!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
αναμενουμε να δουμε δηλωσεις του Ερντογαν ... 
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Κανά Νετανιά-τλερ γράφτηκε στις 600 τόσες σελίδες του νήματος;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
στο μεταξυ αρχισαν τα συγκαταβατικα ... ελα μωρε ολοι οι ανθρωποι ειμαστε σε αυτο τον πλανητη
https://twitter.com/IranObserver0/statu ... 1887914475
https://twitter.com/IranObserver0/statu ... 1887914475
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έκλαιγε στα ερείπια της Μαριούπολης και του Αζοφσταλ, ο Λιμπρε Καλιμπρε, ο huswqsss, ο New Model Army ο nostromos κ.λ.π.zoltan έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 16:50 Πολύ θα ήθελα να ανατρέξω στα μηνύματα αυτών που τώρα κλαίνε πάνω από τα ερείπια της βομβαρδισμένης Γάζας να δω αν επίσης έκλαιγαν πριν δύο χρόνια πάνω από τα ερείπια της βομβαρδισμένης Μαριούπολης.
τωρα δε βλέπω να κλαινε , μπορεί να ισχύει αυτό που λες
δεν εκλαιγα στα ερειπια καμιας Μαριουπολης ...dna replication έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 17:17ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έκλαιγε στα ερείπια της Μαριούπολης και του Αζοφσταλ, ο Λιμπρε Καλιμπρε, ο huswqsss, ο New Model Army ο nostromos κ.λ.π.zoltan έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 16:50 Πολύ θα ήθελα να ανατρέξω στα μηνύματα αυτών που τώρα κλαίνε πάνω από τα ερείπια της βομβαρδισμένης Γάζας να δω αν επίσης έκλαιγαν πριν δύο χρόνια πάνω από τα ερείπια της βομβαρδισμένης Μαριούπολης.
τωρα δε βλέπω να κλαινε , μπορεί να ισχύει αυτό που λες
Αναρωτιέμαι ρε μλκ νάνε, πόσο πολύ μυαλό χρειάζεται για να πιάσει κάποιος αυτό το τόσο απλό κόνσπετ, φταίει η ακατάπαυστη προπαγάνδα για πραγματικά οι περισσότεροι δω χάμου έχουν τόσο σοβαρά θέματά κατανόησης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 14:56 Ε ναι ρε παιδιά, τι θέλετε να κάνει το Ισραήλ; Να ΜΗΝ βομβαρδίσει καταυλισμούς προσφύγων; Να ΜΗΝ δημιουργήσει κι άλλα ορφανά που θα καταταγούν στην πρώτη οργάνωση που θα βρούν;
Δεν γίνονται αυτά. Ας είμαστε λογικοί.
Λένε μερικοί να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργεί τα συμπτώματα. Μα το σκέφτηκαν ότι αν λυθεί το πρόβλημα, νικάνε οι τρομοκράτες; Δεν μπορούμε να το λύσουμε λοιπόν, οφείλουμε να το κάνουμε χειρότερο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τελικά χτύπησαν τον καταυλισμό; Είχα πολλή δουλειά σήμερα και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω.
Ξανάρχεται ο μπλίνκεν. Παρασκευή λένε για ισραήλ, κυριακή τουρκία και λογικά θα περάσει και από αίγυπτο, ιορδανία, ΣΑ. Για να δούμε τις νέες οδηγίες-κατευθύνσεις...
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχω πει οτι το Ισραηλ εχει πεσει σε παγιδα. Την Χαμας στην Γαζα δεν μπορει να την κερδισει, τουλαχιστο οχι χωρις πολεμο διαρκειας και με μεγαλες απωλειες. Και οσο θα κραταει αυτος ο πολεμος θα αυξανεται η πιεση απο εξω, τοσο διπλωματικα οσο και στρατιωτικα. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Λαπιντ δεν συμμετειχε στην κυβερνηση εθνικης ενοτητας του Ισραηλ. Θα χρησιμοποιηθει σαν backup στην περιπτωση που τα πραγματα πανε κατα διαολου για το Ισραηλ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
ναιGreen Dragon έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 19:32 Τελικά χτύπησαν τον καταυλισμό; Είχα πολλή δουλειά σήμερα και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω.
και χτες
και σήμερα
..and stay down φάση
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ναιΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:21Εχω πει οτι το Ισραηλ εχει πεσει σε παγιδα. Την Χαμας στην Γαζα δεν μπορει να την κερδισει, τουλαχιστο οχι χωρις πολεμο διαρκειας και με μεγαλες απωλειες. Και οσο θα κραταει αυτος ο πολεμος θα αυξανεται η πιεση απο εξω, τοσο διπλωματικα οσο και στρατιωτικα. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Λαπιντ δεν συμμετειχε στην κυβερνηση εθνικης ενοτητας του Ισραηλ. Θα χρησιμοποιηθει σαν backup στην περιπτωση που τα πραγματα πανε κατα διαολου για το Ισραηλ
η μονη διεξοδος για το Ισραηλ ειναι να παραδοθει ανευ ορων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Υπερβολές.Αγις έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:39ναιΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Νοέμ 2023, 20:21Εχω πει οτι το Ισραηλ εχει πεσει σε παγιδα. Την Χαμας στην Γαζα δεν μπορει να την κερδισει, τουλαχιστο οχι χωρις πολεμο διαρκειας και με μεγαλες απωλειες. Και οσο θα κραταει αυτος ο πολεμος θα αυξανεται η πιεση απο εξω, τοσο διπλωματικα οσο και στρατιωτικα. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Λαπιντ δεν συμμετειχε στην κυβερνηση εθνικης ενοτητας του Ισραηλ. Θα χρησιμοποιηθει σαν backup στην περιπτωση που τα πραγματα πανε κατα διαολου για το Ισραηλ
η μονη διεξοδος για το Ισραηλ ειναι να παραδοθει ανευ ορων![]()
Παρασκευη 3 Νοεμβριου ληγει το τελεσιγραφο της Χεσμπολα στον IDF ... δηλωσανε οτι αν δεν φυγουνε απο τη Γαζα θα επιτεθουνε μαζικα στο Ισραηλ ... περιμενουμε με αγωνια την Παρασκευη
https://twitter.com/matttttt187/status/ ... 7550202880
https://twitter.com/matttttt187/status/ ... 7550202880
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-