Nαι, αυτο περιμεναν οι Ρωσοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 10:43Αφού οι ΗΠΑ έδωσαν το ελεύθερο να ισοπεδωθει η Γάζα, έδωσε ουσιαστικά και το ανάλογο στη Ρωσία. Το διεθνές δίκαιο εξευτελίστηκε από τους ίδιους τους συμμάχους των Ουκρανών, άρα anything goes.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πλέον έχασες οποίο ηθικό δικαίωμα να επιβάλεις κυρώσεις, να κινητοποιήσεις διαμαρτυρίες κλπ. Άλλωστε ούτε ασχολουνται πλέον. Αποφάσισαν λόγω Ισραήλ να παρατήσουν την ρητορική του διεθνούς δικαίου, άρα μπαίνουμε σε νέα φάση τώρα, συσχετισμοί δύναμης, όπου σε παίρνει κανείς ότι θες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:08Nαι, αυτο περιμεναν οι Ρωσοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 10:43Αφού οι ΗΠΑ έδωσαν το ελεύθερο να ισοπεδωθει η Γάζα, έδωσε ουσιαστικά και το ανάλογο στη Ρωσία. Το διεθνές δίκαιο εξευτελίστηκε από τους ίδιους τους συμμάχους των Ουκρανών, άρα anything goes.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:17Πλέον έχασες οποίο ηθικό δικαίωμα να επιβάλεις κυρώσεις, να κινητοποιήσεις διαμαρτυρίες κλπ. Άλλωστε ούτε ασχολουνται πλέον. Αποφάσισαν λόγω Ισραήλ να παρατήσουν την ρητορική του διεθνούς δικαίου, άρα μπαίνουμε σε νέα φάση τώρα, συσχετισμοί δύναμης, όπου σε παίρνει κανείς ότι θες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:08Nαι, αυτο περιμεναν οι Ρωσοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 10:43
Αφού οι ΗΠΑ έδωσαν το ελεύθερο να ισοπεδωθει η Γάζα, έδωσε ουσιαστικά και το ανάλογο στη Ρωσία. Το διεθνές δίκαιο εξευτελίστηκε από τους ίδιους τους συμμάχους των Ουκρανών, άρα anything goes.
Συνεχεια ψαχνεις για δικαιολογιες. Σ'ολα σου τα ποστς εμμεσως υποστηριζεις τη Ρωσια αλλα δε το λες ξεκαθαρα. Αυτο το κανεις πολυ πριν το περιστατικο με το Ισραηλ.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ είμαι υπέρ μια δικαιης λύσης, και στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη. Δεν είναι υπέρ πχ να φύγουν όλοι οι εβραιοι από τη. Παλαιστίνη, αλλά να υπάρξει λύση δύο κρατών.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:28Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:17Πλέον έχασες οποίο ηθικό δικαίωμα να επιβάλεις κυρώσεις, να κινητοποιήσεις διαμαρτυρίες κλπ. Άλλωστε ούτε ασχολουνται πλέον. Αποφάσισαν λόγω Ισραήλ να παρατήσουν την ρητορική του διεθνούς δικαίου, άρα μπαίνουμε σε νέα φάση τώρα, συσχετισμοί δύναμης, όπου σε παίρνει κανείς ότι θες.
Συνεχεια ψαχνεις για δικαιολογιες. Σ'ολα σου τα ποστς εμμεσως υποστηριζεις τη Ρωσια αλλα δε το λες ξεκαθαρα. Αυτο το κανεις πολυ πριν το περιστατικο με το Ισραηλ.
Ωραια, ναι. Και εγω αλλα τι σχεση εχει αυτο με την εισβολη της Ρωσιας σε ξενη χωρα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:34Εγώ είμαι υπέρ μια δικαιης λύσης, και στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη. Δεν είναι υπέρ πχ να φύγουν όλοι οι εβραιοι από τη. Παλαιστίνη, αλλά να υπάρξει λύση δύο κρατών.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:28Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:17
Πλέον έχασες οποίο ηθικό δικαίωμα να επιβάλεις κυρώσεις, να κινητοποιήσεις διαμαρτυρίες κλπ. Άλλωστε ούτε ασχολουνται πλέον. Αποφάσισαν λόγω Ισραήλ να παρατήσουν την ρητορική του διεθνούς δικαίου, άρα μπαίνουμε σε νέα φάση τώρα, συσχετισμοί δύναμης, όπου σε παίρνει κανείς ότι θες.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, αφού σε πειράζουν μόνιμοι εισβολές, να μην έδινε ποτέ ανεξαρτησία στην Ουκρανία η Ρωσία και να εξοπλίζει τη μειονότητα της να έχει τον έλεγχο σε όλη την Ουκρανία και οι Ουκρανοί να είναι πολίτες 5ης κατηγορίας εξυτελισμενοι και στριμωγμένοι σε μια λωρίδα γης να πεθαίνουν της πείνας, για να γουστάρεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:39Ωραια, ναι. Και εγω αλλα τι σχεση εχει αυτο με την εισβολη της Ρωσιας σε ξενη χωρα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:34Εγώ είμαι υπέρ μια δικαιης λύσης, και στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη. Δεν είναι υπέρ πχ να φύγουν όλοι οι εβραιοι από τη. Παλαιστίνη, αλλά να υπάρξει λύση δύο κρατών.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:28
Πέθανε ο Πούτλερ ή είναι ακόμα σε μηχανική υποστήριξη?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Τρικυμια εν κρανιω...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:48Καλά, αφού σε πειράζουν μόνιμοι εισβολές, να μην έδινε ποτέ ανεξαρτησία στην Ουκρανία η Ρωσία και να εξοπλίζει τη μειονότητα της να έχει τον έλεγχο σε όλη την Ουκρανία και οι Ουκρανοί να είναι πολίτες 5ης κατηγορίας εξυτελισμενοι και στριμωγμένοι σε μια λωρίδα γης να πεθαίνουν της πείνας, για να γουστάρεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:39Ωραια, ναι. Και εγω αλλα τι σχεση εχει αυτο με την εισβολη της Ρωσιας σε ξενη χωρα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:34
Εγώ είμαι υπέρ μια δικαιης λύσης, και στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη. Δεν είναι υπέρ πχ να φύγουν όλοι οι εβραιοι από τη. Παλαιστίνη, αλλά να υπάρξει λύση δύο κρατών.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Τί γίνεται στην Αβντίιφκα? Οι φίλοι σου, έμαθα δε μπορούν πλέον να βομβαρδίζουν πολίτες στο Ντονέτσκ από 'κείνη τη θέση, ε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τρικυμία ενKauldron έγραψε: 28 Οκτ 2023, 14:36Τί γίνεται στην Αβντίιφκα? Οι φίλοι σου, έμαθα δε μπορούν πλέον να βομβαρδίζουν πολίτες στο Ντονέτσκ από 'κείνη τη θέση, ε?
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εισβολή σε μη ξένη χώρα γίνεται; Και ποιές είναι αυτές οι μη ξένες χώρες για την Ρωσία;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:39Ωραια, ναι. Και εγω αλλα τι σχεση εχει αυτο με την εισβολη της Ρωσιας σε ξενη χωρα?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:34Εγώ είμαι υπέρ μια δικαιης λύσης, και στην Ουκρανία και στην Παλαιστίνη. Δεν είναι υπέρ πχ να φύγουν όλοι οι εβραιοι από τη. Παλαιστίνη, αλλά να υπάρξει λύση δύο κρατών.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2023, 13:28
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1892 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις