Δεν είναι ο Αυγενάκης υπ. Αθλητισμού;
ΩΙΜΕ!
Δεν είναι ο Αυγενάκης υπ. Αθλητισμού;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και η πλάκα με όλους αυτούς, ειναι ότι μετά φωνάζουν με περίσσια υποκρισία, τσιτάτα τύπου "ποτέ ξανά άλλος Άλκης, άλλος Κατσουρής" κτλ, ενώ δεν μπορούν να καταλάβουν οτι με τη δική τους νοοτροπία συντηρείται αυτή η σάπια κατάσταση τόσα χρόνια.omg kai 3 lol έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:38jason0 έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:20 Δεδομένο 1: ο Χουανκαρ έκανε καραγκιοζιλίκια, μπορουσε να παιξει
Δεδομένο 2: Καμιά λυπηση για τον γαυρο, έχει κοτεψει να παίξει για λιγότερα
Πιθανότατα ο πιο φλώρος παικτης μας
Εκτέλεσε το κόρνερ μετά από 5 δευτερόλεπτα
σωστος! και φωτοβολιδα να πεσει αν δε βγαλει ματι ή δεν προκαλεσει εγκαυμα 4ου βαθμου και ανω ειναι φλωρος ο παικτης και πρεπει να φαει κιτρινη για θεατρο και παραπλανηση του φιλοθεαμονος κοινου
Not reallyvantono έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:07Και η πλάκα με όλους αυτούς, ειναι ότι μετά φωνάζουν με περίσσια υποκρισία, τσιτάτα τύπου "ποτέ ξανά άλλος Άλκης, άλλος Κατσουρής" κτλomg kai 3 lol έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:38jason0 έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:20 Δεδομένο 1: ο Χουανκαρ έκανε καραγκιοζιλίκια, μπορουσε να παιξει
Δεδομένο 2: Καμιά λυπηση για τον γαυρο, έχει κοτεψει να παίξει για λιγότερα
Πιθανότατα ο πιο φλώρος παικτης μας
Εκτέλεσε το κόρνερ μετά από 5 δευτερόλεπτα
σωστος! και φωτοβολιδα να πεσει αν δε βγαλει ματι ή δεν προκαλεσει εγκαυμα 4ου βαθμου και ανω ειναι φλωρος ο παικτης και πρεπει να φαει κιτρινη για θεατρο και παραπλανηση του φιλοθεαμονος κοινου
Πόσιμπολ. Δεν αναφέρομαι σε πχορουμιτες, γενικά μιλάω. Γαύροι γνωστοί που έχω (και σχετικά λογικά και σκεπτόμενα άτομα, όχι ζόμπι οπαδοι ουτε 15χρονα) έσκιζαν τα βρακάκια τους πριν λιγους μηνες για τους Αλκηδες και Μιχάληδες που έφυγαν άδικα, αλλά απο προχθές δίνουν μάχη να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. "Μια κροτιδούλα ήταν, μα δεν τον πετυχε" κτλ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:11Not reallyvantono έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:07Και η πλάκα με όλους αυτούς, ειναι ότι μετά φωνάζουν με περίσσια υποκρισία, τσιτάτα τύπου "ποτέ ξανά άλλος Άλκης, άλλος Κατσουρής" κτλomg kai 3 lol έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:38
σωστος! και φωτοβολιδα να πεσει αν δε βγαλει ματι ή δεν προκαλεσει εγκαυμα 4ου βαθμου και ανω ειναι φλωρος ο παικτης και πρεπει να φαει κιτρινη για θεατρο και παραπλανηση του φιλοθεαμονος κοινου![]()
Άσε που αγοράζουν και δυναμιτακια το Πάσχαvantono έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:15Πόσιμπολ. Δεν αναφέρομαι σε πχορουμιτες, γενικά μιλάω. Γαύροι γνωστοί που έχω (και σχετικά λογικά και σκεπτόμενα άτομα, όχι ζόμπι οπαδοι ουτε 15χρονα) έσκιζαν τα βρακάκια τους πριν λιγους μηνες για τους Αλκηδες και Μιχάληδες που έφυγαν άδικα, αλλά απο προχθές δίνουν μάχη να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. "Μια κροτιδούλα ήταν, μα δεν τον πετυχε" κτλ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:11Not reallyvantono έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:07
Και η πλάκα με όλους αυτούς, ειναι ότι μετά φωνάζουν με περίσσια υποκρισία, τσιτάτα τύπου "ποτέ ξανά άλλος Άλκης, άλλος Κατσουρής" κτλ![]()
Εισαι ο ορισμος του νεοβαζελου και νεογαυρου μαζι, εισαι στη κυριολεξια μια κατηγορια μονος σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:30τυπε μου δεν ξερω σε ποιους απευθυνεσαι,δεν ειμαι νεοβαζελοςBaldur έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:08Και λιγα σας καναμε, κακομαθημενοι πρασινοκοκκινοι μπρουκληδες που εχετε μαθει στον πρωταθλητισμο πασει θυσια. Οχι θα κατσουμε να μας περνατε πριονοκορδελα δεκαετιες και να χειροκροταμε για το ευ αγωνιζεσθαι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:41 αρα να φανταστουμε οτι οταν πετουσατε ολοκληρα κομματια απο οικοδομες επι δεκαετιες μεσα στην τουμπα θα επρεπε να εχετε πεσει τουλαχιστον 10 φορες?![]()
![]()
Ε, ναι μωρε, σιγα, τι ειναι μια διατριση τυμπανου;EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:21Άσε που αγοράζουν και δυναμιτακια το Πάσχαvantono έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:15Πόσιμπολ. Δεν αναφέρομαι σε πχορουμιτες, γενικά μιλάω. Γαύροι γνωστοί που έχω (και σχετικά λογικά και σκεπτόμενα άτομα, όχι ζόμπι οπαδοι ουτε 15χρονα) έσκιζαν τα βρακάκια τους πριν λιγους μηνες για τους Αλκηδες και Μιχάληδες που έφυγαν άδικα, αλλά απο προχθές δίνουν μάχη να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. "Μια κροτιδούλα ήταν, μα δεν τον πετυχε" κτλ.
Σοβαρά τώρα για καμιά ακ μιλάμε πιθανότατα, δλδ αν δε σου σκάσει σε κλειστή παλάμη δεν παθαίνεις ζημιά ρε φιλε ή αν δεν την καταπιείς σαν καρτούν ξέρω γω τύπου κογιοτ vs μπιπ μπιπ![]()
Με κολάρο θα ακούει καλύτερα κ από ροτβαιλερThor έγραψε: 25 Οκτ 2023, 19:39 Ε, ναι μωρε, σιγα, τι ειναι μια διατριση τυμπανου;
Θ'ακους απο το αλλο αυτι.
Δεν εχει σημασια. Και αυγά ή γιαουρτια να του πετούσαν, εξ ίσου καταδικαστέο έπρεπε να ειναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:21Άσε που αγοράζουν και δυναμιτακια το Πάσχαvantono έγραψε: 25 Οκτ 2023, 18:15Πόσιμπολ. Δεν αναφέρομαι σε πχορουμιτες, γενικά μιλάω. Γαύροι γνωστοί που έχω (και σχετικά λογικά και σκεπτόμενα άτομα, όχι ζόμπι οπαδοι ουτε 15χρονα) έσκιζαν τα βρακάκια τους πριν λιγους μηνες για τους Αλκηδες και Μιχάληδες που έφυγαν άδικα, αλλά απο προχθές δίνουν μάχη να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. "Μια κροτιδούλα ήταν, μα δεν τον πετυχε" κτλ.
Σοβαρά τώρα για καμιά ακ μιλάμε πιθανότατα, δλδ αν δε σου σκάσει σε κλειστή παλάμη δεν παθαίνεις ζημιά ρε φιλε ή αν δεν την καταπιείς σαν καρτούν ξέρω γω τύπου κογιοτ vs μπιπ μπιπ![]()
Εκτος κινδυνου βεβαια,σπιτι με χαπια ειπε τον εχει ο Καρβελαςenterprise-psi έγραψε: 25 Οκτ 2023, 22:11 Δεν θα είναι και στην αποστολή με Ρεν , συνεχίζεται το θέατρο![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επιτέλους, κινείται μεθοδικά η διοίκηση.GoBack έγραψε: 25 Οκτ 2023, 22:21Εκτος κινδυνου βεβαια,σπιτι με χαπια ειπε τον εχει ο Καρβελαςenterprise-psi έγραψε: 25 Οκτ 2023, 22:11 Δεν θα είναι και στην αποστολή με Ρεν , συνεχίζεται το θέατρο![]()
![]()