είδες παο με την αλμπα; πηραν φωτια, ανοιξαν διαφορα, βγηκε ο Σλουκας και έγιναν πάλι πιο προβλεψιμοι απο το ρεπλαυ, ευτυχως ξαναμπηκε.Bazoomba έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:21
Το παλτο απο την αλλη δεν μπορει να πρωταγωνιστησει ουτε στον Βαζελο. Παντα κομπαρσος ηταν, για παντα κομπαρσος θα ειναι. Ας μην ειχαν Μητογλου και θα βλεπαμε αν σταυρωνανε καμια νικη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Νοέμ 2023, 07:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
Bazoomba έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:242 σελιδες πισω λεω οτι ειναι λαθος. Υπαρχουν οπως στο σκακι προπονητες τυπου Ζελικο και Ηττουδη, δηλαδη τακτικοι σπεσιαλιστεςenaon έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:17 πρέπει να τον διωξουμε, μονη ελπιδα. Ή κάποιος να του πει να διαβάζει πχωρουμ.
Και υπαρχουν αντιστοιχα και positional players. Τετοιος ειναι ο προπονητης μας. Ειναι ο καλυτερος στο ειδος του, αλλα η επιτυχια του προυποθετει να εχει στησει τα πιονια οπως πρεπςι. Φετος δεν εγινε αυτο, δεν του βγηκε παμε παρακατω, ουτε διωγμους ουτε τετοια αστεια. Απλα ας σχεδιασουμε την επομενη χρονια οπως πρεπει, ουτε με Sickμες ουτε με Λιθουανους κεφτεδες.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
enaon έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:50είδες παο με την αλπα; πηραν φωτια, ανοιξαν διαφορα, βγηκε ο Σλουκας και έγιναν πάλι πιο προβλεψιμοι απο το ρεπλαυ, ευτυχως ξαναμπηκε.Bazoomba έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:21
Το παλτο απο την αλλη δεν μπορει να πρωταγωνιστησει ουτε στον Βαζελο. Παντα κομπαρσος ηταν, για παντα κομπαρσος θα ειναι. Ας μην ειχαν Μητογλου και θα βλεπαμε αν σταυρωνανε καμια νικη.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και εμένα μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός προχθές, αλλά χρειάζονται πολλά παιχνίδια για να βγει συμπέρασμα. Και δεν θεωρώ την Άλμπα τόσο κακή ομάδα όσο πιστεύουν οι περισσότεροι, επιθετικά έχουν ταλέντο και παίζουν συνεχώς σε πολύ γρήγορο ρυθμό, συγκριτικά η Μπασκόνια λ.χ. παίζει σε αργή κίνηση. Αμυντικά είναι πολύ soft βέβαια.enaon έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:44 προχθές είχατε ένα 7αλεπτο φοβερού μπάσκετ, τότε που ο Πολωνός πήρε φωτιά. Αν δεν ήταν τυχαίο όλο μαζί, πολύ ωραίο μπασκετ θα παίξετε.
Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχει έτοιμο κορμό ομάδας και παίζει με συγκεκριμένες σταθερές, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά τώρα αρχίζει να φτιάχνεται, δεν ξέρουμε καν πόσο θα αποδώσει ο Νάαν, αν θα πάρει και άλλον παίκτη στο 3/4. Η ομάδα πειραματίζεται, είναι εμφανές ότι ακόμα δεν έχει σταθερές.
αλήθεια εκεινοντο 7αλεπτο ήταν σαν τον ολυμπιακό στα πολύ καλά του, τρομερή κίνηση μπάλας, και ο Γερμανός σκηνοθέτης χάρηκε, έπιανε σε πλάνα τα 3 γκαρντ, σλουκας στην μέση, για τον μπαζουμπα το εκανε 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Νοέμ 2023, 07:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Μπασκονια δεν ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες κατοχες φετος;kameron έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:52Και εμένα μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός προχθές, αλλά χρειάζονται πολλά παιχνίδια για να βγει συμπέρασμα. Και δεν θεωρώ την Άλμπα τόσο κακή ομάδα όσο πιστεύουν οι περισσότεροι, επιθετικά έχουν ταλέντο και παίζουν συνεχώς σε πολύ γρήγορο ρυθμό, συγκριτικά η Μπασκόνια λ.χ. παίζει σε αργή κίνηση. Αμυντικά είναι πολύ soft βέβαια.enaon έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:44 προχθές είχατε ένα 7αλεπτο φοβερού μπάσκετ, τότε που ο Πολωνός πήρε φωτιά. Αν δεν ήταν τυχαίο όλο μαζί, πολύ ωραίο μπασκετ θα παίξετε.
Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχει έτοιμο κορμό ομάδας και παίζει με συγκεκριμένες σταθερές, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά τώρα αρχίζει να φτιάχνεται, δεν ξέρουμε καν πόσο θα αποδώσει ο Νάαν, αν θα πάρει και άλλον παίκτη στο 3/4. Η ομάδα πειραματίζεται, είναι εμφανές ότι ακόμα δεν έχει σταθερές.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
με την αλμπα επαιζε μωρεenaon έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:56 αλήθεια εκεινοντο 7αλεπτο ήταν σαν τον ολυμπιακό στα πολύ καλά του, τρομερή κίνηση μπάλας, και ο Γερμανός σκηνοθέτης χάρηκε, έπιανε σε πλάνα τα 3 γκαρντ, σλουκας στην μέση, για τον μπαζουμπα το εκανε![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ε τώρα αν δεν το είδες τι να πω, να πούμε για στατιστικά καλυτερα. Ειχαν παρει φωτια, ο Πολωνός έκανε σπάσιμο με νοημα, απεφυγε αμυντικο, σε κάρφωμα μακρύ, τρελα. Μετά από λίγο έκανε μια ασίστ τζοκιτς, απο κατω στο τρίποντο με ροή, το είχε σκεφτει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Νοέμ 2023, 08:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
10 μέρες το λιγότερο εκτός ο Μιλουτινοφ.
Με Τανουλη δεύτερο σέντερ το γαύρο.Τρέμε Γιοκιτς.
Είναι τυχερός που παίζει με σάπιες ομάδες την άλλη εβδομάδα
Δεν ξέρω, μπορεί. Ίσως επειδή παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ, αυτό είναι ένα από τα λίγα θετικά της φέτος μαζί με 3-4 ποιοτικούς παίκτες που έχει.Bazoomba έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 07:57
Η Μπασκονια δεν ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες κατοχες φετος;
Θα ξαναπώ, μην στέκεστε στα στατιστικά στο 1/5 της χρονιάς, καλύτερα να εμπιστευόμαστε τα μάτια μας. Στα δυο ματς που την είδα τη Μπασκόνια με τις ελληνικές μου φάνηκε αργή ομάδα. Η Άλμπα από την άλλην είναι μεν αμυντικά soft με αργά και βαριά πεντάρια (γι'αυτό και έκανε πάρτι ο Μπαλτερόφσκι και ο Μήτογλου κάτω από το καλάθι με συνεχή κοψίματα), αλλά επιθετικά παίζει πολύ γρήγορα με αρκετό ταλέντο. Και οι δυο βέβαια είναι για τις θέσεις 13-18.
- Eθνικοκοινωνιστης
με Σφαιρο παιζει,κρατα μικρο καλαθιΜαδουραίος έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 08:05 10 μέρες το λιγότερο εκτός ο Μιλουτινοφ.
![]()
![]()
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
να πω και μια αμαρτία, ο μητογλου δεν μου αρέσει. Οκ βοηθάει γενικά, αλλα αυτα τα χιμπατζιδικα που κάνει όταν βαζει καλαθι μου θυμίζουν Θανάση, βγήκε πολύ ψηλός για μπάλα μάλλον.
- Eθνικοκοινωνιστης
enaon έγραψε: 12 Νοέμ 2023, 08:14 να πω και μια αμαρτία, ο μητογλου δεν μου αρέσει. Οκ βοηθάει γενικά, αλλα αυτα τα χιμπατζιδικα που κάνει όταν βαζει καλαθι μου θυμίζουν Θανάση, βγήκε πολύ ψηλός για μπάλα μάλλον.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
Πώς δεν είχα ακούσει αυτό το διαμάντι από γαύρο δημοσιοκάφρο;
https://twitter.com/Pap790/status/17233 ... _&ref_url=
https://twitter.com/Pap790/status/17233 ... _&ref_url=
- Eθνικοκοινωνιστης
ενταξει καβαλιερατος 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 45012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol