οτι κανει και η αστυνομια με τις "κατα λαθος" συλληψειςST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:50Ξαναδιάβασε. Μάλλον λάθος άνθρωπο δείρανε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:48 ο "φουκαριαρης" ειναι ενας ο οποιος βαλει εναντιον του βιοτικου επιπεδου του λαου ζητωντας μαζικες ιδιωτικοποιησεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυνηγήθηκε ο νεοφιλελεύθερος Γεωργακόπουλος στα Εξάρχεια
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Κυνηγήθηκε ο νεοφιλελεύθερος Γεωργακόπουλος στα Εξάρχεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν βγάζω νόημα. Εννοείς ότι ήθελαν να χτυπήσουν κάποιον για άλλους λόγους και είπαν ότι πρόκειται για άλλο άτομο για να έρθουν και άλλοι να συμμετάσχουν;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:51οτι κανει και η αστυνομια με τις "κατα λαθος" συλληψειςST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:50Ξαναδιάβασε. Μάλλον λάθος άνθρωπο δείρανε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:48 ο "φουκαριαρης" ειναι ενας ο οποιος βαλει εναντιον του βιοτικου επιπεδου του λαου ζητωντας μαζικες ιδιωτικοποιησεις
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Γνωστές κότες.
- Eθνικοκοινωνιστης
εννοω οτι το προληπτικο ξυλοφορτωμα ειναι πρακτικη που ακολουθεται και απο τους αναρχικους και απο την αστυνομια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Ο "σωσίας" του Γεωργακόπουλου βάλλει εναντίον του ελληνικού λαού;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:48
ο "φουκαριαρης" ειναι ενας ο οποιος βαλει εναντιον του βιοτικου επιπεδου του λαου ζητωντας μαζικες ιδιωτικοποιησεις
- Eθνικοκοινωνιστης
οι γεωργακοπουλοι και οσοι τους στηριζουνGolden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 18:26Ο "σωσίας" του Γεωργακόπουλου βάλλει εναντίον του ελληνικού λαού;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:48
ο "φουκαριαρης" ειναι ενας ο οποιος βαλει εναντιον του βιοτικου επιπεδου του λαου ζητωντας μαζικες ιδιωτικοποιησεις
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαυροβασίλης
κάθε συμμετέχοντας σε TEDx αξίζει ένα καλό μπερτάκι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεν τους είδα να δίνουν ξύλο σε κανένα Τσίπρα, ΚατρούγκαΝο, ή άλλο αριστερό μοσκάρι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 18:32οι γεωργακοπουλοι και οσοι τους στηριζουνGolden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 18:26Ο "σωσίας" του Γεωργακόπουλου βάλλει εναντίον του ελληνικού λαού;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:48
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
σε νεοφιλελε καπιταλιστη ηθελαν να δωσουν δεν εχει διαφορα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Θα μπορουσα να ειμαι εγω στη θεση του. Το εχω ξαναγραψει. Ολοι αυτοι ειναι φασιστες. Κακομαθημενα πλουσιοπαιδα που αυτοαποκαλουνται αναρχικοι, βυσματικα διορισμενοι ΔΥ που την ειδαν εξουσια, ο καφετεριατζης που βαζει κραχτες και δενει σκυλια στην εισοδο, ο Αλβανος νταης, η χρυσαυγητικη ομαδα κρουσης.ST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:49Αυτά είναι τώρα. Θα τρώνε ξύλο οι περαστικοί επειδή κάποιος νομίζει ότι αναγνώρισε στο πρόσωπό τους ιδεολογικό αντίπαλο και κάλεσε και τους φίλους του. Η κα Παπακώστα μαζί με την άλλη κυρία τι κάνουν;Γάταρος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:46 Φαντάζομαι το σοκ του φουκαριάρη που είδε το κοπάδι να του επιτίθεται χωρίς να καταλαβαίνει τον λόγο.
https://twitter.com/tgeorgakopoulos/sta ... 5226128387
https://twitter.com/tgeorgakopoulos/sta ... 7012253697
- Eθνικοκοινωνιστης
οι γεωργακοπουλοι λειτουργουν υπερ της καταβαραθρωσης του βιοτικου επιπεδου των καταπιεσμενων και των αδυναμωνΟρέστης 35 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 18:52Θα μπορουσα να ειμαι εγω στη θεση του. Το εχω ξαναγραψει. Ολοι αυτοι ειναι φασιστες. Κακομαθημενα πλουσιοπαιδα που αυτοαποκαλουνται αναρχικοι, βυσματικα διορισμενοι ΔΥ που την ειδαν εξουσια, ο καφετεριατζης που βαζει κραχτες και δενει σκυλια στην εισοδο, ο Αλβανος νταης, η χρυσαυγητικη ομαδα κρουσης.ST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:49Αυτά είναι τώρα. Θα τρώνε ξύλο οι περαστικοί επειδή κάποιος νομίζει ότι αναγνώρισε στο πρόσωπό τους ιδεολογικό αντίπαλο και κάλεσε και τους φίλους του. Η κα Παπακώστα μαζί με την άλλη κυρία τι κάνουν;Γάταρος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:46 Φαντάζομαι το σοκ του φουκαριάρη που είδε το κοπάδι να του επιτίθεται χωρίς να καταλαβαίνει τον λόγο.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γάταρος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 17:46 Φαντάζομαι το σοκ του φουκαριάρη που είδε το κοπάδι να του επιτίθεται χωρίς να καταλαβαίνει τον λόγο.
Ε, τους μαλάκες τους πρεζομανείς.
Τελικά το χασίσι όντως κάνει τον άνθρωπο ηλίθιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
παληκάρια
κατά τα άλλα εγω για τον Σατανικο ανησυχω, πως θα παει στα εξαρχεια για καφε, Σατανικ βλέπεις με τι αστερια εχεις μπλεξει;;;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εντάξει, αν δέρνανε τον Ποντικό, ίσως να μην είναι και τόσο κακοί. Ίσως τα παρεξηγήσαμε τα παιδιά...Sid Vicious έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:46παληκάρια![]()
κατά τα άλλα εγω για τον Σατανικο ανησυχω, πως θα παει στα εξαρχεια για καφε, Σατανικ βλέπεις με τι αστερια εχεις μπλεξει;;;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
ουστ, που θα τολμησουν να πειραξουν τον ποντικα μας! Ειμαστε ολοι ποντικες σε αυτή την περιπτωσηKauldron έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:49Εντάξει, αν δέρνανε τον Ποντικό, ίσως να μην είναι και τόσο κακοί. Ίσως τα παρεξηγήσαμε τα παιδιά...Sid Vicious έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 19:46παληκάρια![]()
κατά τα άλλα εγω για τον Σατανικο ανησυχω, πως θα παει στα εξαρχεια για καφε, Σατανικ βλέπεις με τι αστερια εχεις μπλεξει;;;![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις