Roof garden έχει η τύπισσα, τύπε;Kappa έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Συζητώντας το με τη φίλη μου που ξέρει την κατάσταση καταλήξαμε ότι μάλλον δεν μένει εκεί, απλώς της πήγε καφέ (που δεν πίνει καν) και θα βγουν τώρα έξω μαζί. Η κοπέλα είναι ανισόρροπη. Εκτός του ότι εγώ θα ντρεπόμουν να κυκλοφορω μαζί του (σήμερα μάλλον θα φορέσει το πουκάμισο που αναδεικνύει τα βυζια του) κάνει ακριβώς ο,τι κάναμε κι εμείς. Σίγουρα θα τον πάρει στα καφέ που πήγαμε κι εμείς. Πρέπει να έχει κάποιου είδους διαταραχή, δεν εξηγείται αλλιώς. Το δώρο πώς το εξηγείτε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Οχι, απο οσο ξερω. Ενα μπαλκόνι έχει. Πού κολλάει το Ρουφ γκαρντεν; Έχει κάποια ρουφ γκαρντεν και είναι με άλλον beta; Πού βαδίζουν οι γυναίκες σε αυτη τη χωρα;
Της έχω γράψει ένα μακρύ κατηγορητικο μήνυμα. Θα το στειλω τη Δευτερα. Θελω να δω πώς θα εξελιχθει ολο αυτο. Αλλά ακόμα δεν έχει ξαναποσταρει τιποτα εμφανως με αυτόν.
Έχω και ταχυκαρδία. Με έχει ρημάξει η κακουργα.
Αλλά έκανα και κακώς που ανακατεύτηκα. Αυτή ξέρει ότι την παρακολουθώ και μόνο από σπάσιμο μπορεί να του κάτσει στο τέλος. Αν είχα μείνει σιωπηλός θα τον είχε σχολασει όπως εμένα.
Της έχω γράψει ένα μακρύ κατηγορητικο μήνυμα. Θα το στειλω τη Δευτερα. Θελω να δω πώς θα εξελιχθει ολο αυτο. Αλλά ακόμα δεν έχει ξαναποσταρει τιποτα εμφανως με αυτόν.
Έχω και ταχυκαρδία. Με έχει ρημάξει η κακουργα.
Αλλά έκανα και κακώς που ανακατεύτηκα. Αυτή ξέρει ότι την παρακολουθώ και μόνο από σπάσιμο μπορεί να του κάτσει στο τέλος. Αν είχα μείνει σιωπηλός θα τον είχε σχολασει όπως εμένα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
alekhine έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:23 αμα ξαναδεις στορυ απο καφε φυγε καρφωτος για το μερος να τους κανεις τσακωτους και να βεβαιωθεις
[img]https://i.postimg.cc/MpDg3m9S/i-li ... .gif[/img]
Θέλομε και βίντεο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
alekhine έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:23 αμα ξαναδεις στορυ απο καφε φυγε καρφωτος για το μερος να τους κανεις τσακωτους και να βεβαιωθεις
Τον ψυχολόγο της ασφάλειας που θα κάτσε να ακούσει όλη την ιστορία δεν τον λυπάσαι;
GoBzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:33alekhine έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:23 αμα ξαναδεις στορυ απο καφε φυγε καρφωτος για το μερος να τους κανεις τσακωτους και να βεβαιωθεις
Τον ψυχολόγο της ασφάλειας που θα κάτσε να ακούσει όλη την ιστορία δεν τον λυπάσαι;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2023, 15:22GoBzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:33alekhine έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:23 αμα ξαναδεις στορυ απο καφε φυγε καρφωτος για το μερος να τους κανεις τσακωτους και να βεβαιωθεις
![]()
Εντέλει ο beta, η κακή ρεπλίκα μου, ο ντιλετάντης επιτήδειος, ο γλίτσης κύριος προγούλης νίκησε. Ηττηθηκα. Ηλπιζα ότι αυτή ήταν, έστω, κοινονικοπαθής και θα έκανε σε αυτον ο,τι έκανε και σε μένα. Αλλά φεύ, της κάνει λάικ και μετά τη συνάντησή τους άρα μιλάνε κανονικά. Την δεύτερη μέρα δεν τον έκανε ταγκ, αλλά το κρασί που φωτογραφισε ήταν το ίδιο με το χθεσινό, άρα φαίνεται πως βρηκε αυτό που ζητούσε στον beta, και ναι, κυρίες και κύριοι, έπεσα θύμα μιας επιφανειακής, σπατάλησα τόσους μήνες σε μια ακαρπη φαντασίωση. Η πραγματικότητα μας προδίδει όλους. Αφού της έστειλα και ένα μέιλ που της έλεγα πως αναπαρηγαγε εμφανέστατα τη συνδεση που είχαμε με τον beta με μπλοκαρε στα στορις της. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με μπλοκαρει εντελώς, εγώ πάντως την έκανα unfollow στο ινσταγκραμ αφού έτσι κι αλλιώς δεν με έκανε follow back.
