!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειγον δικηγορος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Επειγον δικηγορος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 20:43
ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 20:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 20:28

Και απ αυτό θα πάρω..,γιατί όχι; Ότι θέλει ο λαος :D
Μα αυτό ακριβώς εννοώ. :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 14:51 Το "περίπου" είναι σωτήριο για το πχόρουμ. :lol:
Και ισχύει για όλους...καθολικό κοπυ πειστ :)
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 20:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 20:43
ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 20:36
Και απ αυτό θα πάρω..,γιατί όχι; Ότι θέλει ο λαος :D
Μα αυτό ακριβώς εννοώ. :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 14:51 Το "περίπου" είναι σωτήριο για το πχόρουμ. :lol:
Και ισχύει για όλους...καθολικό κοπυ πειστ :)
Και πέιστ και τέιστ και δεκαπέντε αλοιφές στο απ' όλα, τα πάντα όλα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 20:38 Μηηηηηη μας τα χαλάς τωρα...Δεν θελουμε τα καλά μαλλον :003:
Σοκολατακι;
πάντως δίκαιη η αγανάκτηση της Πασιφάης, οκ η Κασπ να είναι παρθένα 30αρα με κακούς γονείς και μερικά ακόμα, αυτα να τα αγκαλιασουμε με στοργη, αλλα να μην ακούει τις συμβουλές μας;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 18:48
Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 14:07 Κυπραία είναι, τί περιμένεις? Οι Τζυμπράιοι είναι ο,τι χειρότερο υπάρχει. Ίσως οι Πυργιώτες είναι καλύτεροι απ' αυτούς.

τυχερέ, δεν είχες πάρε δώσε με Αγρίνιο
:o
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Χαλούμι και Γοητεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ανησυχώ.

Πολύ φοβάμαι πως πρόλαβαν να πουλήσουν τον Λατρεία πριν πάρει πίσω την υπογραφή της η Κάσπ.... :e040:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Χαλούμι και Γοητεία

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 21:33 Ανησυχώ.

Πολύ φοβάμαι πως πρόλαβαν να πουλήσουν τον Λατρεία πριν πάρει πίσω την υπογραφή της η Κάσπ.... :e040:
:lol: :lol: :lol:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Πηρα τηλ την μανα μου το πρωι κ αρχισα να φωναζω κ να ρωταω το ονομα του δικηγορου. Δεν μου ελεγε. Αρχισε να λεει πως θελουν να το ενοικιασουν και τι σκοπευω εγω να κανω. Της λεω οτι συμφωνησαμε ΜΟΝΟ να το ενοικιασουν, δηλαδη μονο το σημειο 1. Και εκει αρχισε να λεει πως δεν θα πειραξουν λογαριασμους, οτι ισχυει για 6 μηνες (δεν το λεει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο, αντιθετα μιλαει κ για το μελλον) κ αλλες μαλακιες κ μου ειπε να παμε μαζι στον δικηγορο την Δευτερα. Της ειπα πως θα παρω μαζι μου αντιγραφο και οτι θα το δει ο δικος μου δικηγορος.

Μετα με παιρνει ο μπαμπας μ κ αρχισε τις φωνες οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη κ να παω να σκισουμε μαζι τα χαρτια. Του ειπα οτι θα παω απογευμα (ηξερα πως θα παει γηπεδο), φωναζε να παω να τα σκισουμε μαζι για να κοιταει την ξεφτιλα μου λεει.

Πηγα με την λατρεια (θα πηγαιναμε ουτως ή αλλως σε εκκλησια εκδομη) επειδη χεζομουν να παω μονη μου. Πηγα, ηταν εκει κ μια φιλη της μανας μου. Ο δικος μου δεν κατεβηκε, του ειπα να περιμενει στο αμαξι κ ειπε πως αν ακουσει φωνες θα κατεβει. Βρηκα τα 2 χαρτια (θα τα επαιρναν δικηγορο την Δευτερα για υπογραφη), το ενα στο ονομα του μπαμπα μου κ το αλλο στην μανα μου, τα εσκισα κ ηρθε για "βοηθεια" κ ο μπαμπας μου. Εκει ξεκινησε το γλεντι. Αρχισε να με λεει ξεφτιλισμενη κ να φωναζει. Μου λεει "θα στο παρω" (το διαμερισμα) κ οταν του απαντησα "ΠΑΡΤΟ" μου λεει "ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ" με γουρλωμενα ματια. (Ηταν μπροστα κ η γειτονισσα φιλη της μανας μου)... εκεινη την στιγμη εφυγα. Στο μεταξυ ελεγαν συνεχεια πως μου βαζει συνεχως λογια ο δικος μου κ μου ειπε "να τον ξεχασω" κ οτι πλεον δεν εχω γονεις, κ νομιζε κιολας πως θα συγκινηθω.

Γιατι υπεγραψα τωρα θα μου πειτε. Οντως δεν τα διαβασα ολα. Διαβασα μονο 2-3 σημεια. Μου τα εβγαλαν τελευταια στιγμη μπροστα σε εναν αγνωστο ανθρωπο που δεν ειχε ιδεα τι γινοταν, δεν ηξερε καν τον δικηγορο τους. Περιμενε να υπογραψω αμεσως. Γυρναω τα βλεπω κ του λεω "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ" για να μου δωσει λιγο χρονο. Αρχισε να μου λεει πως ειναι ΓΕΝΙΚΟ πλησεξουσιο και οχι ειδικο μονο για την ενοικιαση επειδη πολλες φορες συμβαινει κατι κ ξανατρεχουν κ βγαζουν αλλα κ το κανουν ετσι.. ειδα λιγα σημεια κ ηθελα αμεσως να βγαλω φωτογραφια για να δω μετα με ησυχια. Θα μου πειτε γιατι δεν το εκανες εκεινη την ωρα και θα με βρισετε γιατι οι δικοι μου ειναι καθαρματα κτλ.

Λοιπον, η αληθεια ειναι πως οι δικοι μου δεν θα εκαναν ποτε κατι εναντιων μου οπως το να παρουν δανειο, να μου φανε λεφτα κτλ. Το διαμερισμα μου το παιρνουν επειδη ΟΝΤΩΣ φοβουνται πως θα μου το φαει η λατρεια. Τα λεφτα που εδωσα οντως δεν μου τα δινουν επειδη παλι φοβουνται πως θα μου τα φαει. Επειδη με εχουν για ΤΟΟΟΣΟ ηλιθια και επειδη οντως πιστευουν πως η λατρεια ειναι ψυχοπαθης. Εχουν παθει εμμονη. Δεν θελουν το κακο μου. (Γι αυτο προσβαλθηκε τοσο κ ουρλιαζε). Εχουν γινει τοσο εμμονικοι κ εχουν ξεφυγει σε τετοιο βαθμο που πιστευουν πως ο,τι κανουν ειναι το σωστο κ το καλυτερο για μενα.

Καταλαβα ομως για τα καλα τι εκανα και ποσο ηλιθια ειμαι που δικαιολογω συνεχως παραλογες συμπεριφορες κ καταστασεις εις βαρος μου. Γι αυτο πλεον εγω δεν εχω γονεις. Θα μιλανε μονο με τον δικηγορο μου. (Εσκισα τα χαρτια κ ησυχασα)..

Πληρεξουσιο θα κανω μονο για το διαμερισμα και δεν με νοιαζει καν αν μου το παρουν. Πισω δεν γυρναω. Τα λεφτα που εδωσα ομως ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ.

Αυτα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 23:46 Μου τα εβγαλαν τελευταια στιγμη μπροστα σε εναν αγνωστο ανθρωπο που δεν ειχε ιδεα τι γινοταν, δεν ηξερε καν τον δικηγορο τους.
:smt017 :smt017 :smt017
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 23:46 ..... Τα λεφτα που εδωσα ομως ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ.

Αυτα.
Φοβήθηκε κανένας άλλος ή είμαι η μοναδική;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Το διαμερισμα μου το παιρνουν επειδη ΟΝΤΩΣ φοβουνται πως θα μου το φαει η λατρεια.
Μα γιατί να πιστεύουν κάτι τέτοιο? :giggle:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 23:46 Πηρα τηλ την μανα μου το πρωι κ αρχισα να φωναζω κ να ρωταω το ονομα του δικηγορου. Δεν μου ελεγε. Αρχισε να λεει πως θελουν να το ενοικιασουν και τι σκοπευω εγω να κανω. Της λεω οτι συμφωνησαμε ΜΟΝΟ να το ενοικιασουν, δηλαδη μονο το σημειο 1. Και εκει αρχισε να λεει πως δεν θα πειραξουν λογαριασμους, οτι ισχυει για 6 μηνες (δεν το λεει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο, αντιθετα μιλαει κ για το μελλον) κ αλλες μαλακιες κ μου ειπε να παμε μαζι στον δικηγορο την Δευτερα. Της ειπα πως θα παρω μαζι μου αντιγραφο και οτι θα το δει ο δικος μου δικηγορος.

Μετα με παιρνει ο μπαμπας μ κ αρχισε τις φωνες οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη κ να παω να σκισουμε μαζι τα χαρτια. Του ειπα οτι θα παω απογευμα (ηξερα πως θα παει γηπεδο), φωναζε να παω να τα σκισουμε μαζι για να κοιταει την ξεφτιλα μου λεει.

Πηγα με την λατρεια (θα πηγαιναμε ουτως ή αλλως σε εκκλησια εκδομη) επειδη χεζομουν να παω μονη μου. Πηγα, ηταν εκει κ μια φιλη της μανας μου. Ο δικος μου δεν κατεβηκε, του ειπα να περιμενει στο αμαξι κ ειπε πως αν ακουσει φωνες θα κατεβει. Βρηκα τα 2 χαρτια (θα τα επαιρναν δικηγορο την Δευτερα για υπογραφη), το ενα στο ονομα του μπαμπα μου κ το αλλο στην μανα μου, τα εσκισα κ ηρθε για "βοηθεια" κ ο μπαμπας μου. Εκει ξεκινησε το γλεντι. Αρχισε να με λεει ξεφτιλισμενη κ να φωναζει. Μου λεει "θα στο παρω" (το διαμερισμα) κ οταν του απαντησα "ΠΑΡΤΟ" μου λεει "ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ" με γουρλωμενα ματια. (Ηταν μπροστα κ η γειτονισσα φιλη της μανας μου)... εκεινη την στιγμη εφυγα. Στο μεταξυ ελεγαν συνεχεια πως μου βαζει συνεχως λογια ο δικος μου κ μου ειπε "να τον ξεχασω" κ οτι πλεον δεν εχω γονεις, κ νομιζε κιολας πως θα συγκινηθω.

Γιατι υπεγραψα τωρα θα μου πειτε. Οντως δεν τα διαβασα ολα. Διαβασα μονο 2-3 σημεια. Μου τα εβγαλαν τελευταια στιγμη μπροστα σε εναν αγνωστο ανθρωπο που δεν ειχε ιδεα τι γινοταν, δεν ηξερε καν τον δικηγορο τους. Περιμενε να υπογραψω αμεσως. Γυρναω τα βλεπω κ του λεω "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ" για να μου δωσει λιγο χρονο. Αρχισε να μου λεει πως ειναι ΓΕΝΙΚΟ πλησεξουσιο και οχι ειδικο μονο για την ενοικιαση επειδη πολλες φορες συμβαινει κατι κ ξανατρεχουν κ βγαζουν αλλα κ το κανουν ετσι.. ειδα λιγα σημεια κ ηθελα αμεσως να βγαλω φωτογραφια για να δω μετα με ησυχια. Θα μου πειτε γιατι δεν το εκανες εκεινη την ωρα και θα με βρισετε γιατι οι δικοι μου ειναι καθαρματα κτλ.

Λοιπον, η αληθεια ειναι πως οι δικοι μου δεν θα εκαναν ποτε κατι εναντιων μου οπως το να παρουν δανειο, να μου φανε λεφτα κτλ. Το διαμερισμα μου το παιρνουν επειδη ΟΝΤΩΣ φοβουνται πως θα μου το φαει η λατρεια. Τα λεφτα που εδωσα οντως δεν μου τα δινουν επειδη παλι φοβουνται πως θα μου τα φαει. Επειδη με εχουν για ΤΟΟΟΣΟ ηλιθια και επειδη οντως πιστευουν πως η λατρεια ειναι ψυχοπαθης. Εχουν παθει εμμονη. Δεν θελουν το κακο μου. (Γι αυτο προσβαλθηκε τοσο κ ουρλιαζε). Εχουν γινει τοσο εμμονικοι κ εχουν ξεφυγει σε τετοιο βαθμο που πιστευουν πως ο,τι κανουν ειναι το σωστο κ το καλυτερο για μενα.

Καταλαβα ομως για τα καλα τι εκανα και ποσο ηλιθια ειμαι που δικαιολογω συνεχως παραλογες συμπεριφορες κ καταστασεις εις βαρος μου. Γι αυτο πλεον εγω δεν εχω γονεις. Θα μιλανε μονο με τον δικηγορο μου. (Εσκισα τα χαρτια κ ησυχασα)..

Πληρεξουσιο θα κανω μονο για το διαμερισμα και δεν με νοιαζει καν αν μου το παρουν. Πισω δεν γυρναω. Τα λεφτα που εδωσα ομως ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ.

Αυτα.
Α ρε Κασπερ, τι τραβάς και 'συ... :-?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 00:03

ENTIT

από βιασύνη, ξέχασα την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ από το συμβόλαιο. Την ανεβάζω ΕΔΏ

επειδή με ρωτάτε όλες γοητευμένες ποιος απεικονίζεται στο φόντο, είναι ένας άσχετος περαστικός που εξασφαλίζει την εγκυρότητα του εγγράφου, χωρίς να παραστούμε σε κάποια ειδική επιτροπή. Δεν έχει καμία σχέση με τους γονείς μου, από ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο ήρθε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 08:36 επειδή με ρωτάτε όλες γοητευμένες ποιος απεικονίζεται στο φόντο, είναι ένας άσχετος περαστικός που εξασφαλίζει την εγκυρότητα του εγγράφου, χωρίς να παραστούμε σε κάποια ειδική επιτροπή. Δεν έχει καμία σχέση με τους γονείς μου, από ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο ήρθε.

Εικόνα
:fp:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”