Ποιο γκεήμινγκ ρουμ, εδώ μιλάμε στο επόμενο επεισόδιο βλέπω να γυρίζουν πίσω στην καμαρούλα της γιαγιάς του κοντού.Kauldron έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:41Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:08Πιο πολύ πονάω με τον κοντό. Υπολόγιζε σ' ένα σπιτάκι, τα πάθη του Ιωβ έχει περάσει ο καψερός, και στο τέλος έμεινε με το τηλεσκόπιο ανά χείρας. Ζαβολιά.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:02
δικαιολογημένοι, την ναιδα την κράζαμε για τα τρίμηνα και τα έλεγε στα χαρτιά, η κασπερ μας έβαλε να το διαβάσουμε, μερα μερα. Γενικά καλα μας ειχε εκπαιδεύσει η μοργκανα, μπραβο μας και τοσο που αντεξαμε, μην νοιωθεις ασχημα.
αν πας σε ψυχολόγο πες μας ομως ε;![]()
![]()
![]()
![]()
Το γκέημινγκ ρούμ δε του το έφτιαξε η Κασπέρω?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
Πόση χολή ακόμη θα βγάλεις Ναυτούλη μου?
Σε χαλάει να βλέπεις ανθρώπους να περνάνε καλά και θες να τους υποβιβάσεις έτσι?
Την άλλη φορά έγραφα πως σηκωθήκαμε από τις 5 και το κάναμε γιατί είχε ορεξούλες (και δεν είναι η πρώτη φορά, βασικά κάθε πρωί ξυπνάει με ορέξεις αλλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνουμε πάντα) και είδαμε και την ανατολή και τι για καταναγκαστικά έργα μου έγραφες, τι ότι είμαι ψεύτρα. Τώρα μιλάς για μελατζιασμένα τηλεσκόπια και ότι έμεινε με το τηλεσκόπιο ανα χείρας. Θα' θελες. Μην ζηλεύετε τόσο πολύ ρε, θα πάθετε τίποτα.
Πιστέψτε αυτά που σας βολεύουν για να κοιμάστε ήσυχοι.
Σε χαλάει να βλέπεις ανθρώπους να περνάνε καλά και θες να τους υποβιβάσεις έτσι?
Την άλλη φορά έγραφα πως σηκωθήκαμε από τις 5 και το κάναμε γιατί είχε ορεξούλες (και δεν είναι η πρώτη φορά, βασικά κάθε πρωί ξυπνάει με ορέξεις αλλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνουμε πάντα) και είδαμε και την ανατολή και τι για καταναγκαστικά έργα μου έγραφες, τι ότι είμαι ψεύτρα. Τώρα μιλάς για μελατζιασμένα τηλεσκόπια και ότι έμεινε με το τηλεσκόπιο ανα χείρας. Θα' θελες. Μην ζηλεύετε τόσο πολύ ρε, θα πάθετε τίποτα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κοριτσάκι μου είσαι για δέσιμο,απλά.Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:47 Πόση χολή ακόμη θα βγάλεις Ναυτούλη μου?
Δεν πειράζει, ας είναι για δέσιμο και κάποιος από εδώ μέσα, για να περνάτε καλά.Bandit59 έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:48Κοριτσάκι μου είσαι για δέσιμο,απλά.Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:47 Πόση χολή ακόμη θα βγάλεις Ναυτούλη μου?
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αφού λέει για σώας τα φρένας, το ακυρώνεις.Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 00:03 Αυτα τα υπεγραψα σημερα τελευταια στιγμη, διαβαζοντας υπο πιεση μονο 3-4 σημεια και σε στιγμη σοκ. (Γενικο Πληρεξουσιο ΚΑΙ στον πατερα μου αλλα ΚΑΙ στην μητερα μου, λεγοντας μου και καλα οτι θα ειναι μονο για την ενοικιαση του διαμερισματος)
Αυτη τη στιγμη τρεμω απο τα νευρα μου...
Θελω να το ακυρωσω ΧΘΕΣ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΜΕΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
Πες ότι άλλαξες γνώμη. Ότι σου τα είπαν έτσι και μετά άρχισαν να σε απειλούν και κατάλαβες ότι έκανες λάθος.
Α, και μην πλησιάζεις πολύ στην περιοχή τους.
Αν έχουν κονέ, μπορεί να σε μαζέψουν με εισαγγελική χωρίς να έχεις πρόβλημα και μέχρι να το ψάξουν οι φίλοι σου, να έχεις πρόβλημα (με τα φάρμακα που δίνουν εκεί μέσα).
Έχουν αλλάξει χέρια έτσι περιουσίες... ουουου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 06 Νοέμ 2023, 12:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Να με συμπαθάς, κόρη, αλλά εσύ έγραφες ότι τον είχες επί μήνες στην πείνα, όλο μέλι-μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. Λογικό είναι να υποθέσουμε ότι, σαν αγοράκι που είναι, το είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο.
Στο επόμενο τέρμινο μας προέκυψες Μεσσαλίνα, μιλάμε σεξ το άγριο χάραμα, με την τσίμπλα στο μάτι, κι από πάνω αγγαρεία στο μπαλκόνι μέχρι να βγει ο ήλιος.
Κάπου ώπα δηλαδή, θα τον αποτρελάνεις τον καψερό.
Στο επόμενο τέρμινο μας προέκυψες Μεσσαλίνα, μιλάμε σεξ το άγριο χάραμα, με την τσίμπλα στο μάτι, κι από πάνω αγγαρεία στο μπαλκόνι μέχρι να βγει ο ήλιος.
Δεν έχει πει εθνικότητα ακόμα.Πτολεμαίος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 08:53 Η ΟΡ είναι η κοπέλα που έχει τσακωθεί με τους γονείς της λόγω του δεσμού της που δεν τον εγκρίνουν;
Καλά ρε παιδάκι μου, είναι τόσο στριμμενοι ή ο αγαπητικος σου είναι κάνα βαμπίρ;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:44Ποιο γκεήμινγκ ρουμ, εδώ μιλάμε στο επόμενο επεισόδιο βλέπω να γυρίζουν πίσω στην καμαρούλα της γιαγιάς του κοντού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έχω κάνει καινούργιους κοιλιακούς.Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:52 Να με συμπαθάς, κόρη, αλλά εσύ έγραφες ότι τον είχες επί μήνες στην πείνα, όλο μέλι-μέλι κι από τηγανίτα τίποτα. Λογικό είναι να υποθέσουμε ότι, σαν αγοράκι που είναι, το είχε μελιτζανιάσει το τηλεσκόπιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα τα ξαναπούμε σε ένα τριμηνο.
Σημειώνω την ημερομηνία.
Να δούμε αν θα είμαι σπίτι μου, σπίτι του ή σπίτι ΜΑΣ.
Σημειώνω την ημερομηνία.
Να δούμε αν θα είμαι σπίτι μου, σπίτι του ή σπίτι ΜΑΣ.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
να είστε καλά βρε παιδιά...

εγώ παντως δεν έχω καταλαβει τι ειναι αυτή η κυρία μέριμνα... λεω να το γοογλάρω...
εγώ παντως δεν έχω καταλαβει τι ειναι αυτή η κυρία μέριμνα... λεω να το γοογλάρω...
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
H Morgana δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Casp.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:02
δικαιολογημένοι, την ναιδα την κράζαμε για τα τρίμηνα και τα έλεγε στα χαρτιά, η κασπερ μας έβαλε να το διαβάσουμε, μερα μερα. Γενικά καλα μας ειχε εκπαιδεύσει η μοργκανα, μπραβο μας και τοσο που αντεξαμε, μην νοιωθεις ασχημα.
Έχει πολύ καλύτερο έλεγχο ώστε να παίζει ως κομπολόι όσους ένοιωσαν σεξ άιντολς επειδή είναι πιο ψηλοί από τον λατρεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
την δαναη εννοούσα, έβαλα και τα δυο ονοματα, naida morgana fata, ισπανιολα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 13:47 H Morgana δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Casp.
Έχει πολύ καλύτερο έλεγχο ώστε να παίζει ως κομπολόι όσους ένοιωσαν σεξ άιντολς επειδή είναι πιο ψηλοί από τον λατρεία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 17 Απαντήσεις