Καλά εντάξει τώρα το πηγές στο άλλο άκρο, αλλά δεν πρόκειται να κάνω αντιπαράθεση ένα-ένα ποιος είναι πιο μπολιτιζμενος.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:43Δεν είναι θέμα προόδου. Είναι θέμα νοοτροπίας. Η Ευρώπη, 2000 χρόνια μετά τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, παραμένει πιο βάρβαρη από την «απολίτιστη μπανανία» μας. Και όχι μόνο σ' αυτό το θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:38 Ποιο, ότι η νομοθεσία της Ελλάδας είναι προοδευτικότερη των υπολοίπων; Το αναγνώρισα εμμέσως πλην σαφώς.
Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να αρχίσουν να κρατάνε σημειώσεις και να παίρνουν μαθήματα αντί να κουνάνε δάχτυλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- Dwarven Blacksmith
Re: ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό πάει LIBGASM, νήμα πολιτικής ορθότητας, κάπου αλλού τέλος πάντων. Παρακαλώ για τα δέοντα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συμφωνώ
Από πού νομίζεις ότι βρίσκανε να σου πληρώσουν τις ανατιμήσεις στα γαριδάκια;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:45Δεν τα πήρα εγώ τα δανεικά. Το κόμμα σου τα πήρε, για να ταΐζει τους συγγενείς σου. Ξέρεις, το ΠΑΣΟΚ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Dwarven Blacksmith
Έφυγε ο παικταράς ο Σέφκοβιτς από την κούρσα της προεδρίας. 
Υπάρχει βέβαια και η κρυφή ελπίδα που σιγοκαίει, η ίδια η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ να κατέβει εξ ουρανών και να διεκδικήσει τελευταία στιγμή τη θέση.
Υπάρχει βέβαια και η κρυφή ελπίδα που σιγοκαίει, η ίδια η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ να κατέβει εξ ουρανών και να διεκδικήσει τελευταία στιγμή τη θέση.
- hellegennes
Προφανώς αυτός που είναι μακράν λιγότερο βίαιος. Ξέρεις, αυτός που δεν έκανε εμπόριο σκλάβων, δεν εκμεταλλευόταν ιθαγενείς, δεν υποδούλωνε λαούς για να πλουτίζει και δεν έκανε δύο -ΔΥΟ- απόπειρες κατάκτησης της Ευρώπης, σφάζοντας και καταστρέφοντας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:52Καλά εντάξει τώρα το πηγές στο άλλο άκρο, αλλά δεν πρόκειται να κάνω αντιπαράθεση ένα-ένα ποιος είναι πιο μπολιτιζμενος.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:43Δεν είναι θέμα προόδου. Είναι θέμα νοοτροπίας. Η Ευρώπη, 2000 χρόνια μετά τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, παραμένει πιο βάρβαρη από την «απολίτιστη μπανανία» μας. Και όχι μόνο σ' αυτό το θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:38 Ποιο, ότι η νομοθεσία της Ελλάδας είναι προοδευτικότερη των υπολοίπων; Το αναγνώρισα εμμέσως πλην σαφώς.
Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να αρχίσουν να κρατάνε σημειώσεις και να παίρνουν μαθήματα αντί να κουνάνε δάχτυλα.
Υπάρχουν δυο εκδοχές για το για ποιον λόγο συνέβησαν όλα αυτά από τους μεν και όχι από τους δε:
1. τυχαίο
2. καθόλου τυχαίο
Θα πάρω την δεύτερη εκδοχή, γιατί πολλές τυχαίες συγκυρίες στην σειρά δεν περνάνε από το ξουράφι του Όκαμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ευαγγελίζεσαι να ηγούνται της ΕΕ άτομα με εξαιρετικά χαμηλή νοημοσύνη;Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:33 Έφυγε ο παικταράς ο Σέφκοβιτς από την κούρσα της προεδρίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν θυμάμαι να ζήτησα να ανατιμούνται τα γαριδάκια. Οι ανατιμήσεις τους οφείλονταν στο γεγονός ότι θέλατε να βολευτείτε στο δημόσιο με υψηλούς μισθούς. Ξέρεις... εσείς, οι πασόκοι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:12 Συμφωνώ![]()
Από πού νομίζεις ότι βρίσκανε να σου πληρώσουν τις ανατιμήσεις στα γαριδάκια;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:45Δεν τα πήρα εγώ τα δανεικά. Το κόμμα σου τα πήρε, για να ταΐζει τους συγγενείς σου. Ξέρεις, το ΠΑΣΟΚ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το τσάμπα πέθανε όσο και να σκούζειςhellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:51Δεν θυμάμαι να ζήτησα να ανατιμούνται τα γαριδάκια. Οι ανατιμήσεις τους οφείλονταν στο γεγονός ότι θέλατε να βολευτείτε στο δημόσιο με υψηλούς μισθούς. Ξέρεις... εσείς, οι πασόκοι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:12 Συμφωνώ![]()
Από πού νομίζεις ότι βρίσκανε να σου πληρώσουν τις ανατιμήσεις στα γαριδάκια;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:45
Δεν τα πήρα εγώ τα δανεικά. Το κόμμα σου τα πήρε, για να ταΐζει τους συγγενείς σου. Ξέρεις, το ΠΑΣΟΚ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Προφανώς και δεν ήταν τυχαίο, ο ελλαδικός χώρος ήταν απασχολημένος με το οθωμανικό (όχι το δίκαιο) την περίοδο που θα μπορούσε να εκμεταλλεύεται ή να θέτει τις βάσεις για εκμετάλλευση αργότερα.
