Απλώς το ζητούμενο εδώ είναι όλο το "συντηρητικό" κατά τα άλλα πακέτο. Το δικαίωμα στη συντήρηση, που οι ίδιοι θέλουν να ανατρέψουν.
Ακόμη μία αντίφαση της προχωσύνης, που παίζει σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα.

Αυτό ειναι μιά άλλη πονεμενη ιστορία, λες και εγώ ή κάποιος άλλος πχ που δεν έχω δικό μου σπίτι δεν θα μπορούσα να προσφέρω ασφάλεια αγαπη φροντίδα όπως στο γιο μου και σε ένα υιοθετημένο παιδί, δεν θα είχε σταθερό περιβαλλον επειδή γυρναω όλη την Ελλάδα και θα μεγαλώσει με ψυχολογικά θέματα... και κολοκύθια με τη ρίγανη οπως ελεγε η συγχωρεμενη η γιαγιά μου...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:49Οι βιολογικοί γονείς τους που δεν θέλουν να αποποιηθούν τη γονεϊκή ιδιότητα τους, συνήθως για επιδοματικούς λόγους. Και υπάρχουν παιδιά που από τη γέννηση τους παραμένουν σε ιδρύματα για χρόνια ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:29Και ποιος ευθύνεται για αυτές τις λίστες αναμονής όταν τα ορφανά και τα ιδρύματα είναι γεμάτα από παρατημένα παιδιά;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:10
Άντε πάλι η ίδια καραμέλα. Υπάρχει λίστα αναμονής με εύπορους που θέλουν να προσφέρουν αγάπη σε ορφανά αλλά το βιολί βιολάκι.
Μόνον σε ανάδοχες οικογένειες μπορούν να πάνε για όσο διάστημα ο γονιός δεν είναι ικανός. Μετά μπορεί να τα πάρει και αν "ξανακυλίσει" φτου και πάλι από την αρχή.
Υπάρχουν φυσικά και πιτσιρίκια με προβλήματα υγείας αλλά δεν γίνονται ανάρπαστα.![]()
Ε ναι, ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ' αλεύρι.Andromachi έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 12:33
τι να πω... εδώ δεν έχουμε κράτος προνοιας και υπηρεσίες ικανές για πιο απλά θέματα
ακριβώς!ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 12:36Ε ναι, ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ' αλεύρι.Andromachi έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 12:33
τι να πω... εδώ δεν έχουμε κράτος προνοιας και υπηρεσίες ικανές για πιο απλά θέματα
Φιλε Ναυτη γιατι δεν σταματας να μιλας για κατι που εμφανως δεν γνωριζεις??Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 11:26 Ο γουαναμπί ψυχολόγος (;) ψυχίατρος (;) τραυματιοφορέας (;) τρόφιμος (;) βασιβουζούκος, με προφανή έλλειμμα αντιληπτικότητας, αδυνατεί να κατανοήσει ακόμα και τα λήμματα που παραθέτει. Ας πούμε δεν κατανοεί τι σημαίνει deemphasis on homosexuality as a psychiatric disorder, τι ακριβώς σηματοδοτεί η ταξινόμηση sexual disorder σε σχέση με τις προηγούμενες ταξινομήσεις (personality disorder - psychosexual disorder) και γενικά η τρικυμία εν κρανίω λυσσομανά στο χυδαίο κατασκεύασμα.
Δάκρυσα.Πασιφάη έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:15 Ενίοτε, είναι εξόχως οφθαλμοφανές, το πως γίνεται προσπάθεια να χειραγωγηθούν αγνοί άνθρωποι, που λένε την αλήθεια τους.
Δεν ταυτησα κανεναν. Αν θες να μιλας σαν ωριμος ανθρωπος μην βαζεις λογια στο στομα των αλλων.Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 10:17 (σε αντίθεση με τις ιαχές των βασιβουζούκων που μιλάνε για ψυχικές διαταραχές και ταυτίζουν τους ομοφυλόφιλους με παιδεραστές, κτηνοβάτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες αθλιότητες).
Αν το ζήτημα είναι θέμα προτύπων, πώς εξηγείται το γεγονός ότι το 99,99% των ομοφυλόφιλων προέρχεται από παραδοσιακές οικογένειες;
Ακριβως!!!Dorian έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:26 το είχαμε συζητήσει σε ένα προσφατο νήμα αναλυτικά. Δεν ξαναγράφω αναλυτικά. Το δηθεν "επιχείρημα" τα καημένα τα παιδακια ορφανά που δεν βρίσκουν σπίτι είναι ενα αχρείο ξεδιαντροπο ψευδοπειχείρημα. Υιοθεσία από ομοφυλόφιλους συνεπάγεται αυτοματα ανοιγμα σε υιοθεσίες από τριτο κόσμο, θα απαιτήσουν να ανοίξουν συμφωνίες με ασιατικές αφρικανικές χώρες κ.ά. Πρακτικά εμπόριο παιδιών.
