Φυσικά οι πιγκουίνοι εκεί δεν έκαναν τίποτα. Ούτε βέβαια οι "μάγκες" λιμενεργάτες, που πέταξαν το καημένο το παλικάρι στη θάλασσα.Αναστάτωση στο λιμάνι της Ρόδου - Πάνω από 400 μετανάστες εμπόδιζαν τον απόπλου επιβατικού πλοίου - Βίντεο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπερματοδοχείο: Η Ελλάδα. 400 λάθροι εμπόδιζαν τον απόπλου πλοίου
Σπερματοδοχείο: Η Ελλάδα. 400 λάθροι εμπόδιζαν τον απόπλου πλοίου
https://www.protothema.gr/greece/articl ... iou-video/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- EKPLIKTIKOS
Re: Σπερματοδοχείο: Η Ελλάδα. 400 λάθροι εμπόδιζαν τον απόπλου πλοίου
Δεν έχω γνωρισει πιο θρασυδειλη μούργα απ το νεοελληνα. Μάγκες στο αμεα, αλλά χεστηδες στους Σομαλους λαθροKauldron έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:31
Φυσικά οι πιγκουίνοι εκεί δεν έκαναν τίποτα. Ούτε βέβαια οι "μάγκες" λιμενεργάτες, που πέταξαν το καημένο το παλικάρι στη θάλασσα.
- Golden Age
Όταν κάτοικοι των νησιών αντιδρούσαν στους λαθρομετανάστες και τα όσα οι τελευταίοι έκαναν, αντιμετώπιζαν δικογραφίες. Συν ότι τους χρέωναν τα ΜΜΕ στη ΧΑ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:38Δεν έχω γνωρισει πιο θρασυδειλη μούργα απ το νεοελληνα. Μάγκες στο αμεα, αλλά χεστηδες στους Σομαλους λαθροKauldron έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:31
Φυσικά οι πιγκουίνοι εκεί δεν έκαναν τίποτα. Ούτε βέβαια οι "μάγκες" λιμενεργάτες, που πέταξαν το καημένο το παλικάρι στη θάλασσα.
Το ερώτημα είναι γιατί το κράτος άφησε τους λαρθομετανάστες να κάνουν αυτό που έκαναν.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:38Δεν έχω γνωρισει πιο θρασυδειλη μούργα απ το νεοελληνα. Μάγκες στο αμεα, αλλά χεστηδες στους Σομαλους λαθροKauldron έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:31
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οχι πως δεν ισχύει, αλλα στην προκειμένη περίπτωση τι να εκαναν σε 400 ταλιμπαν?EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:38Δεν έχω γνωρισει πιο θρασυδειλη μούργα απ το νεοελληνα. Μάγκες στο αμεα, αλλά χεστηδες στους Σομαλους λαθροKauldron έγραψε: 31 Οκτ 2023, 12:31
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Εδώ 100 ψέκια έκλειναν το κέντρο πόλεων για πορείες κατά των εμβολίων και κατά του τσιπ των νέων ταυτοτήτων! οι μετανάστες θα κολλήσουν?
Αμα βγει η Κασέλω θα τους βγάλει χαρτιά και θα τους δώσει προσωπικό δάνειο να γίνουν εφοπλιστές
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
"Στους μετανάστες θα κολλήσουν" ρε κάτοικε Τιράνων.giotis2005 έγραψε: 31 Οκτ 2023, 13:37 Εδώ 100 ψέκια έκλειναν το κέντρο πόλεων για πορείες κατά των εμβολίων και κατά του τσιπ των νέων ταυτοτήτων! οι μετανάστες θα κολλήσουν?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
giotis2005
Είπε το ψέκι, κάτοικος Ελλάδος.Kauldron έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:09"Στους μετανάστες θα κολλήσουν" ρε κάτοικε Τιράνων.giotis2005 έγραψε: 31 Οκτ 2023, 13:37 Εδώ 100 ψέκια έκλειναν το κέντρο πόλεων για πορείες κατά των εμβολίων και κατά του τσιπ των νέων ταυτοτήτων! οι μετανάστες θα κολλήσουν?
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι ουτσεκάδες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το είχα βάλει κι εγω
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Σέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:05 Αμα βγει η Κασέλω θα τους βγάλει χαρτιά και θα τους δώσει προσωπικό δάνειο να γίνουν εφοπλιστές
Aστο, 2.500.000 τους εδωσε ο Κουλης την περασμενη βδομαδα μεσω της ΜΚΟ Solidarity Now για να μοιραστουν σε 6.400 απο δαυτους.
Ο ισλαμικος εποικισμος της χωρας προχωραει με δικα μας λεφτα απο υποτιθεμενη δεξια κυβερνηση.
.
-
giotis2005
Βρε Ψέκι της συμφοράς,
Σου έχω ξαναπεί ότι πρέπει να αποβάλλεις την ψεκασμένη σου σκέψη ότι επειδή κάποιος Αλβανός σου έκανε κακό(πήδηξε την γυναίκα σου? Σε έκλεψε? Σου πήρε δουλειά? Δεν ξέρω κι εγώ τι), πετώντας την λέξη "Αλβανός" λες επιχείρημα που δεν μπορεί να το αντικρούσει κανείς!
Μη μιλάς ρε Σκιπτάρι.giotis2005 έγραψε: 31 Οκτ 2023, 14:23Βρε Ψέκι της συμφοράς,
Σου έχω ξαναπεί ότι πρέπει να αποβάλλεις την ψεκασμένη σου σκέψη ότι επειδή κάποιος Αλβανός σου έκανε κακό(πήδηξε την γυναίκα σου? Σε έκλεψε? Σου πήρε δουλειά? Δεν ξέρω κι εγώ τι), πετώντας την λέξη "Αλβανός" λες επιχείρημα που δεν μπορεί να το αντικρούσει κανείς!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-