Δεν κατάλαβα ποτέ μου την σύνδεση σεξ και πολιτικήςIsildur έγραψε: 02 Νοέμ 2023, 07:15Ναι, κατάλαβα. Αλλά τι; Σε πείραξε κάτι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Δεν υπάρχει καν, από μεριάς μου εννοώ. Λάθος κατάλαβες για το ανέβασμα του βίντεο, λογικό βέβαια να το καταλάβεις λανθασμένα (ή και όχι, καμμιά φορά βλέπουμε και ποιος γράφει κάτι) αλλά δεν θα το εξηγήσω τώρα, θα φανεί σαν απολογία και δεν θέλω να σου δώσω πάτημα να μου την ξαναπείς γι' αυτό το θέμα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 02 Νοέμ 2023, 07:17Δεν κατάλαβα ποτέ μου την σύνδεση σεξ και πολιτικής![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Εντάξει έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας. Δεν πιστεύω να έψαχνες απλώς αφορμή να βγεις από την ντουλάπα;
Τους μεντεσέδες μπήκα να τσεκάρω, που είχαν λασκάρει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 02 Νοέμ 2023, 07:26Εντάξει έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας. Δεν πιστεύω να έψαχνες απλώς αφορμή να βγεις από την ντουλάπα;![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Παρατηρητής...
- ksk
Μπαζουλινο μου άκου πως πάει το πραμα ...Bazoomba έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 23:53 Και στο αλλο χερι Μαρι Κλαιρ και αρωμα Λουι Βιτον. Ασε μας ρε Κσκ
Τα φαντάσματα μπορεί να διασώζουν την φύση των αισθητων ή να την παραμορφώνουν.
Επίσης το φανταστικό δεν βλάπτει αρκεί να μην γίνει φαντασίωση.
Παρατηρητής...
- ksk
Η ύβρις του κυνηγιού,,.
Ο θηρευτής από τροφοσυλλέκτης έγινε χομπίστας και από κοντά η κοινωνία φυσικά να το τροφοδοτεί προς όφελος της ως συντήρηση αλλά και ως εκτόνωση.
Ο θηρευτής από τροφοσυλλέκτης έγινε χομπίστας και από κοντά η κοινωνία φυσικά να το τροφοδοτεί προς όφελος της ως συντήρηση αλλά και ως εκτόνωση.
Παρατηρητής...
Δεν ειναι βεγκανική.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ε, και η μετακινηση με τα ποδια, χωρις οχηματα. πλοια τραινα και αεροπλανα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ksk
- ksk
Το όπλο είναι η χειρότερη εφεύρεση...και για τους ανθρώπους. Η σύγκριση σου είναι άκυρη.Ασέβαστος έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 17:51ε, και η μετακινηση με τα ποδια, χωρις οχηματα. πλοια τραινα και αεροπλανα.
Παρατηρητής...
το οπλο ειναι η καλυτερη εφευρεση μετα τον τροχο.
ο θεος εκανε τους ανθρωπους διαφορετικους, ο σαμ κολτ τους εκανε ολους ισους.
η βιαιη φυση του ανθρωπου εκφραζεται μια χαρα και χωρις οπλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ksk
Ίσους; Πως; Δεν μετράει τπτ πια όταν υπάρχει το όπλο.Ασέβαστος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 08:04το οπλο ειναι η καλυτερη εφευρεση μετα τον τροχο.
ο θεος εκανε τους ανθρωπους διαφορετικους, ο σαμ κολτ τους εκανε ολους ισους.![]()
η βιαιη φυση του ανθρωπου εκφραζεται μια χαρα και χωρις οπλα.
Ούτε στους ανθρώπους ούτε στα αλλά είδη.
Παρατηρητής...
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν βγαίνει κάποιος από το σπίτι του στις πόλεις, έχει συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες να δεχτεί επίθεση από άνθρωπο και όχι από σκύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Και;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 10:28 Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν βγαίνει κάποιος από το σπίτι του στις πόλεις, έχει συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες να δεχτεί επίθεση από άνθρωπο και όχι από σκύλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