Μπανιστηρι μονο μετα επαινου.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:30Δε θα φας χαστούκα, αν πας να της πεις "κυρία μου να χαιρεστε τα μαμαρι γκλαντς σας".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Otto Weininger
Εν έτει 2018 ; Ναι.Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:34θες να τις συγκρινεις με τα γιατροσοφια των γιαγιαδων για να σου φυγουν οι αμφιβολιες;Otto Weininger έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:27Κρίνοντας από τις "μανούλες του FB" σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη, έχω ισχυρές αμφιβολίες.Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 13:45
καθε προηγουμενη γενια ηταν χειροτερη απο καθε επομενη.
οι σημερινες μαναδες κανουν πιο σωστα απο τις δικιες μας, και οι επομενες ακομη σωστοτερα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Πάντως, επειδή δεν έχουμε βρεθεί στη θέση τους, μήπως να μη κρίνουμε; Μπορεί η φάση της γυναίκας σου να θηλάζει να προκαλέσει ερωτικό ενδιαφέρον.
Καλά γάμησέ το ούτε εγώ δεν μπορώ να με πείσω, θα ξεράσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν δεν θελει να την κοιταζουν τυποι που μπορει να καυλωνουν στη θεα του θηλασμου να μην το πεταει εξω.Τι λεμε τοση ωρα ;vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:32τι τι ακριβως αλλαζει? Αν καυλώνεις στη θεα ενος μασταριου απο το οποιο κρεμεται ενα βρεφάκι, δεν καταλαβαινεις το οκγουορντ της φάσης? Δεν καταλαβαινεις οτι μονο αρρωστα ατομα καυλωνουν σε μια τετοια θεα?
εντιτ: εγω δεν αναφερομαι σε αυτους που μπορει να κοιταξουν απλώς αυτο το θεαμα για δυο δευτερα και μετα να στριψουν το κεφαλι τους, αλλα αυτους που τυχον τη βρισκουν με αυτο το θεαμα, εξισου οπως τη βρισκουν και με μια τοπλες στην παραλια,και επιχειρουν τη συγκριση.
Ό,τι και να διευκρινήσεις το κοίταγμα δεν είναι παράνομο. Μη τρελαθούμε τελείως.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:34το διευκρινισα μολις πιο πανω, στο εντιτ.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:33Το να κοιτάξεις σημαίνει ότι καυλώνεις;vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:32
τι τι ακριβως αλλαζει? Αν καυλώνεις στη θεα ενος μασταριου απο το οποιο κρεμεται ενα βρεφάκι, δεν καταλαβαινεις το οκγουορντ της φάσης? Δεν καταλαβαινεις οτι μονο αρρωστα ατομα καυλωνουν σε μια τετοια θεα?
εντιτ: εγω δεν αναφερομαι σε αυτους που μπορει να κοιταξουν απλώς αυτο το θεαμα για δυο δευτερα και μετα να στριψουν το κεφαλι τους, αλλα αυτους που τυχον τη βρισκουν με αυτο το θεαμα, εξισου οπως τη βρισκουν και με μια τοπλες στην παραλια.
Αν η άλλη νοιώθει άσχημα απλά δεν το πετάει έξω.
the end
- Cecily Anne
Για πολλοστή φορά, δεν πετιέται τίποτα έξω. Το μωρό καλύπτει τελείως το θέαμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ωραία και τότε ποιο το πρόβλημα;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:39Για πολλοστή φορά, δεν πετιέται τίποτα έξω. Το μωρό καλύπτει τελείως το θέαμα.
the end
- Cecily Anne
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ αυτό γράφω από την αρχή. Θα θηλάζουν όλες όπου βρεθούν την ώρα που πρέπει να φάει το μωρό, δε θα ρωτάνε κανένα, δε θα παίρνουν κανενός την άδεια και δεν χρωστάνε σε κανένα. Το μωρό καλύπτει τα πάντα, η διαδιασία δεν προσβάλλει η ενοχλεί κανένα, το μωρό πρέπει να φάει και τελειώνει εκεί το ζήτημα. Τα άλλα όλα είναι πανηγύρια.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:41Ωραία και τότε ποιο το πρόβλημα;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:39Για πολλοστή φορά, δεν πετιέται τίποτα έξω. Το μωρό καλύπτει τελείως το θέαμα.
Δεν διαφωνώ, ας κάνει ό,τι θέλει.. εμένα γιατί να με υποχρεώσουν να γυρίσω το κεφάλι αλλού εφόσον δεν φαίνεται τίποτα;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:43Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ αυτό γράφω από την αρχή. Θα θηλάζουν όλες όπου βρεθούν την ώρα που πρέπει να φάει το μωρό, δε θα ρωτάνε κανένα, δε θα παίρνουν κανενός την άδεια και δεν χρωστάνε σε κανένα. Το μωρό καλύπτει τα πάντα, η διαδιασία δεν προσβάλλει η ενοχλεί κανένα, το μωρό πρέπει να φάει και τελειώνει εκεί το ζήτημα. Τα άλλα όλα είναι πανηγύρια.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:41Ωραία και τότε ποιο το πρόβλημα;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:39
the end
Υπο την προυποθεση οτι δεν θα ζητησουν τον λογο απο τον διπλανο τους αν καρφωθει στα μεμε.Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:43Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ αυτό γράφω από την αρχή. Θα θηλάζουν όλες όπου βρεθούν την ώρα που πρέπει να φάει το μωρό, δε θα ρωτάνε κανένα, δε θα παίρνουν κανενός την άδεια και δεν χρωστάνε σε κανένα. Το μωρό καλύπτει τα πάντα, η διαδιασία δεν προσβάλλει η ενοχλεί κανένα, το μωρό πρέπει να φάει και τελειώνει εκεί το ζήτημα. Τα άλλα όλα είναι πανηγύρια.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:41Ωραία και τότε ποιο το πρόβλημα;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:39
- Otto Weininger
Ας βγει ένας νόμος που να λέει ότι οι όμορφες μαμάδες απαγορεύεται να θηλάζουν δημόσια.
Δεν θα ξαναθηλασει καμία
Δεν θα ξαναθηλασει καμία
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Δε σε υποχρεώνει κανείς. Αν η άλλη το πάρει χαμπάρι και ενοχληθεί, ας αλλάξει πλευρό να φύγει από τη θέα σου. Προς το παρόν σε δημόσιο χώρο μπορείς να κοιτάς όπου θες. ΟΚ, εμένα και έτσι να με κοιτούσες επίμονα, θα άλλαζα πλευρό να σε έχω πλάτη, πόσο μάλλον με το μωρό.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:45
Δεν διαφωνώ, ας κάνει ό,τι θέλει.. εμένα γιατί να με υποχρεώσουν να γυρίσω το κεφάλι αλλού εφόσον δεν φαίνεται τίποτα;
Τώρα μιλάμε σωστά!Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:49Δε σε υποχρεώνει κανείς. Αν η άλλη το πάρει χαμπάρι και ενοχληθεί, ας αλλάξει πλευρό να φύγει από τη θέα σου. Προς το παρόν σε δημόσιο χώρο μπορείς να κοιτάς όπου θες. ΟΚ, εμένα και έτσι να με κοιτούσες επίμονα, θα άλλαζα πλευρό να σε έχω πλάτη, πόσο μάλλον με το μωρό.Πάνας έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:45
Δεν διαφωνώ, ας κάνει ό,τι θέλει.. εμένα γιατί να με υποχρεώσουν να γυρίσω το κεφάλι αλλού εφόσον δεν φαίνεται τίποτα;
the end
Εδώ να πω ότι πριν 25 χρόνια μέσα σε ένα λεωφορείο που ήμουν είχε πετάξει το βυζί μια τσιγγάνα και θήλαζε το παιδί της. Κανείς δεν της είπε τίποτα. Ούτε ενοχλήθηκε και η ίδια που την κοιτούσαν.
the end
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και αν έχει διαφανές κρανίο;Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 14:39Για πολλοστή φορά, δεν πετιέται τίποτα έξω. Το μωρό καλύπτει τελείως το θέαμα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 79 Απαντήσεις