Τη βρίσκω, είναι το φετιχ μου. Όταν θέλω να βρω κάποια ιδιαίτερα χαζή γκουγκλάρω "διδακτορικό στην κβαντική χημεία", για να πάρω μόνο το στερεοποιημένο κατακάθι της χαμηλής νοημοσύνης.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:49 Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ευαγγελίζεσαι να ηγούνται της ΕΕ άτομα με εξαιρετικά χαμηλή νοημοσύνη;
-
Δεν Είμαι Φασίστας
επισης το να αποδιδουμε συλλογικη ευθυνη ειναι πικ πολιτιζμουhellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:48Προφανώς αυτός που είναι μακράν λιγότερο βίαιος. Ξέρεις, αυτός που δεν έκανε εμπόριο σκλάβων, δεν εκμεταλλευόταν ιθαγενείς, δεν υποδούλωνε λαούς για να πλουτίζει και δεν έκανε δύο -ΔΥΟ- απόπειρες κατάκτησης της Ευρώπης, σφάζοντας και καταστρέφοντας.
Υπάρχουν δυο εκδοχές για το για ποιον λόγο συνέβησαν όλα αυτά από τους μεν και όχι από τους δε:
1. τυχαίο
2. καθόλου τυχαίο
Θα πάρω την δεύτερη εκδοχή, γιατί πολλές τυχαίες συγκυρίες στην σειρά δεν περνάνε από το ξουράφι του Όκαμ.
βεβαια τρωμε ενα σκαλωματακι οταν την αποδιδουν σε εμας (π.χ. κλεφτες και τεμπεληδες ελληνες) αλλα δε τρεχει τιποτε.
- hellegennes
Εσένα βλέπω να σκούζεις. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ τίποτα στην ζωή μου τζάμπα. Σε αντίθεση με εσάς. Ξέρεις...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:57Το τσάμπα πέθανε όσο και να σκούζειςhellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:51Δεν θυμάμαι να ζήτησα να ανατιμούνται τα γαριδάκια. Οι ανατιμήσεις τους οφείλονταν στο γεγονός ότι θέλατε να βολευτείτε στο δημόσιο με υψηλούς μισθούς. Ξέρεις... εσείς, οι πασόκοι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 20:12 Συμφωνώ![]()
Από πού νομίζεις ότι βρίσκανε να σου πληρώσουν τις ανατιμήσεις στα γαριδάκια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 21:02 Τη βρίσκω, είναι το φετιχ μου. Όταν θέλω να βρω κάποια ιδιαίτερα χαζή γκουγκλάρω "διδακτορικό στην κβαντική χημεία", για να πάρω μόνο το στερεοποιημένο κατακάθι της χαμηλής νοημοσύνης.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Δίκιο έχεις μωρέ. Π.χ. ο Χίτλερ βγήκε μόνος του στην εξουσία και μετά πήρε το σπαθί του και άρχισε να σφάζει κόσμο. Μόνος του. Στην πραγματικότητα ήταν ένας πανίσχυρος μάγος που εμπόδιζε σύσσωμο τον λαό του να αντισταθεί εναντίον του. Ο Σάουρον μπροστά του ήταν γατάκι.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 21:04
επισης το να αποδιδουμε συλλογικη ευθυνη ειναι πικ πολιτιζμου
βεβαια τρωμε ενα σκαλωματακι οταν την αποδιδουν σε εμας (π.χ. κλεφτες και τεμπεληδες ελληνες) αλλα δε τρεχει τιποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,