχεις αναφερθεί για να στηρίξεις την δημοσίευσή σου είτε ποιοι έχουν αναφέρει την δική σου δημοσίευση για στηρίξουν την δική τους.
Είναι η δέκατη φορά που στο εξηγώ, αλλά λόγω της ανικανότητάς σου, δεν το καταλαβαίνεις...
Για πες μας ρε ξουράφι, ποιους έχεις εσύ αναφέρει στην δημοσίευσή σου...ποια references έχεις δηλαδή;
Να σου πω εγώ; Τον εαυτό σου και μόνον! Δες τα στο spoiler...
Spoiler

Και θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά...
Και πες μας τώρα ποιοι είναι αυτοί που έχουν αναφέρει την εργασία σου για να στηρίξουν την δική τους...
Πρόσεξε ΜΗΝ πεις τον μουσουλμάνο τον Waheeb...
Αυτός είτε σου την έφερε άσχημα, είτε σε δουλεύει άσχημα, είτε σε έχει πιάσει μεγάλο κορόιδο...
Κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου, μπας και από το πολύ ψάλσιμο ξεκολλήσεις και δεις την πραγματικότητα...
...αλλά δεν βλέπω να παίρνεις μπρος.
Εσύ έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να γίνεσαι ρεζίλι σε όλα τα φόρα...μαζοχάκι είσαι τελικά.