!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειγον δικηγορος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Επειγον δικηγορος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Fata_Morgana έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 18:59
Casp έχεις απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας για όλα αυτά;
όταν το έλεγε η μαμά ομως πήγαμε να την βγάλουμε τρελή, την μαμά εννοώ.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Το πόσο εύκολα βγάζετε συμπεράσματα για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζετε είναι πραγματικά αδιανόητο για μένα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

Σήμερα έχει ραντεβού η μάνα μου με δικηγόρο. Της έστειλα να μου πει την διεύθυνση για να πάω μόνη μου και ότι δεν σκοπεύω να υπογράψω τίποτα, απλά θα πάω για να πάρω αντίγραφο και να ρωτήσω τι σόι δικηγόρος είναι που δίνει τέτοιο πληρεξούσιο και ουσιαστικά να την κάνω ρεζίλι επειδή αυτή θα το ζήτησε. Από μόνη της μου είπε ότι του μίλησε για να κάνει άλλο μόνο για το διαμέρισμα κ ότι θα μου δώσει τα λεφτά μου. Όταν της είπα ότι θέλω και τα λεφτά της κυβέρνησης επειδή μια φορά τα δικαιούμαι και ότι με αυτά που κάνουν μπορεί και να χάσω, μου είπε να πάω στην μέριμνα να το ακυρώσω.

Άρχισα να την στριμώχνω για το πληρεξούσιο κτλ και μου λέει και καλά ότι ούτε εκείνη ούτε ο μπαμπάς μου ήξεραν τι είναι το γενικό, τι έγραφε κτλ και ότι ο μπαμπάς μου τα έβαλε με τον δικηγόρο :smt005: ότι δεν θα μου φάνε λεφτά, δεν είναι εκδικητικοί και κακοί άνθρωποι και ότι δεν το γύρισαν από τώρα πάνω τους (της έριχνα μπηχτές ότι ο μόνος λόγος που δεν το έκαναν, όπως μου είπε η ίδια από πριν ότι θα το κάνει) είναι επειδή θα έμπλεκαν. Και μου είπε πως δεν το έκαναν για να μην χάσω εγώ τα λεφτά της κυβέρνησης. Μετά άρχισα να της λέω πως τα έβαλε με τον δικηγόρο όταν με έλεγε ξεφτιλισμένη? Και άρχισε να απαντάει άσχετα για το διαμέρισμα πως το έκανε για μένα επειδή έλεγα πως δεν θέλω ποτέ να παντρευτώ και λοιπές μαλακιούλες. Δεν βρίζει, προσπαθεί να με καλοπιάσει (καμία σχέση με την μάνα μου δηλαδή) επειδή κατάλαβαν για τα καλά πως δεν σκοπεύω να υπογράψω τίποτε άλλο αν δεν το δει ο δικηγόρος μου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Πάντως αυτό που γράφεις ότι γνωρίζεις.
Αν γνώριζα στα 30 μου (ακριβώς, γιατί μέσες άκρες υποπτευόμουν) θα είχα βρει τρόπο να μεταναστεύσω στην Αυστραλία και ακόμη και εκεί δεν θα ήμουν ασφαλής πιστεύω.
Αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Νομίζω ότι το χειρίζεσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 16:18
Ασέβαστος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 10:06

Oι σφραγιδοφόροι υπάλληλοι έρχονται και στα σπίτια ή αυτό έγινε σε δικηγορικό γραφείο;

Κι εσύ ενώ ήσουν πολύ ταραγμένη, έβγαζες φωτο;

Σοβαρά τώρα;

Πολλά κενά παίζουν στο στόρυ, Casp... :e045:
οφου καημενη και συ, ασε να παιξουμε σαν να ειναι αληθινο. :102:
Είναι αληθινό.
Δυστυχώς.
Απλά λόγω ocd κάποια πράγματα και κάποια συναισθήματα φαντάζουν σε μας υπερβολικά.
Οι γονείς από την άλλη ανησυχούν για τους δικούς τους λόγους.
100% αληθινο δεν ειναι με τιποτα. αν εχει 10% η 90% αληθεια ειναι ενα ζητουμενο, αλλα δε βρισκω το λογο να μας απασχολει. μπορουμε να σχολιαζουμε αυτα που διαβαζουμε, σαν να ειναι αληθεια :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Casp

Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:16
ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 16:18
Ασέβαστος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:53

οφου καημενη και συ, ασε να παιξουμε σαν να ειναι αληθινο. :102:
Είναι αληθινό.
Δυστυχώς.
Απλά λόγω ocd κάποια πράγματα και κάποια συναισθήματα φαντάζουν σε μας υπερβολικά.
Οι γονείς από την άλλη ανησυχούν για τους δικούς τους λόγους.
100% αληθινο δεν ειναι με τιποτα. αν εχει 10% η 90% αληθεια ειναι ενα ζητουμενο, αλλα δε βρισκω το λογο να μας απασχολει. μπορουμε να σχολιαζουμε αυτα που διαβαζουμε, σαν να ειναι αληθεια :102:
Φαντάσου τώρα να ζεις στην πραγματικότητα αυτά που γράφω τόσο καιρό.
Που δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε ότι είναι αλήθεια.

Και μετά απορείτε που δεν μπορώ να λειτουργήσω "φυσιολογικά" σαν και εσάς.
Επειδή όλοι σας, με αυτές τις καταστάσεις, θα τα χειριζόσασταν όλα ΑΨΟΓΑ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 23:46
Λοιπον, η αληθεια ειναι πως οι δικοι μου δεν θα εκαναν ποτε κατι εναντιων μου οπως το να παρουν δανειο, να μου φανε λεφτα κτλ. Το διαμερισμα μου το παιρνουν επειδη ΟΝΤΩΣ φοβουνται πως θα μου το φαει η λατρεια. Τα λεφτα που εδωσα οντως δεν μου τα δινουν επειδη παλι φοβουνται πως θα μου τα φαει. Επειδη με εχουν για ΤΟΟΟΣΟ ηλιθια και επειδη οντως πιστευουν πως η λατρεια ειναι ψυχοπαθης. Εχουν παθει εμμονη. Δεν θελουν το κακο μου. (Γι αυτο προσβαλθηκε τοσο κ ουρλιαζε). Εχουν γινει τοσο εμμονικοι κ εχουν ξεφυγει σε τετοιο βαθμο που πιστευουν πως ο,τι κανουν ειναι το σωστο κ το καλυτερο για μενα.
η απαντηση σε αυτο, ειναι το αποκατω.
Καταλαβα ομως για τα καλα τι εκανα και ποσο ηλιθια ειμαι που δικαιολογω συνεχως παραλογες συμπεριφορες κ καταστασεις εις βαρος μου. Γι αυτο πλεον εγω δεν εχω γονεις. Θα μιλανε μονο με τον δικηγορο μου. (Εσκισα τα χαρτια κ ησυχασα)..
και η σωστη κινηση ειναι αυτο που σου ξαναειπα, μπλοκ απο πατου, δεν υπογραφεις τιποτα, δνε ασχολεισαι ξανα για κανενα λογο.

αντε, δευτερευοντως, βαλε εναν μεσιτη να το νοικιασει, κανονικα στο ονομα σου, και στελνε τους (μεσω τραπεζης, χωρις καμμια επαφη) καποιο ποσο απο το νοικι, οτι κρινεις εσυ, για τα εξοδα που εχουν κανει η οτι δανεια εχουν παρει.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 08:14 Το πόσο εύκολα βγάζετε συμπεράσματα για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζετε είναι πραγματικά αδιανόητο για μένα.
αυτό δεν είναι τίποτα. Έχω ακούσει για τύπους με μπλε στολή που βγάζουν συμπεράσματα για την οδηγική ικανότητα ανυποψίαστων ανθρώπων από το πόσο έχουνε πιει. Αδιανόητα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Casp έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 18:05

Χέστηκα αν με αγαπάνε ή όχι. Εγώ δεν έχω γονείς. Τους σιχάθηκα.

Ας το ενοικιάσουν και ας το πάρουν. Για το σήμειο 1 πήγαινα να υπογράψω ούτως ή άλλως. Την ηρεμία θέλω, χωρίς διαμερίσματα, φωνές και τσακωμούς.
η η ρεμια ερχεται με το μπλοκ απο παντου. ασχετα με το τι γινει με το ακινητο. ειτε τους το δωσεις ειτε οχι, αμα δε τους μπλοκαρεις, θα σε ενοχλουν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Casp έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 18:18 Ενταξει, δεν ξερω εγω τους ανθρωπους που ζουσα μαζι τους 30 χρονια και τους ξερετε εσεις :smt005:
scripta manent.

αυτο το χαρτι ειναι σαν να σε εχουν πλακωσει στις μπουνιες, να σταζεις αιμα απο παντου, και ταυτοχρονα να λες "τους ξερω 30 χρονια, δε θελουν το κακο μου"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 20:29
Μα τι να το κάνουν το σπίτι;
Οκ, ως Κύπριοι είναι φιλάργυροι, αλλά δεν τους κόβω να θέλουν να κάνουν τη ζωαρα τους.
Θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία (στα παιδιά τους θα περάσει αργά ή γρήγορα) γιατι δεν εμπιστεύονται την Κάσπ.
η εικονα που βλεπω ειναι σαν να προσπαθουν να τιμωρησουν ενα 5χρονο, παιρνοντας του το παιχνιδι. ναι, μπορει να μην το θελουν για παρτη τους.

