!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραμανλής ο Παχύσαρκος μιλάει για εβραϊκούς επικοισμούς...
Καραμανλής ο Παχύσαρκος μιλάει για εβραϊκούς επικοισμούς...
... και ίδρυση παλαιστινιακού κράτους
https://twitter.com/ThePressProject/sta ... 5274292457
Με τις υγείες σας, Δεξιοί Ελλαδέμποροι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Καραμανλής ο Παχύσαρκος μιλάει για εβραϊκούς επικοισμούς...
ποιοι "δεξιοί" ρε μαλάκα; Εσύ δεν τον ψήφιζες αυτόν; Και μετά πήγατε στους αν ελ και καρφί στον συριζα, ψηφοφόροι και στελέχη τουKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:07 ... και ίδρυση παλαιστινιακού κράτους
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πανηγύρια στο στρατόπεδο της Χαμάς, παντού έχουν βάλει το βίντεο και παίζει 24 ώρες , το ηθικό των Ισραηλινών στρατιωτικών στα τάρταρα, προσπαθούν να καλύψουν όπως όπως οι ανώτεροι, σε επίπεδο ηγεσίας σήμερα έκτακτη σύσκεψη για αυτήν την πολύ αρνητική τροπη των πραγμάτων.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Κομμουνιστές δίναν 40% στον Καραμανλή. Διαδωστε πριν το κατεβάσουν.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:09ποιοι "δεξιοί" ρε μαλάκα; Εσύ δεν τον ψήφιζες αυτόν; Και μετά πήγατε στους αν ελ και καρφί στον συριζα, ψηφοφόροι και στελέχη τουKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:07 ... και ίδρυση παλαιστινιακού κράτους
Ειπε οτι ειπε η Γκρετα, ο ΟΗΕ και ο Ομπαμα.
.
.
Εγώ τον ψήφιζα πριν 10+ χρόνια.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:09ποιοι "δεξιοί" ρε μαλάκα; Εσύ δεν τον ψήφιζες αυτόν; Και μετά πήγατε στους αν ελ και καρφί στον συριζα, ψηφοφόροι και στελέχη τουKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:07 ... και ίδρυση παλαιστινιακού κράτους
Η τελευταία φορά που εξελέγη πότε ήταν, και ποιοί τον ψήφισαν?
Α, πές μας και με ποιό κόμμα εξελέγη, μια που σε βρήκαμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οι καραμανλικοι είναι οι Συριζαιοι της Ν.Δ. Ακα οι ΑΝΕΛ του Σύριζα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εχμ, χωρίς τους καραμανλικούς, ούτε λεωφορείο δε γεμίζει η ΝΔ.
Οι φουκαράδες οι σημιτικοί τί να κάνουν?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
η αλήθεια είναι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι οι ψηφοφόροι του, δηλώνουν "καραμανλικοί", χωρίς να είμαι σίγουρος τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ψηφίζουν συριζα και περιμένουν μέχρι να έρθει η Β' παρουσία όπου ο ηγέτης Καραμανλής θα πάρει πίσω το κόμμα. Αυτά ξέρω, αλλά η πολιτική τους ιδεολογία παραμένει απροσδιόριστη και κάπως ρευστήEchelon έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:10Κομμουνιστές δίναν 40% στον Καραμανλή. Διαδωστε πριν το κατεβάσουν.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:09ποιοι "δεξιοί" ρε μαλάκα; Εσύ δεν τον ψήφιζες αυτόν; Και μετά πήγατε στους αν ελ και καρφί στον συριζα, ψηφοφόροι και στελέχη τουKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:07 ... και ίδρυση παλαιστινιακού κράτους
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θέλουμε κωστακη, Γκρέτα, Ομπάμα και Γκουτιέρεζ παγκόσμια διακυβέρνηση, να σφίξουνε τα γάλατα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Η τελευταία φορά που εξελέγη ήταν...τη χρονιά που τον ψήφισες, γιατί έκτοτε έμπαινε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, θε διεκδικούσε ψήφο...είσαι απο τους τελευταίους ανθρώπους που τον ψήφισανKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:11Εγώ τον ψήφιζα πριν 10+ χρόνια.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:09ποιοι "δεξιοί" ρε μαλάκα; Εσύ δεν τον ψήφιζες αυτόν; Και μετά πήγατε στους αν ελ και καρφί στον συριζα, ψηφοφόροι και στελέχη τουKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:07 ... και ίδρυση παλαιστινιακού κράτους
Αντίθετα από το τι ευαγγελίζονται ο Αντώναρος και μπαρμπαριστος στην πραγματικότητα δεν υφίστανται καραμανλικοι, μητσοτακικοι ή σαμαρικοι. Όλοι νδουλικα είναι απλά ακολουθούν εκείνον που την δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να τους οδηγήσει στη μαρμιτα.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:13η αλήθεια είναι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι οι ψηφοφόροι του, δηλώνουν "καραμανλικοί", χωρίς να είμαι σίγουρος τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ψηφίζουν συριζα και περιμένουν μέχρι να έρθει η Β' παρουσία όπου ο ηγέτης Καραμανλής θα πάρει πίσω το κόμμα. Αυτά ξέρω, αλλά η πολιτική τους ιδεολογία παραμένει απροσδιόριστη και κάπως ρευστή
Οοοοοχι, αλεπουδιάρη.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:15Η τελευταία φορά που εξελέγη ήταν...τη χρονιά που τον ψήφισες, γιατί έκτοτε έμπαινε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, θε διεκδικούσε ψήφο...είσαι απο τους τελευταίους ανθρώπους που τον ψήφισανKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:11Εγώ τον ψήφιζα πριν 10+ χρόνια.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:09
ποιοι "δεξιοί" ρε μαλάκα; Εσύ δεν τον ψήφιζες αυτόν; Και μετά πήγατε στους αν ελ και καρφί στον συριζα, ψηφοφόροι και στελέχη του
Το να μπείς στο επικρατείας, δεν είναι κάτι που σου δίνουν έτσι απλά, πρέπει να είσαι εξέχον μέλος του κόμματος. Ποιού κόμματος, πονηρέ? ΠΟιός τον έβαλε στο Επικρατείας?
Έλα, πες μας οτι ο Καραμανλής δεν έχει καμιά σχέση με τη ΝΔ. Άντε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι, αλλά έχει πολλά μπέεεε μπέεεε που θα κάνουν ό,τι τους πεί ο Φεουδάρχης, ανάλογα σε ποιό νουδούκικο Φέουδο είναι κολίγοι.Echelon έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:16Αντίθετα από το τι ευαγγελίζονται ο Αντώναρος και μπαρμπαριστος στην πραγματικότητα δεν υφίστανται καραμανλικοι, μητσοτακικοι ή σαμαρικοι. Όλοι νδουλικα είναι απλά ακολουθούν εκείνον που την δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να τους οδηγήσει στη μαρμιτα.Σενέκας έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:13η αλήθεια είναι δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι οι ψηφοφόροι του, δηλώνουν "καραμανλικοί", χωρίς να είμαι σίγουρος τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ψηφίζουν συριζα και περιμένουν μέχρι να έρθει η Β' παρουσία όπου ο ηγέτης Καραμανλής θα πάρει πίσω το κόμμα. Αυτά ξέρω, αλλά η πολιτική τους ιδεολογία παραμένει απροσδιόριστη και κάπως ρευστήEchelon έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:10
Κομμουνιστές δίναν 40% στον Καραμανλή. Διαδωστε πριν το κατεβάσουν.
Και αυτά τα μπέεεε μπέεεεε μπορούν να στερήσουν αυτοδυναμίες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-