φαντασου ο,τι θες... ειναι δωρεαν...Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 11:01Κράζεις θαυμάζεις τον παππού. Εσύ μόνο με το χέρι σου κάνεις παιχνίδι να φανταστώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σήμερα Γάμος γίνεται
- taxalata xalasa
Re: Σήμερα Γάμος γίνεται
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Kostas Larisa
Αα άλλο καταλαβαΠασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2023, 11:29Αγγούρι= οικονομικές δυσκολίεςKostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:21Τι εννοείς με το αγγούρι;Πασιφάη έγραψε: 24 Οκτ 2023, 14:36
Η ειρωνεία περί Γκόλντεν, πήγαινε αλλού. Όχι στον χρήστη, αλλά στο ιδεολογικό ποιόν, του Πλεύρη.
Τεσπα. Εγώ από κάρτες, τέλεψα. Παλιά πέρναγαν πολλά λεφτά απ'α χέρια μου, μέσω επιχειρηματικότητας. Τώρα το αγγούρι είναι το πιο διαδεδομένο φρουτάκι για όλους.
Δεν ξέρω που παίζει το χούφταλο, αλλά θέλω να του φάει ΚΑΙ την κάρτα.![]()
μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότριαKostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 11:50Αα άλλο καταλαβα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Kostas Larisa
Μάλλον εσύ κρίνεις εξ ιδίων, γιατί δεν κατάλαβες τι κατάλαβα εγώ.Ερμής έγραψε: 27 Οκτ 2023, 12:09μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 00:22 Σας πονάει που ο παππους κυκλοφορεί καλύτερη γκόμενα από εσας;

Έχει δίκιο ο γαμπρός.Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε στο αν θα κινηθεί νομικά για κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.
«Δεν θέλω να κινηθώ νομικά για όσους γράφουν αρνητικά πράγματα για τη νέα μου σχέση. Θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ» απάντησε συγκεκριμένα.
Σού λέει, ε όχι και απλά λάτρης του Χίτλερ, κάτσε να του στείλω ένα εξώδικο.
Και πού το βρήκε ότι καταδικάστηκαν οι απόψεις μου, επειδή με διέγραψε οριστικά ο ΔΣΑ; Πφφφ σιγά, τώρα θα ασχοληθώ με τον χώρο του θεάματος.
Δεν έχει ανάγκη ο Θανούλης, τον πλερώνουμε εμείς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άλατσι κουστουμιά το ΑΤΜ!

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Α ολα και όλα, ο παππους ήτο πάντα δανδης, απλά τώρα έχει μαζέψει λίγο και πάνω του φαίνονται όλα σα σακιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Golden Age
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