Το εμπόριο παιδιών για ιατρικούς ή άλλους λόγους, σαφώς και ισχύει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος θέλει να υιοθετήσει πιτσιρίκι είναι εν δυνάμει εγκληματίας.Pollaplasiastis έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:33Ακριβως!!!Dorian έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:26 το είχαμε συζητήσει σε ένα προσφατο νήμα αναλυτικά. Δεν ξαναγράφω αναλυτικά. Το δηθεν "επιχείρημα" τα καημένα τα παιδακια ορφανά που δεν βρίσκουν σπίτι είναι ενα αχρείο ξεδιαντροπο ψευδοπειχείρημα. Υιοθεσία από ομοφυλόφιλους συνεπάγεται αυτοματα ανοιγμα σε υιοθεσίες από τριτο κόσμο, θα απαιτήσουν να ανοίξουν συμφωνίες με ασιατικές αφρικανικές χώρες κ.ά. Πρακτικά εμπόριο παιδιών.
Αυτο ειναι το επομενο μεγαλο ζητημα. Ηδη εχουν αρχισει να λειτουργουν τα δικτυα απο εμπολεμες ζωνες σε καθε λογης "ζευγαρια"....
Δυστυχως δεν κρατησα το λινκ να σας το εβαζα. Πισω απο υιοθεσιες για μονογονεικες κ lgbt ζευγαρια, δεν ειναι τιποτα απ τα δυο.
Εχουν αρχισει εμποριο οργανων κ τα παιδια πανε απ το ιδρυμα/ νοσοκομειο κατευθειαν σε χειρουργικα τραπεζια κ πορνεια (η δινονται κυριολεκτικα για αγορα απο παιδεραστες).
Στην Ουκρανια εχουν αρχισει ηδη να σκανε τα πρωτα σκανδαλα.
Πολυ σωστη αυτη η αναφορα. Αν βρω παλι κατι θα βαλω να δειτε κ σεις. Μεγαλα κυκλωματα/ πολλα λεφτα απο πισω.
Αυτό είναι το ένα ζητούμενο για τα παιδιά. η σωστή διαπαιδαγώγηση σε σωστών προτύπων ασφαλές περιβάλλον. Όταν απουσιάζει το ένα πρότυπο γονέα η διαπαιδαγώγηση είναι ανεπαρκής. υπάρχει πρόβλημα. το παιδί που εμπιστεύεται η κοινωνία στο ζευγάρι θα φέρει για πάντα αυτή τη στέρηση ενώ θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μπορούμε να πάρουμε παράδειγμα για αυτή τη στέρηση από μονογονεϊκές οικογένειες (μιας και σου αρέσουν αυτά τα παραδείγματα) που το ένα μέλος έχει πεθάνει. Εκεί συνήθως έχει θεματάκια το παιδί.Ναύτης έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 10:17Αυτό είναι ένα επιχείρημα συζητήσιμο (σε αντίθεση με τις ιαχές των βασιβουζούκων που μιλάνε για ψυχικές διαταραχές και ταυτίζουν τους ομοφυλόφιλους με παιδεραστές, κτηνοβάτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες αθλιότητες).Otto Weininger έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 10:08 Δεν τίθεται θέμα καν αν ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων είναι καλοί άνθρωποι, ώστε να μας αφορά ως επιχείρημα για το αν πρέπει να υιοθετήσουν παιδί.
Δεν πρέπει. Τέλος. Και ας είναι οι καλύτεροι.
Τα παιδιά θέλουν πατέρα και μητέρα.
Ωστόσο, στην εποχή μας το επιχείρημα αυτό πάσχει.
Τι γίνεται, ας πούμε, με τις μονογονεϊκές οικογένειες;
Τι γίνεται με τα παιδιά που τα μεγαλώνει ένας παππούς ή μια γιαγιά;
Μεγάλος ο κατάλογος περιπτωσιολογίας και δεν θα επεκταθώ.
Αν το ζήτημα είναι θέμα προτύπων, πώς εξηγείται το γεγονός ότι το 99,99% των ομοφυλόφιλων προέρχεται από παραδοσιακές οικογένειες;
Νομίζω ότι, τελικά, τα παιδιά θέλουν κυρίως ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον, αγάπη, φροντίδα, αφοσίωση και σωστή διαπαιδαγώγηση.
Δεν εχουν σχεση οι κανονικοι ανθρωποι με το εμποριο παιδιων, οποτε δεν αναφερομαι σε γκει/στρειτ. Η Μαφια εκμεταλευεται τους καινουργιους χαλαρους νομους κ αγοραζει παιδια (που κανενας δεν αμφισβητει γιατι υπαρχει κατακραυγη αν καποιος αρχισει τις ερωτησεις για ενα ζευγαρι δυο αντρων, δυο γυναικων, ενος τυπου σκετου που δηλωνει το οτιδηποτε, η μιας τυπας μονης που δηλωνει οτι θελει).ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2023, 13:39 Το εμπόριο παιδιών για ιατρικούς ή άλλους λόγους, σαφώς και ισχύει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος θέλει να υιοθετήσει πιτσιρίκι είναι εν δυνάμει εγκληματίας.
Ούτε είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους γκέι. Διεστραμμένος μπορεί να είναι κάλλιστα και ένας φερόμενος ως στρέιτ. Το κατά πόσον υπάρχει μονίμως κάλυψη για τους επώνυμους παπάρες, είναι άλλο θέμα.
Η μαυροφούστανη ασχολιόταν με τις ψωλές και τα μουνιά των άλλων. Και σπούδασε γι αυτό;