Πλέον θα αφοσιωθώ στο γράψιμο και στο διαβασμα. Δεν εγγυώμαι βεβαια ότι δεν θα γράψω κριτική στο βιβλίο της.
Νιώθω να με πνίγει η αδικία και θελω να την ειρωνευτω εστω ή να την κανω να δει πως εγω παραμενω ανωτερος και μεγαλοψυχος ανθρωπος, οσο σκαρτα κι ας μου φερθηκε. Αλλά ελπίζω ως τότε να την έχω ξεχάσει, να λησμονήσω το χρόνο που σπαταλησα και την εμπιστοσύνη που της εδειξα. Δεν άξιζε επουδενι το ενδιαφέρον μου.
Παράγγειλα ωστοσο την ποιητικη συλλογη του beta. Το είχα κάνει πριν πάρω την απόφαση να προχωρήσω οριστικά και σήμερα μου ήρθε το μειλ της αποστολής. Αναγκαστικά θα τη χρησιμοποιήσω για να καθαρισω τζάμια. Όλα παίρνουν τη θέση που τους αξίζει λοιπόν.
Η κυρία επιστρέφει στις επιφανειακες ψεύτικες σχέσεις της με ανθρώπους που κόβει και ράβει στα μέτρα της, με γλιτσηδες ναρκισσιστες που της χαϊδεύουν τα αυτιά και δεν έχουν καν το γαμημενο θάρρος να παραδεχτούν όσα παραδέχτηκα εγώ που της άπλωσα τον κόσμο στα πόδια της και δεν το εκτίμησε. Ας γίνει ένα μάθημα σε όλους μας αυτό.
Πλέον θα αφοσιωθώ στο γράψιμο και στο διαβασμα. Δεν εγγυώμαι βεβαια ότι δεν θα γράψω κριτική στο βιβλίο της.
Νιώθω να με πνίγει η αδικία και θελω να την ειρωνευτω εστω ή να την κανω να δει πως εγω παραμενω ανωτερος και μεγαλοψυχος ανθρωπος, οσο σκαρτα κι ας μου φερθηκε. Αλλά ελπίζω ως τότε να την έχω ξεχάσει, να λησμονήσω το χρόνο που σπαταλησα και την εμπιστοσύνη που της εδειξα. Δεν άξιζε επουδενι το ενδιαφέρον μου.
Παράγγειλα ωστοσο την ποιητικη συλλογη του beta. Το είχα κάνει πριν πάρω την απόφαση να προχωρήσω οριστικά και σήμερα μου ήρθε το μειλ της αποστολής. Αναγκαστικά θα τη χρησιμοποιήσω για να καθαρισω τζάμια. Όλα παίρνουν τη θέση που τους αξίζει λοιπόν.
Η κυρία επιστρέφει στις επιφανειακες ψεύτικες σχέσεις της με ανθρώπους που κόβει και ράβει στα μέτρα της, με γλιτσηδες ναρκισσιστες που της χαϊδεύουν τα αυτιά και δεν έχουν καν το γαμημενο θάρρος να παραδεχτούν όσα παραδέχτηκα εγώ που της άπλωσα τον κόσμο στα πόδια της και δεν το εκτίμησε. Ας γίνει ένα μάθημα σε όλους μας αυτό.
Εμ...δεν με άκουσες.
Δεν έφτιαξες μία πηχτή να της την στείλεις...τώρα θα ήταν στα πόδια σου σαν πιστό σκυλάκι.
Δεν έφτιαξες μία πηχτή να της την στείλεις...τώρα θα ήταν στα πόδια σου σαν πιστό σκυλάκι.
αν καθάριζε καλύτερα από την δικη μου δεν θα το άντεχα, ρισκάρεις.Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 17:27
Παράγγειλα ωστοσο την ποιητικη συλλογη του beta. Το είχα κάνει πριν πάρω την απόφαση να προχωρήσω οριστικά και σήμερα μου ήρθε το μειλ της αποστολής. Αναγκαστικά θα τη χρησιμοποιήσω για να καθαρισω τζάμια.
enaon έγραψε: 27 Οκτ 2023, 17:35αν καθάριζε καλύτερα από την δικη μου δεν θα το άντεχα, ρισκάρεις.Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 17:27
Παράγγειλα ωστοσο την ποιητικη συλλογη του beta. Το είχα κάνει πριν πάρω την απόφαση να προχωρήσω οριστικά και σήμερα μου ήρθε το μειλ της αποστολής. Αναγκαστικά θα τη χρησιμοποιήσω για να καθαρισω τζάμια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αντιθέτως, φαίνεται κοπέλα με ευαισθησίες. Δεν επέλεξε τον παίδαρο ξενοδόχο, αλλά τον σαπιοκοιλιά, τον μιστερ γυναικομαστία. Προφανώς εκτίμησε τον χαρακτήρα του και το γεγονός ότι ίσως ο λεγάμενος δεν σκεφτόταν να μυρίσει τα σώβρακα της όσο τον φιλοξενούσε.
Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες. Μουβ ον.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πού ξέρεις ότι έχω ξενοδοχειο; Δεν θυμάμαι να το ανέφερα.Bazoomba έγραψε: 27 Οκτ 2023, 17:44Αντιθέτως, φαίνεται κοπέλα με ευαισθησίες. Δεν επέλεξε τον παίδαρο ξενοδόχο, αλλά τον σαπιοκοιλιά, τον μιστερ γυναικομαστία. Προφανώς εκτίμησε τον χαρακτήρα του και το γεγονός ότι ίσως ο λεγάμενος δεν σκεφτόταν να μυρίσει τα σώβρακα της όσο τον φιλοξενούσε.![]()
Δεν τον φιλοξενησε. Οι γονείς του μένουν Αθήνα. Βγήκαν δυο φορές, μία την Παρασκευη και μια το Σαββατο (πολλες ωρες)
Αν δεν επέμενε σαν παλαβη να μείνω σπίτι της (μεχρι και την ημέρα που πετούσα της έλεγα πως μπορώ να κλείσω ξενοδοχειο) δεν θα είχε συμβεί τίποτε από αυτά. Προφανώς και είναι επιφανειακή όταν επιλέγει κάποιον, υποτίθεται, με κύρος (διδακτορικό νομικής [κομματοσκυλο, σχεδόν του το χάρισαν το πτυχιο]) και όχι κάποιον με αγχωδη διαταραχη. Και όταν μιμείται ο,τι καναμε μαζι.
Το ότι μυρισα το εσωρουχο της δεν το ξέρει. Εγώ κόβω το χέρι μου ότι αυτός τον παίζει συστηματικά με τις φωτογραφίες της. Τι είναι χειρότερο, κάποιος υποκριτής ή κάποιος που είχε την ευθύτητα να είναι ειλικρινής μαζί της;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 27 Οκτ 2023, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kostas Larisa
Είδες που οι γυναίκες δεν θέλουν άντρες που μυρίζουν διαφορα; στα είπα και πριν λίγο άλλου.Bazoomba έγραψε: 27 Οκτ 2023, 17:44Αντιθέτως, φαίνεται κοπέλα με ευαισθησίες. Δεν επέλεξε τον παίδαρο ξενοδόχο, αλλά τον σαπιοκοιλιά, τον μιστερ γυναικομαστία. Προφανώς εκτίμησε τον χαρακτήρα του και το γεγονός ότι ίσως ο λεγάμενος δεν σκεφτόταν να μυρίσει τα σώβρακα της όσο τον φιλοξενούσε.![]()
Αυτό που δεν καταλαβαινω παντως είναι γιατί δεν με διαγραφεί εντελώς. Περιμένει να το κάνω εγω; Είμαι στο τσακ αλλά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να της κάνω και τη χάρη, να λέει ότι εγώ την μπλοκαρα γιατί θίχτηκε ο εγωισμός μου πχ. Να το κάνει αυτή για να ολοκληρώσει όλη την απάνθρωπη συμπεριφορά της. Πρώτα να της κάνουμε την επιμέλεια, να μας λέει ότι μας δέχεται όσο περίεργοι κι αν είμαστε και μετά να μας στείλει με ένα μέιλ και να ασχολείται με έναν λουζερ. Ακόμα προσθέτει βιβλία αναρχίας, εργασιακών δικαιωμάτων κλπ κλπ. Δεν έχει δική της προσωπικότητα η κοπέλα. Και κάθισα και εχαψα τις βλακειες της. Όπως σε μένα έλεγε ότι της αρέσουν οι αγαπημένοι μου συγγραφείς, τώρα ασχολείται με τους αγαπημένους συγγραφείς αυτού. Ως πότε αραγε; Δεν βαρεθηκε; Τρεις μήνες μιλάνε. Αλλά δεν θα είμαι παρών να τη δω να συνειδητοποιει τη βλακεια της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 27 Οκτ 2023, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση