!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Αυτή τη μαλακία λέξη κριθαρότο μπορείτε να παλουκώνετε όσους τη λανσάρουν;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ο μάστορας στην ταβέρνα είπε "κριθαρακ' με σουπιές"Exodus έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:08 Αυτή τη μαλακία λέξη κριθαρότο μπορείτε να παλουκώνετε όσους τη λανσάρουν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δόξω τω Θεώ! Μετά το κριθαρότο περιμένω αγωνιωδώς να ακούσω πώς γίνεται το πλιγουρότο, το τραχανότο(νομίζω αυτό ήδη το διάβασα κάπου) και το αρχιδότο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Cecily Anne
Το αρχιδοτο είναι τα αρχιδια Καπαμα? Ναις
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τραχανοτο παίζει πολύ στη γλώσσα των ψευτογκουρμεδων.
Η πλάκα είναι πως όλοι αυτοί που το παίζουν κυριλέδες κιετσι, όταν εμείς πηγαίναμε στα μισελενατα αδερφέ αυτοί έλεγαν "α όχι, εγώ βάζω γκουντγιαρ, σκυλιά μαύρα".
Όπου και να ταξιδέψεις, εκεί που επιστρέφεις είναι στην απλότητα. Και όσο πιο απλό και αυθεντικο τόσο πιο σπάνιο πια.
Ναι, στη βλαχογκουρμέ εκδοχή. Αντί να λέμε καπαμά και προδίδουμε το τουρκογύφτικο παρελθόν μας, ρέπουμε προς ιταλική χερσόνησο και λέμε αρχιδότο. By the way τώρα βλέπω άπειρες συνταγές με τραχανότο στο ίντερνετ. Μετά από αυτό βγάλτε κι ελληνικό ristretto, lungo, και liscio, για να ολοκληρωθεί ο μετακατινισμός.
Από το ριζότο ξεκίνησε η ιστορία. Ριζότο έτσι, αλλιώς και παραλλιώς.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:18Τραχανοτο παίζει πολύ στη γλώσσα των ψευτογκουρμεδων.
Η πλάκα είναι πως όλοι αυτοί που το παίζουν κυριλέδες κιετσι, όταν εμείς πηγαίναμε στα μισελενατα αδερφέ αυτοί έλεγαν "α όχι, εγώ βάζω γκουντγιαρ, σκυλιά μαύρα".
Όπου και να ταξιδέψεις, εκεί που επιστρέφεις είναι στην απλότητα. Και όσο πιο απλό και αυθεντικο τόσο πιο σπάνιο πια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Νοέμ 2023, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Θα γυρίσει κι αυτό, θα κουραστούν τόσο με τις μαλακίες, που θα πληρώνεις έναν σκασμό λεφτά για να φας μια αυθεντική συνταγή με καλή πρώτη ύλη.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:18Τραχανοτο παίζει πολύ στη γλώσσα των ψευτογκουρμεδων.
Ναι, αλλά το ριζότο είναι μια πολύ σπουδαία παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Ιταλίας και με συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής. Κάθε πιλάφι και κάθε ρύζι με κάτι δεν είναι ριζότο. Για το κριθαράκι, οι γονείς μας έλεγαν απλά γιουβέτσι, ή κριθαράκι, ανάλογα με το τι φαγητό κάνανε. Και για τον τραχανά λέγανε τραχανά, όχι τραχανώτο και πούτσες μπλε.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:27Από το ριζότο ξεκίνησε η ιστορία. Ριζότο έτσι, αλλιώς και παραλλιώς.
Μωρέ θα την δεις και την κυριλα απλά πλέον δε θα σε ορίζει αυτό στο θέμα αναζήτησης.Exodus έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:29Θα γυρίσει κι αυτό, θα κουραστούν τόσο με τις μαλακίες, που θα πληρώνεις έναν σκασμό λεφτά για να φας μια αυθεντική συνταγή με καλή πρώτη ύλη.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:18Τραχανοτο παίζει πολύ στη γλώσσα των ψευτογκουρμεδων.
Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις πουρέ από πατάτες Περού από ένα καλό μπεκρή μεζέ.
Συμφωνώ αλλά αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ. Εδώ, το οποιοδήποτε ρύζι γίνεται σε κατσαρόλα και χυλώνει, βαφτίζεται ριζότο. Ε, το ίδιο άρχισε και με το κριθαράκι.Exodus έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:32Ναι, αλλά το ριζότο είναι μια πολύ σπουδαία παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Ιταλίας και με συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής. Κάθε πιλάφι και κάθε ρύζι με κάτι δεν είναι ριζότο. Για το κριθαράκι, οι γονείς μας έλεγαν απλά γιουβέτσι, ή κριθαράκι, ανάλογα με το τι φαγητό κάνανε. Και για τον τραχανά λέγανε τραχανά, όχι τραχανώτο και πούτσες μπλε.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:27Από το ριζότο ξεκίνησε η ιστορία. Ριζότο έτσι, αλλιώς και παραλλιώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν έχει πουτσες μπλε μέσα δεν είναι τραχανάς...Exodus έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:32Ναι, αλλά το ριζότο είναι μια πολύ σπουδαία παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Ιταλίας και με συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής. Κάθε πιλάφι και κάθε ρύζι με κάτι δεν είναι ριζότο. Για το κριθαράκι, οι γονείς μας έλεγαν απλά γιουβέτσι, ή κριθαράκι, ανάλογα με το τι φαγητό κάνανε. Και για τον τραχανά λέγανε τραχανά, όχι τραχανώτο και πούτσες μπλε.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:27Από το ριζότο ξεκίνησε η ιστορία. Ριζότο έτσι, αλλιώς και παραλλιώς.
Yippie Kay Yay
Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 12:34Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις πουρέ από πατάτες Περού από ένα καλό μπεκρή μεζέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban