Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:37
Γνωστη φεμινιστρια ειχε γραψει οταν μου τον χωνει ο αντρας μου στον κωλο η συνειδηση μου σαν φεμινιστρια επαναστατει αλλα οι νευρικες μου αποληξεις το απολαμβανουν.
Κατα τη φεμινιστικη προσεγγιση που χρησιμοποιεις στον ιδεολογικο αχταρμα - τρολαρισμα, το ετεροφυλο σεξ εχει διασταση εξουσιας.
Εγω και ο Αγις ειμαστε sex positive φεμινιστες επομενως στηριζουμε και την πορνεια στην οποια πιστευουμε πρεπει να επιβληθουν αυστηροι κανονες ωστε να διασφαλιζεται η ποιοτητα των υπηρεσιων και να μην κινδυνευει η ψυχικη και σωματικη ακεραιοτητα της νεολαιας απο τα αδιστακτα αρπακτικα που τους βλεπουν σαν πορτοφολι. Εννοω τις πορνες.
πιπες, αυτο ειναι ενα κουοτ που βγαλες απο το μυαλο σου. Επισης δεν εχεις την παραμικρη σχεση με τις λεξεις σεξ, θετικος, εξουσια, φεμινισμος, γυναικες. Δεν διαθετεις τιποτα απ ολα αυτα.
Θες απλα να εχεις σκλαβες και βλεπεις ολες τις γυναικες σαν πορνες, που θες να πειθαρχησεις. Αλλα ουτε και τις πορνες καταφερνεις να πειθαρχησεις, μονο πληρωνεις και ηδονη δεν βρισκεις.
Απο ποτε εχεις να κανεις σεξ χωρις να πλήρωσεις;
Σύμφωνα με τον φεμινισμό ποιες στάσεις επιτρέπονται κατά την διάρκεια;
Θα μοιραστει ενα δελτιο στους πολιτες της μπλακικης ουτοπιας, σε ηλεκτρονικη μορφη, στο οποιο θα σημειωνουν καθε ποτε κανουν σεξ. Οποιος εχει καιρο να συνουσιαστει θα καλειται στην ασφαλεια δια υποθεσιν του - ως δυνητικα υποπτος για συνουσια με ιεροδουλες.
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 00:25
Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα. Είναι καλύτερο τώρα που εκδίδονται χωρίς να έχουν κάνει εξετάσεις η χωρίς τα απαραίτητα μέτρα; Πιστεύω να γνωρίζεις τι νοσήματα μπορεί να μεταδοθούν.
υποψιαζομαι οτι τρολαρεις, και με πολυ ασχημο και ακομψο τροπο. Πως μπορεις να κανεις πλακα με κατι τετοιο;
Αν ομως δεν τρολαρεις, πραγματικα λυπαμαι για σενα. Τοσο χοντροκομενος;
Γιατί να τρολλάρω και γιατί είμαι χοντροκομένος; Δεν σε καταλαβαίνω. Μάλλον δεν έχεις κάτι να πεις και θες την τελευταία κουβέντα.
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 15:18
Θα μοιραστει ενα δελτιο στους πολιτες της μπλακικης ουτοπιας, σε ηλεκτρονικη μορφη, στο οποιο θα σημειωνουν καθε ποτε κανουν σεξ. Οποιος εχει καιρο να συνουσιαστει θα καλειται στην ασφαλεια δια υποθεσιν του - ως δυνητικα υποπτος για συνουσια με ιεροδουλες.
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 00:25
Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα. Είναι καλύτερο τώρα που εκδίδονται χωρίς να έχουν κάνει εξετάσεις η χωρίς τα απαραίτητα μέτρα; Πιστεύω να γνωρίζεις τι νοσήματα μπορεί να μεταδοθούν.
υποψιαζομαι οτι τρολαρεις, και με πολυ ασχημο και ακομψο τροπο. Πως μπορεις να κανεις πλακα με κατι τετοιο;
Γιατί να τρολλάρω και γιατί είμαι χοντροκομένος; Δεν σε καταλαβαίνω. Μάλλον δεν έχεις κάτι να πεις και θες την τελευταία κουβέντα.
παρε απαντηση κονσερβα βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια
Τι το χοντροκομένο έχει αυτό που γράφει; Πράγματι πέρα από την ηθική υπόσταση που βάζεις εσύ υπάρχει και η πραγματολογική. Αν είναι να προλαβαίνεις μία επιπρόσθετη κατάσταση που είναι οι ασθένειες γιατί να μην το κάνεις;
για πες πως ακριβως φανταζεσαι την πορνεια επιβιωσης σ ενα στρατοπεδο προσφυγων; Και ποιος ειπε πως αυτες οι γυναικες θελουν να γινουν πουτανες η οτι βλεπουν τον εαυτο τους σαν πουτανες; Και συ γιατι τοση πρεμουρα να τις κανεις πουτανες; Το μονο που σε νοιαζει ειναι μην κολησουν αρρωστιες οι βιαστες τους; (το τονιζω οσο δεν παει, να ζητας σεξ απο καποια που εξαρταται η επιβιωση της απο το ανταλλαγμα, ειναι βιασμος)
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 15:18
Δεν θέλω να τις κάνω τίποτα.
Εσύ να βρεις λύση για όλο αυτό και το τι θα γίνουν από την στιγμή που είσαι τόσο ευαίσθητος, εδώ δεν ξέρουμε εμείς τι θα γίνουμε ή πως θα επιβιώσουμε αύριο μεθαύριο. Από την στιγμή όμως που συμβαίνει αυτό θα έπρεπε να σε νοιάζει να τις προστατέψεις τουλάχιστον από τους κινδύνους των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων που ίσως μπορεί με κάποιο τρόπο να το μεταφέρουν και στα παιδιά τους.
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:10
Δεν θέλω να τις κάνω τίποτα.
Εσύ να βρεις λύση για όλο αυτό και το τι θα γίνουν από την στιγμή που είσαι τόσο ευαίσθητος, εδώ δεν ξέρουμε εμείς τι θα γίνουμε ή πως θα επιβιώσουμε αύριο μεθαύριο. Από την στιγμή όμως που συμβαίνει αυτό θα έπρεπε να σε νοιάζει να τις προστατέψεις τουλάχιστον από τους κινδύνους των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων που ίσως μπορεί με κάποιο τρόπο να το μεταφέρουν και στα παιδιά τους.
Δε μου λες μπλακ, το ξερεις οτι σε καποιους μπορει να εχει συμβουλευσει ο ψυχιατρος να πηγαινουν με πορνες; Τι θα γινει αν διαβασουν αυτα που γραφεις και τους δημιουργηθουν ενοχες; Εισαι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια.
Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:36
με ολα αυτά που γράφει τελευταία στα νηματα - δεν είναι επικίνδυνος - γυναίκα είναι σαν κάποια απο αυτές
Θα ηθελα και εγω να συμμετεχω σε μια τετοια ομαδα γραφοντας σεναρια βασισμενα στις εμπειριες μου και ενσαρκωνοντας καποιους ρολους. Θα το εκανα πολυ καλυτερα.
Ο μπλακ ειναι αντρας που παπαγαλιζει αυτα που λενε οι γυναικες. Πιστευει οτι ετσι ειναι "κανονικος". Το μελλον του θα ειναι ειτε η υποκρισια οπως στους αριστερους πολιτικους ειτε η απογοητευση και το κοκκινο χαπι.
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 21:36
Δε μου λες μπλακ, το ξερεις οτι σε καποιους μπορει να εχει συμβουλευσει ο ψυχιατρος να πηγαινουν με πορνες; Τι θα γινει αν διαβασουν αυτα που γραφεις και τους δημιουργηθουν ενοχες; Εισαι επικινδυνος για τη δημοσια υγεια.
Εγω ξερω πως αλλοι ψυχολογοι, που εχουν ασχοληθει με πρωην και νυν πορνες, εχουν διαπιστωσει πολυ σοβαρες ψυχικες παθησεις και τραυματα που προκληθηκαν απο την εργασια τους, σε ποσοστα απο διπλασια (στην καλυτερη) ως δεκαπλασια σε σχεση με τον γενικο πληθυσμο, και που τις οδηγουν συχνα στην καταχρηση ουσιων και στην αυτοκτονια. Η πορνεια λοιπον ειναι κινδυνος για τη δημοσια ψυχικη υγεια.
Ρε τυπε, εσυ πραγματικα μισεις τις γυναικες. Εισαι θλιβερος.
Εγω ξερω πως αλλοι ψυχολογοι, που εχουν ασχοληθει με πρωην και νυν πορνες, εχουν διαπιστωσει πολυ σοβαρες ψυχικες παθησεις και τραυματα που προκληθηκαν απο την εργασια τους, σε ποσοστα απο διπλασια (στην καλυτερη) ως δεκαπλασια σε σχεση με τον γενικο πληθυσμο, και που τις οδηγουν συχνα στην καταχρηση ουσιων και στην αυτοκτονια. Η πορνεια λοιπον ειναι κινδυνος για τη δημοσια ψυχικη υγεια.
Αλλο σε ρωτησα, αλλες (παπαριες) μου απαντησες.
μα αφου κανεις παπαριες ερωτησεις
ρωτα για την πορνεια οποιονδηποτε ψυχολογο με εμπειρια σε ομαδες υψηλου κινδυνου και θα παρεις σοκαριστικες απαντησεις για το ποσο καταστροφικη ειναι για τις γυναικες. Κανενας δεν θα υποστηριξει την πορνεια ως θεραπευτικο μεσο, γιατι απλα δεν ειναι, και στην ουσια εχει μη σεξουαλικες χρησιμοτητες: να τονωσει το ευθραυστο εγω και την λαιφσταιλ του περηφανου αρσενικου.
Εχω παντως την εντυπωση πως αυτες τις συμβουλες ψυχολογων τις βγαζεις απο το μυαλο σου, η τις ειδες σε καμια ταινια.
Ακομα ομως και αληθεια να ειναι, και παλι δεν δικαιολογει αυτη τη συγχρονη μορφη καταπιεσης και δουλειας.
Αλλο σε ρωτησα, αλλες (παπαριες) μου απαντησες.
μα αφου κανεις παπαριες ερωτησεις
ρωτα για την πορνεια οποιονδηποτε ψυχολογο με εμπειρια σε ομαδες υψηλου κινδυνου και θα παρεις σοκαριστικες απαντησεις για το ποσο καταστροφικη ειναι για τις γυναικες. Κανενας δεν θα υποστηριξει την πορνεια ως θεραπευτικο μεσο, γιατι απλα δεν ειναι, και στην ουσια εχει μη σεξουαλικες χρησιμοτητες: να τονωσει το ευθραυστο εγω και την λαιφσταιλ του περηφανου αρσενικου.
Εχω παντως την εντυπωση πως αυτες τις συμβουλες ψυχολογων τις βγαζεις απο το μυαλο σου, η τις ειδες σε καμια ταινια.
Ακομα ομως και αληθεια να ειναι, και παλι δεν δικαιολογει αυτη τη συγχρονη μορφη καταπιεσης και δουλειας.
Ειναι αληθεια και το διαβασα στο σαιτ που μας εκανες γνωστο εδω. Υπαρχει παιδι που του συνεστησε γυναικα ψυχολογος να πηγαινει και τον θεραπευσε απο σοβαρες διαταραχες που επασχε και τον ειχαν καθηλωσει σπιτι. Επισης και ο Θανος Ασκητης εχει γραψει κατι παρομοιο.
Οσο για τις βλαβερες συνεπειες στις εργαζομενες, σιγουρα ειναι δυσκολη και ανθυγιεινη δουλεια, ειδικα οταν περιλαμβανει ξενυχτια, αλλα πληρωνει και πολλα περισσοτερα. Το σημαντικο για εμενα ειναι να εκτοπισει το κρατος τους νταβατζηδες/προστατες/"σεκιουριτυ" που ζουν παρασιτικα απο τις πορνες και να φορολογησει τα κερδη.