Η συγκατοίκηση με τη γιαγιά, τους γονείς και οποιονδήποτε μπορεί να γίνεται και για στήριξη τους και όχι μόνον για προσωπικό βόλεμα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Άλλο το να φροντίζεις τη γιαγιά ή τους γονείς και άλλο να σε φροντίζουν αυτοί. Άλλο να συμμετέχεις ενεργά και οικονομικά στην οποιαδήποτε συγκατοίκηση και άλλο να τη βλέπεις κάτι σαν φιλοξενούμενος χωρίς υποχρεώσεις για αόριστο χρόνο.ksk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:44Η συγκατοίκηση με την γιαγιά, πλην του οικονομικού , του φαγητού, της περισσότερης ανεξαρτησίας, μας οδηγεί και σε αλλα συμπεράσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:08Εδώ που τα λέμε, σαφώς και θα προτιμούσα να μείνω με τις γάτες μου από το να ετοιμάζω σουίτχομ φωλίτσες για πουλάκια που αν και έχουν δουλειά, μένουν ακόμη με τη γιαγιά τους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:03
Επειδή εσύ θες να μείνεις με τις γάτες σου, να μείνει γεροντοκόρη το Κασπερούι;
όχι κύριοι, έναν ΜΕΓΆΛΟ ΈΡΩΤΑ έχει το Ίδρυμα , να τον χαλάσουμε κι αυτόν;!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Συμφωνώ, μόνο που εδώ έχουμε την δεύτερη περίπτωση αφού όπως προείπε δεν βγαίνουν με έναν μισθό και ενοίκιο παρά μόνο με μακαρόνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:59Η συγκατοίκηση με τη γιαγιά, τους γονείς και οποιονδήποτε μπορεί να γίνεται και για στήριξη τους και όχι μόνον για προσωπικό βόλεμα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Άλλο το να φροντίζεις τη γιαγιά ή τους γονείς και άλλο να σε φροντίζουν αυτοί. Άλλο να συμμετέχεις ενεργά και οικονομικά στην οποιαδήποτε συγκατοίκηση και άλλο να τη βλέπεις κάτι σαν φιλοξενούμενος χωρίς υποχρεώσεις για αόριστο χρόνο.ksk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:44Η συγκατοίκηση με την γιαγιά, πλην του οικονομικού , του φαγητού, της περισσότερης ανεξαρτησίας, μας οδηγεί και σε αλλα συμπεράσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 13:08
Εδώ που τα λέμε, σαφώς και θα προτιμούσα να μείνω με τις γάτες μου από το να ετοιμάζω σουίτχομ φωλίτσες για πουλάκια που αν και έχουν δουλειά, μένουν ακόμη με τη γιαγιά τους.
Άρα εκ των πραγμάτων δεν μιλάμε για προσφορά.
Παρατηρητής...
Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για δύο μισθούς.ksk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 16:02Συμφωνώ, μόνο που εδώ έχουμε την δεύτερη περίπτωση αφού όπως προείπε δεν βγαίνουν με έναν μισθό και ενοίκιο παρά μόνο με μακαρόνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:59Η συγκατοίκηση με τη γιαγιά, τους γονείς και οποιονδήποτε μπορεί να γίνεται και για στήριξη τους και όχι μόνον για προσωπικό βόλεμα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Άλλο το να φροντίζεις τη γιαγιά ή τους γονείς και άλλο να σε φροντίζουν αυτοί. Άλλο να συμμετέχεις ενεργά και οικονομικά στην οποιαδήποτε συγκατοίκηση και άλλο να τη βλέπεις κάτι σαν φιλοξενούμενος χωρίς υποχρεώσεις για αόριστο χρόνο.ksk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:44
Η συγκατοίκηση με την γιαγιά, πλην του οικονομικού , του φαγητού, της περισσότερης ανεξαρτησίας, μας οδηγεί και σε αλλα συμπεράσματα.
