Fata_Morgana έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 15:08
Εννοείται βρε,ούτως ή αλλως δεν ζητάει κάτι από εσένα. Γενικότερα από εμάς.
Σωστά. Για την ακρίβεια, αυτό που ουσιαστικώς ζητάει από εμάς, είναι ακριβώς το ίδιο που ζητάει από τον οποιονδήποτε που γνωρίζει. Είτε πχορουμικώς είτε προσωπικώς.
ΥΓ. Για να είμαι ειλικρινής, η δική σου αλλαγή έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παίζει κάτι ή ετοιμάζεις χειμερινή επίθεση;
Εγώ νομίζω πως απλά είμαστε η παρέα της.
Υγ Η αλλαγή του username εννοείς ή κάτι άλλο; το username είπα να μην κάνω διαδικασία ενεργοποίησης κτλ
Εσύ έχεις καμια εξέλιξη ή τα ίδια ;
Άνοιξε νήμα σχετικώς. Θα παίξει Σάντα Μπάρμπαρα vs Τόλμη κ Γοητεία κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Fata_Morgana έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 15:08
Εννοείται βρε,ούτως ή αλλως δεν ζητάει κάτι από εσένα. Γενικότερα από εμάς.
Σωστά. Για την ακρίβεια, αυτό που ουσιαστικώς ζητάει από εμάς, είναι ακριβώς το ίδιο που ζητάει από τον οποιονδήποτε που γνωρίζει. Είτε πχορουμικώς είτε προσωπικώς.
ΥΓ. Για να είμαι ειλικρινής, η δική σου αλλαγή έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παίζει κάτι ή ετοιμάζεις χειμερινή επίθεση;
Υγ Η αλλαγή του username εννοείς ή κάτι άλλο; το username είπα να μην κάνω διαδικασία ενεργοποίησης κτλ
Τι είμαστε;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εσύ έχεις καμια εξέλιξη ή τα ίδια ;
Άνοιξε νήμα σχετικώς. Θα παίξει Σάντα Μπάρμπαρα vs Τόλμη κ Γοητεία κύριοι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 15:20
Σενέκας έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 00:10
Τι είδους συμβόλαιο είναι αυτό; Μπορείς να βάλεις την υπογραφή σου για να μπεις ουσιαστικά σε κηδεμονία "έχοντας σώας τα φρένας"? Αυτό είναι οξύμωρο, σε τέτοιο καθεστώς μπαίνουν μόνο άτομα που αντικειμενικά δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τις υποθέσεις τους
Casp έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 10:02
Αυτος που φαινεται απεναντι ειναι ο "μαρτυρας" που εφερε κ καλα ο δικηγορος για να μην παμε εκει. Αυτος που εβαλε τις σφραγιδες, αυτος μας ρωτουσε κ το ονομα του δικηγορου. Ολα λαθος, ολα
Μετα το χθεσινο, θελω δεν θελω, θα συνελθω
Oι σφραγιδοφόροι υπάλληλοι έρχονται και στα σπίτια ή αυτό έγινε σε δικηγορικό γραφείο;
Κι εσύ ενώ ήσουν πολύ ταραγμένη, έβγαζες φωτο;
Σοβαρά τώρα;
Πολλά κενά παίζουν στο στόρυ, Casp...
οφου καημενη και συ, ασε να παιξουμε σαν να ειναι αληθινο.
Είναι αληθινό.
Δυστυχώς.
Απλά λόγω ocd κάποια πράγματα και κάποια συναισθήματα φαντάζουν σε μας υπερβολικά.
Οι γονείς από την άλλη ανησυχούν για τους δικούς τους λόγους.
Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 14:07
Κυπραία είναι, τί περιμένεις? Οι Τζυμπράιοι είναι ο,τι χειρότερο υπάρχει. Ίσως οι Πυργιώτες είναι καλύτεροι απ' αυτούς.