Εγώ ποια πιστεύεις ότι εννοούσα;enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:01την δαναη εννοούσα, έβαλα και τα δυο ονοματα, naida morgana fata, ισπανιολα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:47 H Morgana δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Casp.
Έχει πολύ καλύτερο έλεγχο ώστε να παίζει ως κομπολόι όσους ένοιωσαν σεξ άιντολς επειδή είναι πιο ψηλοί από τον λατρεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σορυ νομιζα οτι μπερδεύτηκες, δεν καταλαβα οτι ηθελες α πεις κατι να βοηθήσεις την κασπερ να καταλαβει την θεση της. Αν και καλουτσικα την βλεπω, η δαναη ελεγε τι κανει στους αλλους, η κασπερ τα εκανε σε εμας.
Σπανίως μπερδεύομαι, καλό μου.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:07 σορυ νομιζα οτι μπερδεύτηκες, δεν καταλαβα οτι να πεις κατι να βοηθήσεις την κασπερ να καταλαβει την θεση της. Αν και καλουτσικα την βλεπω, η δαναη ελεγε τι κανει στους αλλους, η κασπερ τα εκανε σε εμας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καλο ηταν αυτο οκ. Τι αλλο θα πουμε για την κασπερ;
''Since movie watching and popcorn eating go so well together, I thought a popcorn flavored cocktail would be fun on Oscar night. Making a popcorn flavored syrup is super easy and the taste will vary based on the type of popcorn you use''
Buttered Bourbon Pop-Tail
INGREDIENTS:
For the Popcorn Syrup:
1/2 Cup sugar
1 Cup water
3 Cups popcorn
Pinch of sea salt
For the Cocktail:
4 oz. Bourbon
5 oz. Popcorn syrup
1 oz. Butterscotch liqueur
4 oz. Half and half
https://www.hungrycouplenyc.com/2018/02 ... -tail.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 06 Νοέμ 2023, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:02Δεν έχει πει εθνικότητα ακόμα.Πτολεμαίος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 08:53 Η ΟΡ είναι η κοπέλα που έχει τσακωθεί με τους γονείς της λόγω του δεσμού της που δεν τον εγκρίνουν;
Καλά ρε παιδάκι μου, είναι τόσο στριμμενοι ή ο αγαπητικος σου είναι κάνα βαμπίρ;
Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.
Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ναι...οχι. Η OP το μονο που δεν μας εχει εκμυστηρευτει ακομα ειναι στα ποσα strokes εκσπερματωνει ο αγαπητικος, ολα τα αλλα τα ξερουμε.Πτολεμαίος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:12Υποθέτω πως είναι τουρκος και πως έχει μεγάλη περιουσία η Κάσπ.Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:02Δεν έχει πει εθνικότητα ακόμα.Πτολεμαίος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 08:53 Η ΟΡ είναι η κοπέλα που έχει τσακωθεί με τους γονείς της λόγω του δεσμού της που δεν τον εγκρίνουν;
Καλά ρε παιδάκι μου, είναι τόσο στριμμενοι ή ο αγαπητικος σου είναι κάνα βαμπίρ;
Αν θέλεις βοήθεια πάντως, λες οοοολη την ιστορία, όλα τα aspects, ούτως ώστε να μπορεί ο άλλος να βγάλει καλύτερο νόημα και να σου δώσει μια λίγο καλύτερη συμβουλή.
Η ΟΡ ΔΕΝ το κάνει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το ολο προβλημα ειναι οντως η καταγωγη του γλυκουλη. Η κασπ ειναι απο το μεγαλοχωρι ενω αυτος απο τα ανω κρεμαστα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τα ανω κρεμαστα φημιζονται για την ας την πουμε...εβραικου τυπου λατρεια για το χρημα. Ενω στο μεγαλοχωρι ειναι πιο λαρτζ.
πωω, τότε με τα χαρτομάντηλα που ηταν μεσα στις γλυκες, γλυκουλης, λατρειας, τελειος, ομορφα ματια, μονο για εκεινη, ασε μας χρυσή μου, πως αντέχαμε;
Ψωμι και αλατι εχομε φαι στα νηματα της θυγατερας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
J άστο μάτια μου. Καμία σχέση. Οι γονείς φοβούνται μην της φάει την περιουσία ο γκόμενος. Εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο που η Κασπ αποφεύγει να μας πει και οι ίδιοι προσπαθούν να προστατεύσουν την οικογένειά τους. Με λάθος τρόπο εννοείται.Juno έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:51Αφού λέει για σώας τα φρένας, το ακυρώνεις.Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 00:03 Αυτα τα υπεγραψα σημερα τελευταια στιγμη, διαβαζοντας υπο πιεση μονο 3-4 σημεια και σε στιγμη σοκ. (Γενικο Πληρεξουσιο ΚΑΙ στον πατερα μου αλλα ΚΑΙ στην μητερα μου, λεγοντας μου και καλα οτι θα ειναι μονο για την ενοικιαση του διαμερισματος)
Αυτη τη στιγμη τρεμω απο τα νευρα μου...
Θελω να το ακυρωσω ΧΘΕΣ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΜΕΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
Πες ότι άλλαξες γνώμη. Ότι σου τα είπαν έτσι και μετά άρχισαν να σε απειλούν και κατάλαβες ότι έκανες λάθος.
Α, και μην πλησιάζεις πολύ στην περιοχή τους.
Αν έχουν κονέ, μπορεί να σε μαζέψουν με εισαγγελική χωρίς να έχεις πρόβλημα και μέχρι να το ψάξουν οι φίλοι σου, να έχεις πρόβλημα (με τα φάρμακα που δίνουν εκεί μέσα).
Έχουν αλλάξει χέρια έτσι περιουσίες... ουουου!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό που παραπονιέστε για το πόσα μας λέει η Κασπ τι φάση;
Σας βάλανε να υπογράψετε κανένα συμφωνητικό ότι θα τα διαβάζετε;
εισαι μικρός ακόμα, δεν καταλαβαίνεις, πρέπει να την συμβουλέψουμε.
Ποιος παραπονεθηκε; Εξηγουμε στον Πτολεμαιο οτι εχει υπαρξει τυπικοτατη σε ολα τα νηματα της.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 14:23 Αυτό που παραπονιέστε για το πόσα μας λέει η Κασπ τι φάση;
Ηρθε για βοηθεια και ανοιξε τα χαρτια της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 17 Απαντήσεις