αλλα θελουν να κανουν το 5χρονο να κλαιει, και πρωτιστως να βεβαιωσουν το 30χρονο οτι ειναι 5χρονο, υπο τον πληρη ελεγχο τους, και οποτε θελουν θα του παιρνουν το παιχνιδι και γενικοτερα θα κανει ακριβως οτι του λενε.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 08:14 Το πόσο εύκολα βγάζετε συμπεράσματα για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζετε είναι πραγματικά αδιανόητο για μένα.
εννοείς συμπεράσματα αρνητικά για εσένα, διότι όταν ήταν αυτό που ήθελες να ακούσεις, μια χαρά τα διανοούσουν :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ποσο ευκολο ειναι να βγαλεις συμπερασμα για εναν γονιο που απειλει με ξυλο το 30χρονο παιδι του;

πανευκολο.

Casp

Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:36
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 20:29
Μα τι να το κάνουν το σπίτι;
Οκ, ως Κύπριοι είναι φιλάργυροι, αλλά δεν τους κόβω να θέλουν να κάνουν τη ζωαρα τους.
Θέλουν να προστατεύσουν την περιουσία (στα παιδιά τους θα περάσει αργά ή γρήγορα) γιατι δεν εμπιστεύονται την Κάσπ.
η εικονα που βλεπω ειναι σαν να προσπαθουν να τιμωρησουν ενα 5χρονο, παιρνοντας του το παιχνιδι. ναι, μπορει να μην το θελουν για παρτη τους.

αλλα θελουν να κανουν το 5χρονο να κλαιει, και πρωτιστως να βεβαιωσουν το 30χρονο οτι ειναι 5χρονο, υπο τον πληρη ελεγχο τους, και οποτε θελουν θα του παιρνουν το παιχνιδι και γενικοτερα θα κανει ακριβως οτι του λενε.
Πάνω κάτω, αυτό.

Προσπαθούν να κάνουν ό,τι τους κατεβαίνει από το κεφάλι για να σπάσω, να χωρίσω και να γυρίσω πίσω.
Θεωρούσαν ότι αν μου το πάρουν, εγώ δεν θα αντέξω, δεν τα βγάλω πέρα μόνη μου και θα γυρίσω. Θεωρούσαν ότι με ήθελε μόνο για το διαμέρισμα και θα έφευγε αν μου το έπαιρναν. Δεν έφυγε? Συνεχίζουν να πιέζουν με όποιο τρόπο μπορούν. Ο μπαμπάς μου συνεχίζει να πιστεύει ότι σε κάνα 2μηνο-3μηνο θα γυρίσω πίσω επειδή "θα ζω μίζερα", δεν θα πληρώνει ενοίκιο ο δικός μου, θα μετράει την μπουκιά μου, θα δω το πραγματικό του πρόσωπο κτλ. Γι' αυτό τα κάνουν όλα αυτά, επειδή έχουν την ελπίδα ότι κάποτε "θα συνέλθω". Τον μισούν. Τους έχουν κάνει να τον μισούν. Δεν βλέπουν τίποτα καθαρά και νομίζουν ότι εγώ είμαι αυτή που τυλφώθηκα, λόγω του έρωτα.

Εδώ της μίλησα σήμερα ότι δεν υπογράφω τίποτα χωρίς τον δικηγόρο μου και τα γύρισε όλα. Θα μου δώσει τα λεφτά μου, να πάω λέει να πάρω ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ :smt005: WTF? και ότι όταν πουλήσουν το σπίτι της γιαγιάς ή το εξοχικό, θα μου δώσουν μερίδιο.
Εννοείται ζήτησα μόνο τα λεφτά μου. Θα υπογράψω για να το ενοικιάζουν και μετά θα χαθώ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:20

Και μετά απορείτε που δεν μπορώ να λειτουργήσω "φυσιολογικά" σαν και εσάς.
Επειδή όλοι σας, με αυτές τις καταστάσεις, θα τα χειριζόσασταν όλα ΑΨΟΓΑ.
το οτι δεν εχουμε γραψει εδω, δε σημαινει οτι δεν εχουμε αντιμετωπισει διαφορες καταστασεις στη ζωη μας. μπορει και χειροτερες.

και βεβαιως μπορει να τις εχουμε αντιμετωπισει λαθος, αλλα και απο τα λαθη μας μαθαμε, και αναλογα με το οτι μαθαμε, μιλαμε.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”