Ισχύει αυτό που έγραψα πάντως...Γάταρος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:26Ευχαριστώ για την υπογραφή.exiledd έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:16 Η έννοια "φυλή" έτσι όπως την εξυπονοείς δεν υφίσταται,είναι φανταστικός όρος.
Να στο πω με άλλα λόγια:Οι γενετιστές έχουν βρεί ότι εσύ αλλά κι εγώ και ο καθένας,ως άνθρωποι,είμαστε πολύ πιο κοντά γενετικά με τους Χιμπατζίδες παρά με τον 3ο μας ξάδερφο.
Σου φαίνεται αλλόκοτο αλλά ισχύει,άρα καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει ανθρώπινες φυλές,παρά υποδιαφοροποιήσεις λόγω προσαρμοστικότητας στο εκάστοτε περιβάλλον (environmental adaptation):
Άνθρωποι κοντά στον ισημερινό για να προστατευτούν από τον εγκάυματα και καρκινώματα στο δέρμα ανέπτυξαν δερματικό τόνο με ποσωστό μελανίνης στα τέρματα.Οι Ασιάτες από την άλλη ανέπτυξαν τον επίκανθο,πιο ορθά επικανθική πτύχωση,στο σημείο που ενώνονται τα βλέφαρα,γιατί το "σχιστό μάτι",προστατεύει από τις αμμοθύελλες αλλά και την τύφλωση που προκαλεί το αχανές αρκτικό,Σιβηριανό τοπιο,το γνωστό snowblind....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο σε Ρατσιστή μαθητή!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξύλο σε Ρατσιστή μαθητή!
Τι εννοείς ακριβώς ακριβώς με αυτό; Ομοιότητα DNA;exiledd έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:16 Να στο πω με άλλα λόγια:Οι γενετιστές έχουν βρεί ότι εσύ αλλά κι εγώ και ο καθένας,ως άνθρωποι,είμαστε πολύ πιο κοντά γενετικά με τους Χιμπατζίδες παρά με τον 3ο μας ξάδερφο.
Δε μπορώ να προσθέσω περισσότερους χαρακτήρες στην υπογραφή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ναι αυτό αν και για να δώσω και ένα δίκιο στον Άρη αυτό που εννοώ είναι ότι γενετικά μοιραζόμαστε dna με τους χιμπατζίδες (98,6 έως 98%) περισσότερο ως είδος παρά ατομικά ο καθένας ως ατόμο με συγγενής,οπως στον παρακάτω πίνακα:
Average DNA shared between relatives
Relationship Average DNA shared %
Identical twin 100%
Parent / child 50%
Full sibling 50%
Grandparent / grandchild 25%
Aunt / uncle / niece
nephew 25%
Half-sibling 25%
First cousin 12.5%
Half-aunt / half-uncle /
half-niece / half-nephew 12.5%
Half-first cousin 6.25%
First cousin once removed 6.25%
2nd cousin 3.13%
2nd cousin once removed 1.56%
Πηγή:Consanguinity
Κάτι πρέπει να είναι λάθος σε αυτό. Δεν μπορεί να έχουμε περισσότερες ομοιότητες στο DNA με ένα ζώο με ουρά και τρίχωμα. Μήπως η ομοιότητα μεταξύ συγγενών ή ανθρώπων εξετάζει ένα συγκεκριμένο τμήμα του DNA και άρα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα; Δεν έχω καθόλου σχετικές γνώσεις αλλά μοιάζει αστείο. Σκέψου το λίγο.exiledd έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:48Ναι αυτό αν και για να δώσω και ένα δίκιο στον Άρη αυτό που εννοώ είναι ότι γενετικά μοιραζόμαστε dna με τους χιμπατζίδες (98,6 έως 98%) περισσότερο ως είδος παρά ατομικά ο καθένας ως ατόμο με συγγενής,οπως στον παρακάτω πίνακα:
Average DNA shared between relatives
Relationship Average DNA shared %
Identical twin 100%
Parent / child 50%
Full sibling 50%
Grandparent / grandchild 25%
Aunt / uncle / niece
nephew 25%
Half-sibling 25%
First cousin 12.5%
Half-aunt / half-uncle /
half-niece / half-nephew 12.5%
Half-first cousin 6.25%
First cousin once removed 6.25%
2nd cousin 3.13%
2nd cousin once removed 1.56%
Πηγή:Consanguinity
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπραβο δασκαλε.
Δηλαδή με άλλα λόγια Άρη όταν λέει ο πίνακας ότι ένας γονιός έχει κοινό το 50% του dna του με το παιδί του.αυτό που σου λέει με άλλα λόγια είναι ότι πχ με τη μητέρα σου έχετε το 50% του dna σας ίδιο.
Και λογικό αφού το άλλο 50% είναι του πατέρα σου,duh!
Άρα ως είδος,το τονίζω αυτό ως είδος είμαστε πιο κοντά με τους χιμπατζίδες αφου μοιραζόμαστε το 98,6 με 98,8% του dna μας παρά ο καθένας από μας με την μάνα του ή τον πατέρα του.
Το ξέρω ότι είναι λίγο σοφιστεία αυτό το παιχνιδάκι με τα ποσοστά που κάνω αλλά αν κατανοείς στοιχειώδη μαθηματικά δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτε ως υπογραφή
ST διάβασε τι γράφω εδώ στον Άρη και θα καταλάβεις...
Ήταν λίγο...ατιμούλικο εώς π*@@ικο αυτό που έκανα στον Άρη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
Και λογικό αφού το άλλο 50% είναι του πατέρα σου,duh!
Άρα ως είδος,το τονίζω αυτό ως είδος είμαστε πιο κοντά με τους χιμπατζίδες αφου μοιραζόμαστε το 98,6 με 98,8% του dna μας παρά ο καθένας από μας με την μάνα του ή τον πατέρα του.
Το ξέρω ότι είναι λίγο σοφιστεία αυτό το παιχνιδάκι με τα ποσοστά που κάνω αλλά αν κατανοείς στοιχειώδη μαθηματικά δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτε ως υπογραφή
ST διάβασε τι γράφω εδώ στον Άρη και θα καταλάβεις...
Ήταν λίγο...ατιμούλικο εώς π*@@ικο αυτό που έκανα στον Άρη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
Εντάξει, και η πλάκα δεκτή. Άλλωστε βλέπω ότι η γενική διάθεση είναι τέτοια στο νήμα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος δικαιολογεί παιδαγωγό που γρονθοκοπεί μαθητή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.exiledd έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:59 ST διάβασε τι γράφω εδώ στον Άρη και θα καταλάβεις...
Ήταν λίγο...ατιμούλικο εώς π*@@ικο αυτό που έκανα στον Άρη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...[/color]
Απλώς σε έχω συνηθίσει σε σοβαρά ποστς και το πήρα τοις μετρητοίς.
Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι αυτή η πουστίτσα με τα ποσοστά ισχύει και αν συγκρίνεις μεμονομένα έναν ανθρωπο με έναν χιμπατζή (αφού στην ουσία προκύπτει ως συναγόμενο από τα παραπάνω)
Δηλαδή ο Άρης ή εγώ ή ο ST ή ο πλούφ ή ο όποιοσδηποτε μοιράζεται με ένα χιμπατζή το 98,6-98% του dna του,ενώ πχ με τον πατέρα του μόνο το 50%.
Ψαρώνει ο άλλος και σου λέει "Άρα τι υποννοεί ο exiledd; ότι το υπόλοιπο 50% του dna του πατέρα μου είναι μη ανθρώπινο;Ας το βάλω υπογραφή!!!"
Τεσπα πολύ το ζόρισα ελπίζω να έγινε κατανοητό...
Δηλαδή ο Άρης ή εγώ ή ο ST ή ο πλούφ ή ο όποιοσδηποτε μοιράζεται με ένα χιμπατζή το 98,6-98% του dna του,ενώ πχ με τον πατέρα του μόνο το 50%.
Ψαρώνει ο άλλος και σου λέει "Άρα τι υποννοεί ο exiledd; ότι το υπόλοιπο 50% του dna του πατέρα μου είναι μη ανθρώπινο;Ας το βάλω υπογραφή!!!"
Τεσπα πολύ το ζόρισα ελπίζω να έγινε κατανοητό...
Υποθέτω καμμία.
Τίμησε τον αντιρατσιστικό αγώνα.
Ήρωας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο γιουτουμπ διάβασα ότι συνελήφθη και δεν έχει μιλήσει ακόμα με την γυναίκα του. Βέβαια πάνε 2 μέρες από το περιστατικό και όλοι οι γονείς είναι εξαγριωμένοι μαζί του.
the end
Μα γιατί;Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 16:41Στο γιουτουμπ διάβασα ότι συνελήφθη και δεν έχει μιλήσει ακόμα με την γυναίκα του. Βέβαια πάνε 2 μέρες από το περιστατικό και όλοι οι γονείς είναι εξαγριωμένοι μαζί του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διαβάζω και απορώ. Έχει ανοιχθεί λογαριασμός και μαζεύουν λεφτά για τον καθηγητή. Είναι δυνατόν σε τέτοιο περιστατικό να διαλέγει κάποιος μεριά λόγω ιδεολογίας;
Ο καθηγητής έπραξε ανάρμοστα είτε είναι λευκός, μαύρος ριγέ ή οτιδήποτε. Ξέρω ότι οι μαθητές μπορούν να σε φέρουν στα όριά σου και να εκνευρισθείς όσο δεν πάει. Άμα δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και ρίχνεις γροθιές κάνε άλλη δουλειά. Για πλάκα θα μπορούσε να είχε στείλει τον μικρό στον άλλο κόσμο.
Ο καθηγητής έπραξε ανάρμοστα είτε είναι λευκός, μαύρος ριγέ ή οτιδήποτε. Ξέρω ότι οι μαθητές μπορούν να σε φέρουν στα όριά σου και να εκνευρισθείς όσο δεν πάει. Άμα δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και ρίχνεις γροθιές κάνε άλλη δουλειά. Για πλάκα θα μπορούσε να είχε στείλει τον μικρό στον άλλο κόσμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 1264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 113 Απαντήσεις