αν ειναι να ανακοινωσει η Γαλη πως πλεκει ζιπουνακια - ευχαριστωςCecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 12:14Να σου πω, μπορείς να μην τις ενοχλείς, μέχρι να παίξει στο σεναριο ανεμογκαστρι? Βαριέμαι τα πρωινά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιάνη μου το μπακπάκι σου, τι τό 'χεις λερωμένο;vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 12:26Adults in the roomΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:55Παίζει κι άλλος στις φωτο με τισερτ.Feindflug έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:49
Φωσκολική εξέλιξη, τύπε.
Και ο τύπος πίσω φαίνεται για παλιό αλάνι της νύχτας, μαγαζιά, προστασίες και τέτοια.![]()
Εμφιαλωμένο μπουκαλάκι με νερό στο τραπέζι, σακκίδιο αντί για δικηγορική τσάντα, τα πάντα όλα. Φωσκολικό σκηνικό όντως.
![]()
βρε Γιάνη, Γιανάκη μου
βρε παλικαράκι μου.
Tο λέρωσε μία ψηλή και τα έρημα τα ξένα
βρε μανούλα μου
κάψαν την καρδούλα μου.
Πέντε νομάτους έφερες κι έχασαν και οι πέντε
βρε Γιάνο, Γιανάκη μου
βρε παλικαράκι μου.
Kαι χάθηκαν στα πέλαγα με όλους τους γεμιτζήδες
βρε Γιάνο, Γιανάκη μου
βρε παλικαράκι μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Δηλαδή πόσο είναι η κυρά ΓΑΛΗ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 12:00Αυτά βλέπει και η κυρά Γαλη και την πλευρισε να την κάνει νύφη
60 plus;
ναι σώθηκες.
αν και πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε τίποτα χάνοι εδω, να την αγνοούμε εκτός αν τύχει τίποτα και μας έχει ανάγκη.
Ναι.Μαδουραίος έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 12:41Δηλαδή πόσο είναι η κυρά ΓΑΛΗ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 12:00Αυτά βλέπει και η κυρά Γαλη και την πλευρισε να την κάνει νύφη
60 plus;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 12:26Adults in the roomΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:55Παίζει κι άλλος στις φωτο με τισερτ.Feindflug έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:49
Φωσκολική εξέλιξη, τύπε.
Και ο τύπος πίσω φαίνεται για παλιό αλάνι της νύχτας, μαγαζιά, προστασίες και τέτοια.![]()
Εμφιαλωμένο μπουκαλάκι με νερό στο τραπέζι, σακκίδιο αντί για δικηγορική τσάντα, τα πάντα όλα. Φωσκολικό σκηνικό όντως.
![]()

- Fata_Morgana
- Fata_Morgana
Προφανώς και δεν είναι μια χαρά.enaon έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:59τώρα είναι μια χαρά οκ, ευτυχώς υπάρχουμε και την βοηθησαμε, ο μπαζουμπα κυριως.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
ε όχι ρε παιδιά! ε οχι ! δεν υπογράφεις μανα μου απ οταν ξεκινάς να διαβάζεις την πρώτη παράγραφο...
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;
συγνώμη για τη φωνή...
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;
συγνώμη για τη φωνή...
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πες τα ρε manbattle, πες τα!
Υπάρχει πληρεξούσιο που γράφει ότι μπορούν να πάρουν δάνεια στο όνομά σου, να βάλουν υποθήκη την περιουσία σου; Μου φαίνεται τελείως παράνομο.
Θα το έκαναν πολλοί με ηλικιωμένους, θα νάρκωναν ανθρώπους για να υπογράψουν και δεν ξέρω τι άλλο.
Άλλο που για εμάς (σαν πολίτες μιας χώρας) έπαιρναν δάνεια το όνομά μας, εκεί είναι μεγάλη η κομπίνα.
Θα το έκαναν πολλοί με ηλικιωμένους, θα νάρκωναν ανθρώπους για να υπογράψουν και δεν ξέρω τι άλλο.
Άλλο που για εμάς (σαν πολίτες μιας χώρας) έπαιρναν δάνεια το όνομά μας, εκεί είναι μεγάλη η κομπίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 04 Νοέμ 2023, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιοι της τα λέγαμε παλαιότερα με ήρεμο τρόπο, ενίοτε πιο έντονα, αλλά καταντήσαμε να μας θεωρεί απεχθείς χρήστες, επειδή της λέγαμε αλήθειες. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι η τύπισσα και αν κάτι απ'αυτά που της λες τη βολεύει, θα σου απαντάει μελισταλακτα. Αν όχι, τη γάμησες, γίνεσαι εχθρός της. Μην μπλέξεις, γνώμη μου.Andromachi έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 13:26 ε όχι ρε παιδιά! ε οχι ! δεν υπογράφεις μανα μου απ οταν ξεκινάς να διαβάζεις την πρώτη παράγραφο...
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;
συγνώμη για τη φωνή...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
ναι τα διάβασα ... ολα... σε ώρα που δν είχα δουλειά ή που δεν έβλεπα κορεάτικο, μου έκανε εντυπωση απο την αρχή, βασικά τώρα δεν άντεξα... ήθελα να το πω κι εγώΠασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 13:34Κάποιοι της τα λέγαμε παλαιότερα με ήρεμο τρόπο, ενίοτε πιο έντονα, αλλά καταντήσαμε να μας θεωρεί απεχθείς χρήστες, επειδή της λέγαμε αλήθειες. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι η τύπισσα και αν κάτι απ'αυτά που της λες τη βολεύει, θα σου απαντάει μελισταλακτα. Αν όχι, τη γάμησες, γίνεσαι εχθρός της. Μην μπλέξεις, γνώμη μου.Andromachi έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 13:26 ε όχι ρε παιδιά! ε οχι ! δεν υπογράφεις μανα μου απ οταν ξεκινάς να διαβάζεις την πρώτη παράγραφο...
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;
συγνώμη για τη φωνή...
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Εγώ απλά ενημέρωσα και αμαρτίαν ουκ έχω.Andromachi έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 13:38ναι τα διάβασα ... ολα... σε ώρα που δν είχα δουλειά ή που δεν έβλεπα κορεάτικο, μου έκανε εντυπωση απο την αρχή, βασικά τώρα δεν άντεξα... ήθελα να το πω κι εγώΠασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 13:34Κάποιοι της τα λέγαμε παλαιότερα με ήρεμο τρόπο, ενίοτε πιο έντονα, αλλά καταντήσαμε να μας θεωρεί απεχθείς χρήστες, επειδή της λέγαμε αλήθειες. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι η τύπισσα και αν κάτι απ'αυτά που της λες τη βολεύει, θα σου απαντάει μελισταλακτα. Αν όχι, τη γάμησες, γίνεσαι εχθρός της. Μην μπλέξεις, γνώμη μου.Andromachi έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 13:26 ε όχι ρε παιδιά! ε οχι ! δεν υπογράφεις μανα μου απ οταν ξεκινάς να διαβάζεις την πρώτη παράγραφο...
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;
συγνώμη για τη φωνή...
Μαρή Δανάη, έχει επιλέξει να μην είναι μια χαρά και να πηδάει τη ζωή της.Fata_Morgana έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 13:12Προφανώς και δεν είναι μια χαρά.enaon έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 11:59τώρα είναι μια χαρά οκ, ευτυχώς υπάρχουμε και την βοηθησαμε, ο μπαζουμπα κυριως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-