!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Iστορία σφαγής Παλαιστινίων το '48 από μαρτυρίες επιζόντων Εβραίων στατιωτών, και η προσπάθεια συγκάλυψης από τον Μπεν Γκουριόν αργότερα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Ψεμματα λες. Οι μονοι που πανυγηριζουν με εγκληματα πολεμου απο την αρχη ειναι οι φιλοΙσραηλινοι του φορουμsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:58Άσε ρε τις υποκρισίες που το παίζεις ανθρωπιστής επειδή εκεί είναι 10 παιδιά και όχι 1. Όταν σκότωσαν 1000 άτομα που καν Εβραίοι δεν ήσαν όλοι απλά έτυχε να βρίσκονται εκεί, όχι μόνο δεν σας ένοιαξε αλλά το πανηγυρίσατε κι από πάνω. Καλά δεν ντρέπεστε ή μάς δουλεύετε;Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:54Και σενα τι σε πειραζει οταν παγια πολιτικη του Ισραηλ ειναι να κανει οτι εγκληματα εχει κανει η Χαμας επι 10. Ενα παιδι σκοτωσε η Χαμας? 10 το Ισραηλ. Ευκαιρια ειναι να αποδειξεις ποσο περισσοτερο εγκληματιας εισαι απο την Χαμαςsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:46
Κι αν η γιαγιά μου είχε... τότε θα σού απαντήσω... Αν...
Για την ώρα μία ισλαμιστική οργάνωση σκότωσε 1000 αμάχους, αλλόθρησκους. Χωρίς αν, έγινε, είναι πραγματικότητα. Σήκω και ρίξε νερό στη μούρη σου να συνέλθεις.
Την ίδια στιγμή μαχαιρώνουν και κανέναν φουκαρά που πήγαινε στη δουλειά του σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία για ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! Δεν είναι υπόθεση, το λένε οι ίδιοι. Χωρίς να τον γνωρίζουν, χωρίς να τον έχουν δει ποτέ. Εσένα ας πούμε.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Σωστά, σωστά, αλλά συμπληρώσω και εγώ κάτι. Εάν δεν υπήρχε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και μετέπειτα η Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία τώρα εσύ θα μας προπαγανδιζες στα τουρκικά για τον Καντίροφκαν από το Ρωσοσταν και όχι για τον Πούτιν της Ρωσίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:38Μη σου πω. Στην αρχη σιγουρα θα προτιμουσα τους ισλαμιστες Οθωμανους οι οποιοι θα με αναγνωριζαν με βαση το θρησκευμα και θα με αφηναν ήσυχο παρα τιποτα καθολικους η προτεσταντες της Δυσης που μπορει και να με καιγαν ζωντανο αν μαθαινανε οτι ακολουθω διαφορετικο χριστιανικο δογμαsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:35Γράψε και ότι επί 400 χρόνια προφύλαξαν τον Ελληνισμό από επιδρομές Δυτικών Βαρβάρων, Ενετών κλπ. Γιατί, μήπως δεν έγινε έτσι;Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:31
H πραγματικη αιτια καταρρευσης του Βυζαντιου ηταν η αλωση του 1204. Μεχρι τοτε το Βυζαντιο ειχε περιοδους ακμης και παρακμης αλλα αναλαμβανε. Μετα την αλωση του 1204 ομως το Βυζαντιο εσπασε σε κομματια και παρα την παλινορθωση 60 χρονια μετα, ποτε δεν ηταν πραγματικα μια αυτοκρατορια ξανα. Οι Οθωμανοι απλα μαζεψαν οτι απεμεινε
Ο άνθρωπος προτιμάει το φέσι του Τούρκου, το έγραψε ξεκάθαρα παραπάνω. Τι να κάνουμε, πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιοι.GoBzi έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 16:44Σωστά, σωστά, αλλά συμπληρώσω και εγώ κάτι. Εάν δεν υπήρχε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και μετέπειτα η Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία τώρα εσύ θα μας προπαγανδιζες στα τουρκικά για τον Καντίροφκαν από το Ρωσοσταν και όχι για τον Πούτιν της Ρωσίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:38Μη σου πω. Στην αρχη σιγουρα θα προτιμουσα τους ισλαμιστες Οθωμανους οι οποιοι θα με αναγνωριζαν με βαση το θρησκευμα και θα με αφηναν ήσυχο παρα τιποτα καθολικους η προτεσταντες της Δυσης που μπορει και να με καιγαν ζωντανο αν μαθαινανε οτι ακολουθω διαφορετικο χριστιανικο δογμαsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:35
Γράψε και ότι επί 400 χρόνια προφύλαξαν τον Ελληνισμό από επιδρομές Δυτικών Βαρβάρων, Ενετών κλπ. Γιατί, μήπως δεν έγινε έτσι;
-
Στρακαστρουκας
Εγω ειμαι εναντια στο ΝΑΤΟ. ΕΣΕΙΣ εισαστε υπερ του ΝΑΤΟ αρα ΕΣΕΙΣ θα πρεπει να αιτιολογησετε την συμμαχια με την Τουρκιαsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 17:22Ο άνθρωπος προτιμάει το φέσι του Τούρκου, το έγραψε ξεκάθαρα παραπάνω. Τι να κάνουμε, πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιοι.GoBzi έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 16:44Σωστά, σωστά, αλλά συμπληρώσω και εγώ κάτι. Εάν δεν υπήρχε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και μετέπειτα η Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία τώρα εσύ θα μας προπαγανδιζες στα τουρκικά για τον Καντίροφκαν από το Ρωσοσταν και όχι για τον Πούτιν της Ρωσίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:38
Μη σου πω. Στην αρχη σιγουρα θα προτιμουσα τους ισλαμιστες Οθωμανους οι οποιοι θα με αναγνωριζαν με βαση το θρησκευμα και θα με αφηναν ήσυχο παρα τιποτα καθολικους η προτεσταντες της Δυσης που μπορει και να με καιγαν ζωντανο αν μαθαινανε οτι ακολουθω διαφορετικο χριστιανικο δογμα
Γι αυτό που έγραψες πιο πάνω το έβαλα:Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 17:43Εγω ειμαι εναντια στο ΝΑΤΟ. ΕΣΕΙΣ εισαστε υπερ του ΝΑΤΟ αρα ΕΣΕΙΣ θα πρεπει να αιτιολογησετε την συμμαχια με την Τουρκιαsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 17:22Ο άνθρωπος προτιμάει το φέσι του Τούρκου, το έγραψε ξεκάθαρα παραπάνω. Τι να κάνουμε, πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιοι.GoBzi έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 16:44
Σωστά, σωστά, αλλά συμπληρώσω και εγώ κάτι. Εάν δεν υπήρχε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και μετέπειτα η Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία τώρα εσύ θα μας προπαγανδιζες στα τουρκικά για τον Καντίροφκαν από το Ρωσοσταν και όχι για τον Πούτιν της Ρωσίας.
Στην αρχη σιγουρα θα προτιμουσα τους ισλαμιστες Οθωμανους οι οποιοι θα με αναγνωριζαν με βαση το θρησκευμα και θα με αφηναν ήσυχο παρα τιποτα καθολικους η προτεσταντες της Δυσης που μπορει και να με καιγαν ζωντανο αν μαθαινανε οτι ακολουθω διαφορετικο χριστιανικο δογμα
-
Στρακαστρουκας
Και εχω δικιο. Οι Ελληνες προτιμησαν τους Οθωμανους απο τους Ενετους και τους αλλους. Ρωτα τους γιατιsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 18:55Γι αυτό που έγραψες πιο πάνω το έβαλα:Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 17:43Εγω ειμαι εναντια στο ΝΑΤΟ. ΕΣΕΙΣ εισαστε υπερ του ΝΑΤΟ αρα ΕΣΕΙΣ θα πρεπει να αιτιολογησετε την συμμαχια με την Τουρκιαsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 17:22
Ο άνθρωπος προτιμάει το φέσι του Τούρκου, το έγραψε ξεκάθαρα παραπάνω. Τι να κάνουμε, πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιοι.
Στην αρχη σιγουρα θα προτιμουσα τους ισλαμιστες Οθωμανους οι οποιοι θα με αναγνωριζαν με βαση το θρησκευμα και θα με αφηναν ήσυχο παρα τιποτα καθολικους η προτεσταντες της Δυσης που μπορει και να με καιγαν ζωντανο αν μαθαινανε οτι ακολουθω διαφορετικο χριστιανικο δογμα
Όχι όλοι. Και ξέρω πολύ καλά γιατί. Για τον ίδιο λόγο που και σήμερα έτσι λειτουργούν, είναι μικρόνοοι και παρτάκηδες. Νομίζουν ότι αυτό υπαγορεύει το μικροσυμφέρον τους. Για ρώτα τους κι εσύ μήπως όμως τελικά το μετάνοιωσαν.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 18:57Και εχω δικιο. Οι Ελληνες προτιμησαν τους Οθωμανους απο τους Ενετους και τους αλλους. Ρωτα τους γιατιsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 18:55Γι αυτό που έγραψες πιο πάνω το έβαλα:Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 17:43
Εγω ειμαι εναντια στο ΝΑΤΟ. ΕΣΕΙΣ εισαστε υπερ του ΝΑΤΟ αρα ΕΣΕΙΣ θα πρεπει να αιτιολογησετε την συμμαχια με την Τουρκια
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Buyer's remorse = 1821
Ισλάμ ή ΝΑΤΟ, τύπε μου;Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 18:57Και εχω δικιο. Οι Ελληνες προτιμησαν τους Οθωμανους απο τους Ενετους και τους αλλους. Ρωτα τους γιατιsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 18:55Γι αυτό που έγραψες πιο πάνω το έβαλα:Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 17:43
Εγω ειμαι εναντια στο ΝΑΤΟ. ΕΣΕΙΣ εισαστε υπερ του ΝΑΤΟ αρα ΕΣΕΙΣ θα πρεπει να αιτιολογησετε την συμμαχια με την Τουρκια
-
Στρακαστρουκας
Τουρκια. Ειναι και τα δυο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Οργισμένος
σορρυ που σου θιξαμε τους μουλαδες και τους τζιχαντιστες...sys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2023, 15:58Έλα ρε μαλάκα! Εσύ φαίνεται να γνωρίζεις πάρα πολύ καλά για τι μιλάς! Τώρα εάν θέλεις μπορείς να μας αποκαλύψεις και από που προέρχεται αυτή η βαθειά γνώση για όλα αυτά που θέλουν και δεν θέλουν οι Παλαιστίνιοι. Μοιράσου τις πηγές σου λοιπόν, αν θέλεις βέβαια, γιατί η σιγουριά που αποπνέει ο λόγος σου δείχνει ότι δεν είναι απλά αποτέλεσμα δικών σου "απόψεων" χωρίς ίχνος τεκμηρίωσης και τριβής με το θέμα.Fipps έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 22:08Τελική λύση με Χιτλερικούς όρους όπως εσύ λες, συμψηφιζοντας δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις, δεν θέλει κανένας λογικός άνθρωπος.Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 21:28
Ενταξει το εχουμε καταλαβει οτι προπαγανδιζεις μια "τελικη λυση" σε βαρος των Παλαιστινιων. Οπως και οι αλλοι υποστηρικτες του Ισραηλ. Κριμα που δεν προκειται να ελθει. Δυσκολο να εφαρμοσεις "Τελικες Λυσεις" οταν οι αντιπαλοι ειναι πολλα εκατομμυρια. Οπως θα ελεγε και κανας Γκαιμπελς για τους εβραιους "ειναι πολλοι, ολο και καποιοι κατσαριδανθρωποι θα ξεφυγουν". Αληθεια γιατι φυγατε ολοι εσεις απο το νημα για την Ουκρανια? Μηπως απογοητευτηκατε που ο Ρωσικος στρατος δεν σκοτωνει μαζικα γυναικες και παιδια και χασατε το ενδιαφερον σας?
Τελική λύση στο μπάχαλο που γίνεται στην Μ.Ανατολη με νικητή το Ισραήλ ΝΑΙ! θελουμε!
Με αυτο που έκαναν οι Παλαιστίνιοι πριν ένα μήνα έδωσαν μόνοι τους στους Ισραηλινούς την καλύτερη αφορμή να τους πάνε πριονοκορδέλα, όπως και έδωσαν στον υπόλοιπο κόσμο το ηθικό δικαίωμα να στραφει εναντίον τους.
Εάν οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν,γιατί ΞΕΚΑΘΑΡΑ! αυτό εκαναν δεν βλέπω κανέναν λόγο να πρέπει εγώ να παίξω τον ρόλο του προστάτη τους, μιλώντας και διαδηλώνοντας υπέρ τους, τη στιγμή που ούτε καν οι ίδιοι δεν θέλουν απο' μένα να κάνω κάτι τέτοιο. Εάν δεν το 'χεις καταλάβει ακόμα, οι Παλαιστίνιοι δεν δίνουν δεκάρα εάν στην Αθήνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια κτλ. διαδηλώνουν εκατομμύρια αριστεροί, ειρηνιστές, lgbtq κλπ υπέρ τους.
Αυτό που επιθυμούν και θέλουν απεγνωσμένα να προκαλέσουν, είναι η άμεση στρατιωτικη επέμβαση των Ισλαμικών χώρων της Μ.Ανατολης.
Να μπουν οι Τούρκοι,οι Ιορδανοί,οι Αιγύπτιοι, οι Σύριοι, οι Σαουδάραβες, οι Ιρανοί και όλες οι ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις σε πόλεμο με το Ισραήλ, ώστε να βγουν κερδισμένοι και απαλλαγμένοι από τους Εβραίους.
Σε όλο αυτό δεν βλέπω να έχουμε σαν Έλληνες, Γάλλοι, Αμερικανοί, γενικώς δυτικοί κάτι το κοινό με τους Παλαιστίνιους...
Όσο για το νήμα για την Ουκρανία που λες, όταν αλλάξει κάτι ή γίνει κάτι συνταρακτικό θα ξαναμπούμε να γράψουμε. Τώρα τι να λέμε? Εδώ και ένα χρόνο δεν έχει αλλάξει και τίποτα...Όταν τελικά οι Ρώσοι καταφέρουν να μπουν στο Κίεβο ή όταν αποφασίσουν να τα μαζέψουν και γυρίσουν στη Μόσχα τα ξανά λεμε...
Περιμένω με αγωνία να μάθω πράματα από εσένα φίλε μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Dwarven Blacksmith
Ο IDF επιτίθεται ακόμα στις ξαπλώστρες αντί να μπαίνει στην πόλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις