θεσσαλονικη εγινε, ναι;
επισης καταλαβαινεις οτι λες πως πρέπει να κλείνουν όλοι τους θερμοσιφωνες που είναι από την ίδια δεξαμενη, διότι με νερό επικοινωνεί; Μπορεί να σε σκοτώσει ο γείτονας.
θεσσαλονικη εγινε, ναι;
όλοι μας κάνουμε καθημερινά ένα σωρό ανοησίες και κάποιες από αυτές είναι δυνητικά θανάσιμες. Αυτό δε σημαίνει ότι η αιτία για όλα είναι η φτώχεια. Είναι για κάποια πράγματα, για κάποια άλλα όχι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:36 η τάξη μας σε τέτοιες τρώγλες μένει και πληρώνουμε και μια περιουσία για νοικι
μωρε παλι βλακειες λεει. ενα μονο σκεψου, το νερο φτανει στο θερμοσιφωνα, που ειναι γειωμενος.enaon έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:33
ωαραι, καταλαβες γιατι το νερό αν δεν είναι από μονωμενη δεξαμενη αυτόνομη, χωρις κανένα τρόπο να ακουμπισει γη, δηλαδη κουλαμαρες που δεν εχουν σχεση με αυτα που λεμε, δεν γινεται να σε τιναξει;
Έλα παππού μου να σου δείξω τ΄αμπέλια σου.Ασέβαστος έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:39μια χαρα δικτυο εχετε στην κρητη, αλλα ακομη κι αν καπου υπαρχει το σεναριο που λες, δεν το γεμιζετε μια φορα τη μερα. χιντ: πρεσοστατικη αντλια.Niki έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:29
Εμείς στην Κρήτη έχουμε δεξαμενές νερού και αντλία κάτω που την γεμίζουμε μια φορά την μέρα.
αλλα ακομη και στο σεναριο σου που δεν υπαρχει πουθενα, απο τη βρυση μεχρι τη δεξαμενη, υπαρχουν καμποσες ακομη βρυσες, και πολλα χαλκινα εξαρτηματα, ολα αυτα εχουν αρκετη διαρροη στη γη για να αποτελουν καλυτερη γειωση απο το τομαρι σου.χωρια η γειωση του θερμοσιφωνα, και του πλυντηριου.χωρια που η ιδια η δεξαμενη ειναι πυκνωτης.
αντε στη χειροτερη, με το πιο απιθανο σεναριο, να φτασουμε να σε γαργαλησει το ρευμα πριν πεσει η ασφαλεια η λιωσει το καλωδιο. για θανατο δεν το συζηταμε.
Έχει αρκετές ομορφιές και σε διάφορα τουριστικά "ενοικιαζόμενα" της συμφοράς.
Αν σου έδωσα να καταλάβεις ότι έχουμε μια κοινή δεξαμενή συγνώμη.enaon έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:41θεσσαλονικη εγινε, ναι;
επισης καταλαβαινεις οτι λες πως πρέπει να κλείνουν όλοι τους θερμοσιφωνες που είναι από την ίδια δεξαμενη, διότι με νερό επικοινωνεί; Μπορεί να σε σκοτώσει ο γείτονας.
αρα εγω ειμαι ο σουπερμαν που με εχουν βαρεσει τα 220 καμποσες φορες και ειμαι ζωντανος.xlsms έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:37
Τα 50 βολτ και πάνω θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Μπορεί να διαλέγει τον ευκολότερο δρόμο προς τη γη όπως λες αλλά μπορεί να αφήνει πίσω του σημεία που έχουν τάση μεγαλύτερη από 50 βολτ. Δηλ. τίποτα δεν αποκλείει να χτυπηθεί από παράδρομο του ρεύματος. 30μιλιαμπερ είναι το όριο για το ρεύμα στον άνθρωπο, άπειρο ελάχιστο σε σχέση με τα 20 αμπέρ μιας ολικής βλάβης-διαρροής.
το εσωτερικό δοχείο μπορεί να μην έχει συνεχεια με το μεταλικο περιβλημα, δεν γειωνεται το νερό εκεί νομίζω. Επισης στην φωτο εχουν σπιραλ, αυτα ειναι πλαστικα μεσα και πιανει σε πλαστικο δακτιλιδι το μεταλο εξω, ο θερμοσιφωνας που βλεπουμε μπορει πραγματι να μην γειβνει το νερο. Αλλα δεν εχει σημασια, αν μιλαμε για νερο δικτιου ειναι η γη.Ασέβαστος έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:42 ενα μονο σκεψου, το νερο φτανει στο θερμοσιφωνα, που ειναι γειωμενος.
εκτος κι αν δεν εχουν και γειωσεις στα σπιτια τους, μονο 2 καλωδια ολη η εγκατασταση. σε λιγο αυτο θα μας πει.![]()
Εμένα έλιωσε το καλώδιο στον μετρητή και οι συσκευές που έχω δεν είναι οικολογικές εκτός το πλυντήριο γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά να τις έχω όλες οικολογικές και ασφαλείς, πρέπει να διαλέξω μια συσκευή το χρόνο με αποτέλεσμα να έχω ζητήματα κόστους κατανάλωσης και ασφάλειας από τις άλλες. Διαλέγω με ποια συσκευή μπορεί να πεθάνω, αν αλλάξω την α θα πα πεθάνω από τις β, γ, δ, ε και αναλόγως.ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:42όλοι μας κάνουμε καθημερινά ένα σωρό ανοησίες και κάποιες από αυτές είναι δυνητικά θανάσιμες. Αυτό δε σημαίνει ότι η αιτία για όλα είναι η φτώχεια. Είναι για κάποια πράγματα, για κάποια άλλα όχι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:36 η τάξη μας σε τέτοιες τρώγλες μένει και πληρώνουμε και μια περιουσία για νοικι
Σε μένα η εγκατάσταση φωνάζει προχειροδουλειά και δεν έχει να κάνει τόσο με το αν και τι πληρώθηκε αυτός που την έκανε.
και γιατι μονο τον θερμοσιφωνα;enaon έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:41θεσσαλονικη εγινε, ναι;
ωραια, καταλαβες γιατι το νερό δικτύου δεν μπορεί να σε τινάξει;
Η ηλεκτροπληξία προέρχεται από διαρροή ρεύματος. Το ρεύμα που ‘’μπαίνει’’ δεν είναι ίδιο με το ρεύμα που ‘’βγαίνει’’, διότι υπάρχει διαρροή προς το κέλυφος.lonelyrider έγραψε: 27 Οκτ 2023, 18:28 Και δεν ειναι λιγα τα σπιτια που δεν πληρουν τους στοιχειωδης κανονες ασφαλειας.
Μαλιστα ακομα και το ρελε διαφυγης μου πε ενας ηλεκτρολογος εδω και λιγες μερες οτι δεν σε προστατευει απο ηλεκτροπληξια αλλα απο διαρροη.
Με αλλα λογια αν ενα παιδι βαλει ενα μεταλλικο αντικειμενο μεσα σε μια πριζα, το ηλεκτρικο κυκλωμα κλεινει και "φαινεται" σε αυτο οτι βαζεις μια συσκευη ηλεκτρικη στην πριζα κι οχι ενα μεταλλικο αντικειμενο.
σωστός, να το βγάζουμε από την μπριζα οταν βαζουμε ρουχα ευαισθητα μεσα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:48
το πλυντηριο να μην κανει κι αυτο μερικα φονικα; δεν εχει ΙΔΙΑ αντισταση μεσα του;![]()
Να το κάνετε κουμουνάλκα να έχετε όλοι μια κουζίνα και ένα ψυγείο ανα όροφο και ναστε ασφαλείςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:47
Εμένα έλιωσε το καλώδιο στον μετρητή και οι συσκευές που έχω δεν είναι οικολογικές εκτός το πλυντήριο γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά να τις έχω όλες οικολογικές και ασφαλείς, πρέπει να διαλέξω μια συσκευή το χρόνο με αποτέλεσμα να έχω ζητήματα κόστους κατανάλωσης και ασφάλειας από τις άλλες. Διαλέγω με ποια συσκευή μπορεί να πεθάνω, αν αλλάξω την α θα πα πεθάνω από τις β, γ, δ, ε και αναλόγως.
ναι. οχι απο ενα εξαρτημα, αλλα απο 20, μαζι και οι βρυσες, μαζι και οι γειωσεις απο αλλες συσκευες που εχουν νερο.Niki έγραψε: 27 Οκτ 2023, 20:43
Έλα παππού μου να σου δείξω τ΄αμπέλια σου.
Ρε θα μας μάθεις και το δίκτυο μας;
Και αν υπάρχει μια πλαστική σωλήνα και στα δέκα μέτρα έχει το μπρούτζινο εξάρτημα αυτό πάει να πεί ότι γειώνεται;
Κούνια που σε κούναγε.
Είπαμε μαστρο μήτσος ό ξερόλας.