Βγάλε και βάλτες και στο πάτο σου άμα γουστάρεις, εμένα γιατί μου ζαλίζεις τα παπάργια;Αγις έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:31λεω να βρω καμια ακρη να βγαζω καμια τουρκικη λιρα για χαρτζιλικι - διακρινω πως υπαρχει ζητηση για προθυμα τομαρια
δεν γινεται να ζαλισεις κατι που δεν υπαρχειsys3x έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:32Βγάλε και βάλτες και στο πάτο σου άμα γουστάρεις, εμένα γιατί μου ζαλίζεις τα παπάργια;
Αχόρταγη.
Κάποιοι νεαροί Παλαιστίνιοι από αυτούς που στο σχολείο δε έχουν το νου τους να διδαχθούν ιστορία αλλά μη φάνε καμία μπόμπα από τους ναζί του ισραηλινού στρατού κοροϊδεύουν και πικάρουν τους Ισραηλινούς ναζί με αυτόν τον άκομψο τρόπο. Μην κάνεις κουβέντα...
Μετά τα αποκεφαλισμένα μωρά που αρχικά μας είπαν ότι είδαν και έπειτα ότι δεν είδαν τώρα είδαν και αποκεφαλισμένο σκελετό να περιφέρεται στη Γάζα.
Εγώ είπαμε είμαι άσχετος, να μας πει κάποιος γνωστής.

Μην φοβάστε, δεν δαγκάνε. Να παίξουν θέλουν τα κακόμοιρα.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:39Κάποιοι νεαροί Παλαιστίνιοι από αυτούς που στο σχολείο δε έχουν το νου τους να διδαχθούν ιστορία αλλά μη φάνε καμία μπόμπα από τους ναζί του ισραηλινού στρατού κοροϊδεύουν και πικάρουν τους Ισραηλινούς ναζί με αυτόν τον άκομψο τρόπο. Μην κάνεις κουβέντα...
Κάνε ένα διάλειμμα για διαφημίσεις, θα το κάψεις δικέ μουGoBzi έγραψε: 30 Οκτ 2023, 16:46Εγώ είπαμε είμαι άσχετος, να μας πει κάποιος γνωστής.
Πάντως μέσα σε λίγες μέρες έμαθα πως οι Εβραίοι ήδη από το 1890 ελέγχουν τους πάντες γιατί ελέγχουν το χρήμα (βρε μήπως τελικά είχε δίκιο ο Χίτλερ;;). Έμαθα ότι οι Παλαιστίνιοι τα κάνανε πλακάκια με τους ναζί γιατί οι Εβραίοι τους πετούσαν έξω από την γη τους. Έμαθα ότι οι Ισραηλινοί είναι φανατικοί θρησκευτικοί εξτρεμιστές, ενώ οι χαμασητες που σε κάθε βίντεο τους το μόνο που ακούς είναι κάτι μουσουλμάνους Χόντορ να φωνάζουν το ίδιο πράγμα είναι μαχητές της ελευθερίας.
Έμαθα από τον Εμπεδοκλή (νομίζω αυτός ήταν) ότι οι Εβραίοι δεν θα είναι πουθενά ασφαλείς. Μετά το έμαθα και από περίεργα account στο Twitter.
Τώρα κάθομαι και περιμένω να μάθω εάν η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση ή όχι.
Αλιόσα έγραψε: 30 Οκτ 2023, 12:03 Επιπλέον στη συγκεκριμένη γη κατοικουνε Εβραίοι εδώ και τουλάχιστον 3500 χρόνια, πολύ πριν ρθει ο οποιοσδήποτε Αραβας έποικος απο τον 7ο μΧ αιώνα και μετά.
Το (α) σωστό είναι. Γι αυτό είναι μαλακια να πανηγυριζουμε την απεντομωση. Δε θα εξολοθρεύσουν όλα τα έντομα, απλά θα τα διώξουν από εκεί κ θα.μπαστακωθουν εδωΑρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2023, 17:03 Tην Ελλαδα τη συμφερει να μπει το γρηγοροτερο φρενο στη συρραξη για δυο λογους:
α) Αν κρατησει πολυ καιρο θα μας κουβαληθουν στην Ελλαδα πολλες χιλιαδες, οχι μονο Παλαιστινιοι αλλα και Εβραιοι.
β) Αν κρατησει καιρο και αυξανονται τα θυματα σε Παλαιστινιους τοσο θα υπαρχει κινδυνος να γινει ολη η Μεση Ανατολη μπουρλοτο και τοτε κλαφτε τα ολα. Απο την τιμη του πετρελαιου μεχρι η Ελλαδα να γινει στοχος.
.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2023, 17:16Το (α) σωστό είναι. Γι αυτό είναι μαλακια να πανηγυριζουμε την απεντομωση. Δε θα εξολοθρεύσουν όλα τα έντομα, απλά θα τα διώξουν από εκεί κ θα.μπαστακωθουν εδωΑρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2023, 17:03 Tην Ελλαδα τη συμφερει να μπει το γρηγοροτερο φρενο στη συρραξη για δυο λογους:
α) Αν κρατησει πολυ καιρο θα μας κουβαληθουν στην Ελλαδα πολλες χιλιαδες, οχι μονο Παλαιστινιοι αλλα και Εβραιοι.
β) Αν κρατησει καιρο και αυξανονται τα θυματα σε Παλαιστινιους τοσο θα υπαρχει κινδυνος να γινει ολη η Μεση Ανατολη μπουρλοτο και τοτε κλαφτε τα ολα. Απο την τιμη του πετρελαιου μεχρι η Ελλαδα να γινει στοχος.
.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2023, 17:16Το (α) σωστό είναι. Γι αυτό είναι μαλακια να πανηγυριζουμε την απεντομωση. Δε θα εξολοθρεύσουν όλα τα έντομα, απλά θα τα διώξουν από εκεί κ θα.μπαστακωθουν εδωΑρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2023, 17:03 Tην Ελλαδα τη συμφερει να μπει το γρηγοροτερο φρενο στη συρραξη για δυο λογους:
.
Και τα δύο ολόσωστα είναι φαμ μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2023, 17:16Το (α) σωστό είναι. Γι αυτό είναι μαλακια να πανηγυριζουμε την απεντομωση. Δε θα εξολοθρεύσουν όλα τα έντομα, απλά θα τα διώξουν από εκεί κ θα.μπαστακωθουν εδωΑρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2023, 17:03 Tην Ελλαδα τη συμφερει να μπει το γρηγοροτερο φρενο στη συρραξη για δυο λογους:
.