Oι φίλες της, αποκαλούν τον κοντό αδερφή.dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:39βγάζεις τα προσωπικά σου προβλήματα στη phora και μετα εκπλήσσεσαι που δεν έχεις την κατανόηση και τη συμπαράσταση που περίμενες?Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:21 Όλοι με βρίζετε που τους γράφω το διαμέρισμα και που έφυγα αλλά τώρα ξαφνικά με νοιάζουν τα περιουσιακά της οικογένειάς μου, όταν ακόμη και το διαμέρισμα που είναι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, τους το αφήνω.
Είστε πραγματικά μαλάκες και σκατόψυχοι.
Γιατί δεν πας και στη στάση του λεωφορείου να τα πεις σε αυτούς που περιμένουν?
είσαι εμφανώς μπερδεμένη και συγχυσμένη, ζήτα βοήθεια
Φιλους δεν έχεις? (οχι phorumικούς ή διαδικτυακούς), άλλους έμπιστους ανθρώπους δεν έχεις ή δε μπορείς να βρείς?
Να σου πουν 2 λόγια συμπαράστασης, να σε συμβουλέψουν, να σε καθοδηγήσουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Αυτή πώς αποκαλεί τις φίλες της...?Kauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:44Oι φίλες της, αποκαλούν τον κοντό αδερφή.dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:39βγάζεις τα προσωπικά σου προβλήματα στη phora και μετα εκπλήσσεσαι που δεν έχεις την κατανόηση και τη συμπαράσταση που περίμενες?Casp έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:21 Όλοι με βρίζετε που τους γράφω το διαμέρισμα και που έφυγα αλλά τώρα ξαφνικά με νοιάζουν τα περιουσιακά της οικογένειάς μου, όταν ακόμη και το διαμέρισμα που είναι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, τους το αφήνω.
Είστε πραγματικά μαλάκες και σκατόψυχοι.
Φιλους δεν έχεις? (οχι phorumικούς ή διαδικτυακούς), άλλους έμπιστους ανθρώπους δεν έχεις ή δε μπορείς να βρείς?
Να σου πουν 2 λόγια συμπαράστασης, να σε συμβουλέψουν, να σε καθοδηγήσουν![]()
@Πασι παει μακριά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ανάμεσα στο φιλοθεάμων κοινό μπορεί να υπάρχουν καλοπροάιρεται κακοπροάιρετοι, αδιάφοροι, απλά περίεργοι, κάθε λογής, κανείς δεν ξέρειenaon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:35 έστω να της απαγορεύσουν να μας αναγκάζει να διαβάζουμε, κάτι πρέπει να γίνει.
δεν είναι πάντως χώρος για να παιρνεις νομικές και προσωπικές συμβουλές και κατευθύνσεις
Αντε καμιά πληροφορία για PC, για αυτοκίνητα, κ.λ.π.
Οπότε και 'μας εδώ, φίλους της μας θεωρεί, αφού μας βρίζει.Cecily Anne έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:46Αυτή να δεις πώς αποκαλεί τις φίλες της...Kauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:44Oι φίλες της, αποκαλούν τον κοντό αδερφή.dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:39
βγάζεις τα προσωπικά σου προβλήματα στη phora και μετα εκπλήσσεσαι που δεν έχεις την κατανόηση και τη συμπαράσταση που περίμενες?
Να σου πουν 2 λόγια συμπαράστασης, να σε συμβουλέψουν, να σε καθοδηγήσουν![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ναι οκ και καταλαβαίνω την ανάγκη να προστατευσουμε τον αδύναμο, αλλα οκ είναι τα παιδιά, αντεχουν.dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:47 ανάμεσα στο φιλοθεάμων κοινό μπορεί να υπάρχουν καλοπροάιρεται κακοπροάιρετοι, αδιάφοροι, απλά περίεργοι, κάθε λογής, κανείς δεν ξέρει
- Cecily Anne
Μην τρελαίνεσαι. Κάθε που γίνεται εντελώς ρόμπα ζητάει και της το σβήνουν και οι μπαρουτοκαπνισμενοι την ακούν.dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:47ανάμεσα στο φιλοθεάμων κοινό μπορεί να υπάρχουν καλοπροάιρεται κακοπροάιρετοι, αδιάφοροι, απλά περίεργοι, κάθε λογής, κανείς δεν ξέρειenaon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:35 έστω να της απαγορεύσουν να μας αναγκάζει να διαβάζουμε, κάτι πρέπει να γίνει.
δεν είναι πάντως χώρος για να παιρνεις νομικές και προσωπικές συμβουλές και κατευθύνσεις
Αντε καμιά πληροφορία για PC, για αυτοκίνητα, κ.λ.π.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χρονια τσιμπατε στο παπατζιλικι + αβανταδορους - τωρα φθασαμε στο σημειο να παιζει παπα με ενα χαρτι να χανετε κ συνεχιζετε να πονταρετε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- dna replication
enaon έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:44 ε καλά δεν είναι πρώτη φορά, τώρα γράφτηκες στο πχωρουμ; 10 χρονια τα λέμε με την κασπ, απλα τωρα μας έλεγε για ρουφ γκαρντεν και τα έχουμε πάρει, ακου ρουφ γκαρντεν το μομολο, από εβδομάδα θα είμαστε πάλι μια πηγή ήρεμης σοφιας.
δεν τη ξέρω την κυρία, (ουτε τον κοντό και την αδερφή)
τυχαία διάβασα γιατί το έβγαζε πάνω πάνω
τελοσπάντων, την κοπανάω απο δώ και προσεχτικά έ?!
Γω πάντως, είχα όλη την καλή διάθεση να περάσουμε δημιουργικά τον χρόνο μας εδώ μέσα. Η αργοπορία σ'αυτά, δεν είναι καλό πράμα. Αφήνει κενό δυσαναπλήρωτο στο μπιφ και ο λαός του Ιδρύματος είναι αδηφάγος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
πάντα ησουνα πολυ νορμαλ για το πακυ.
- Cecily Anne
Ένα περίεργο πράγμα! Τα εκτός πάκυ τον χαλάνε!
Όπως δικαιολογούνται σε όλους τους αυθεντικούς που θέλουν να τα πουν.Kauldron έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:16
Και τότε πώς δικαιολογούνται τόσα νεύρα? Ετούτη εδώ μπάσταρδους ανεβάζει, καθάρματα κατεβάζει.
Σιγά το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Cecily Anne
Χαραμιζεσαι στην πολιτική!! Κάτσε εδώ μαζί μας. Έχομε ποτάκι, σνακ κλπ.dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:58το ξέρω οτι με έχετε για σοβαρομ@λάκα
'Γω όχι.dna replication έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 14:58το ξέρω οτι με έχετε για σοβαρομ@λάκα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-