!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφιακα πορτοφολια
Re: Ψηφιακα πορτοφολια
Αν έχεις web banking τι το χρειάζεσαι;
Στην pay pal έχω συνδέσει μόνο μια κάρτα για διασφάλιση συναλλαγών.
the end
χρειάζεται γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν δέχονται έμβασμα απο τράπεζα. Επίσης στα εμβάσματα υπάρχει κάποια καθυστέρηση ενώ με το paypal πληρώνεις αμέσως.
Χρησιμοποιώ paypal και vivawallet
Με την κάρτα που έχω συνδέσει στην paypal τα τραβάει αμέσως και πληρώνει αμέσως οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Αυτή παίρνει την προμήθειά της και εγώ είμαι διασφαλισμένος.gassim έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 21:57 χρειάζεται γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν δέχονται έμβασμα απο τράπεζα. Επίσης στα εμβάσματα υπάρχει κάποια καθυστέρηση ενώ με το paypal πληρώνεις αμέσως.
the end
-
Ορέστης 35
Γραφειοκρατια τραπεζας capital controls προμηθειες. Προσωπικα δεν εχω ουτε τραπεζικο λογαριασμο, αλλα ενα skrill ή κατι αναλογο μπορει να με βολεψει.Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 21:52 Αν έχεις web banking τι το χρειάζεσαι;
Τα κάπιταλ κοντρόλ έχουν χαλαρώσει τόσο που είναι σαν να μην υπάρχουν για τον περισσότερο κόσμο.
http://www.kathimerini.gr/987501/articl ... l-controls
http://www.kathimerini.gr/987501/articl ... l-controls
the end
ε αυτό λεω, οτι χρειάζεσαι paypal για να κάνεις άμεσες πληρωμές. Δεν αρκει το web bankingΠάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 22:06Με την κάρτα που έχω συνδέσει στην paypal τα τραβάει αμέσως και πληρώνει αμέσως οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Αυτή παίρνει την προμήθειά της και εγώ είμαι διασφαλισμένος.gassim έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 21:57 χρειάζεται γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν δέχονται έμβασμα απο τράπεζα. Επίσης στα εμβάσματα υπάρχει κάποια καθυστέρηση ενώ με το paypal πληρώνεις αμέσως.
Λεφτά έχεις;
viewtopic.php?f=13&t=5499
the end
-
Ορέστης 35
Κατι λιγα. Μπορει να κανω κατι σαν ηλεκτρονικο εμποριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 98 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 3 Απαντήσεις