Άρα εκ των πραγμάτων δεν μιλάμε για προσφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λεγεών έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:30 Νομίζω κάπου εδώ το φόρουμ οφείλει να προστατέψει (με αποκλεισμό) ένα άτομο που αξίζει ψυχολογικής βοήθειας/υποστήριξης από επαγγελματίες.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Είναι μια από τις σπάνιες φορές που μπερδευσαιΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 16:13Μα στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για δύο μισθούς.ksk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 16:02Συμφωνώ, μόνο που εδώ έχουμε την δεύτερη περίπτωση αφού όπως προείπε δεν βγαίνουν με έναν μισθό και ενοίκιο παρά μόνο με μακαρόνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 15:59
Η συγκατοίκηση με τη γιαγιά, τους γονείς και οποιονδήποτε μπορεί να γίνεται και για στήριξη τους και όχι μόνον για προσωπικό βόλεμα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Άλλο το να φροντίζεις τη γιαγιά ή τους γονείς και άλλο να σε φροντίζουν αυτοί. Άλλο να συμμετέχεις ενεργά και οικονομικά στην οποιαδήποτε συγκατοίκηση και άλλο να τη βλέπεις κάτι σαν φιλοξενούμενος χωρίς υποχρεώσεις για αόριστο χρόνο.
Άρα εκ των πραγμάτων δεν μιλάμε για προσφορά.![]()
Ξαναδιάβασε για τι μιλαμε
Παρατηρητής...
- Dwarven Blacksmith
Φταίει τελικά η Κασπ που άφησε το λατρεία να πατήσει πόδι στο σεπτό ρουφ γκάρντεν;
γω βλέπω το άλλο.
Γενικά ο άνθρωπος μολις κάνει σεξ ηρεμεί, τούτη εδώ έχει γίνει αγρίμι, όλο φωνη αντάρα και καντήλια, ενώ προ.σεξ. ηταν πιο γλυκιά και υπομονετική
Ο πυγμαίος μάλλον κάτι κάνει λάθος. Αν δλδ κάνει και τπτ οκ με αυτά που μας λέει.
Γενικά ο άνθρωπος μολις κάνει σεξ ηρεμεί, τούτη εδώ έχει γίνει αγρίμι, όλο φωνη αντάρα και καντήλια, ενώ προ.σεξ. ηταν πιο γλυκιά και υπομονετική
Ο πυγμαίος μάλλον κάτι κάνει λάθος. Αν δλδ κάνει και τπτ οκ με αυτά που μας λέει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με εναν μισθο, πριν απο μενα δηλαδη, δεν βγαινει για να μπορουσε να συγκατοικησει. Το κοστο ζωης στην Κυπρο ειναι ακριβοτερο απο της Ελλαδας. Τα ενοικια ειναι στα υψη και ο μισθος που παιρνει ο μεσος 30αρης ειναι 1000-1200 στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ με τα ενοικια να φτανουν ακομα και τα 800 ευρω για ενα στουντιο σε χαλια περιοχη και ετοιμορροπο.ksk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 16:29Είναι μια από τις σπάνιες φορές που μπερδευσαι![]()
Ξαναδιάβασε για τι μιλαμε![]()
Τωρα που εχουμε και οι 2 μισθο, με 650 ευρω ενοικιο κατι γινεται.
Και να χωριζαμε ομως, εδω που εφτασαν τα πραγματα, θα το πληρωνα μονη μου. Ηδη για 2 χρονια εβαζα στην ακρη πανω απο τον μισο μου μισθο για το διαμερισμα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εσυ εισαι αρχικατιναρα του κεραταΕρμής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 16:34 γω βλέπω το άλλο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Τι είπατε;
αφού βάζει τίτλους που μας τραβανε, ας έβαζε επειγον διπλοβελονακι.
Αν ημουν αρχικατινάρα θα λειτουργουσα αλλιώς.Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 16:38Εσυ εισαι αρχικατιναρα του κεραταΕρμής έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 16:34 γω βλέπω το άλλο.
και το κλείνουμε εδώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν