!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
σας ποναει η αληθεια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Καλό βέβαια θα ήταν να μην καταπίνουμε αμάσητα όλα αυτά τα ωραία. Για πόλεμο μιλάμε, η προπαγάνδα και το ψέμα δίνουν και παίρνουν. Από όλες τις πλευρές, φυσικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
οι εγχωριοι Εφιαλτες σε κοινη γραμμη με τον Ερντογαν ...
https://twitter.com/nexta_tv/status/1717156906509230539
Ρε μπαγλαμά, οι Εβραίοι και οι Αμερικλάνοι πουλάγαν παραμύθι σε βόδια σα και του λόγου σου απ' το 1991.nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:56 οι εγχωριοι Εφιαλτες σε κοινη γραμμη με τον Ερντογαν ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:57Ρε μπαγλαμά, οι Εβραίοι και οι Αμερικλάνοι πουλάγαν παραμύθι σε βόδια σα και του λόγου σου απ' το 1991.nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:56 οι εγχωριοι Εφιαλτες σε κοινη γραμμη με τον Ερντογαν ...
μπαγλαμας εισαι και φαινεσαι ... πλυνε το στομα και γλυψε την χεστρα του Ερντογαν τωρα σαν καλη λεκανατζου
Τουλάχιστον δεν είμαι Ελλαδέμπορας καλωδιοκάφτης, σα κάτι άλλους τσόγλανους που αφόπλισαν τα νησιά για να στείλουν όλα τα όπλα στο Ζελένσκυλι, που μας το κλεισε στα μούτρα όταν τολμήσαμε να μιλήσουμε για τη Κύπρο.nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:01Kauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:57Ρε μπαγλαμά, οι Εβραίοι και οι Αμερικλάνοι πουλάγαν παραμύθι σε βόδια σα και του λόγου σου απ' το 1991.nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:56 οι εγχωριοι Εφιαλτες σε κοινη γραμμη με τον Ερντογαν ...
μπαγλαμας εισαι και φαινεσαι ... πλυνε το στομα και γλυψε την χεστρα του Ερντογαν τωρα σαν καλη λεκανατζου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν ειπα οτι εισαι ... αλλα να ταυτιζεσαι με τον Τουρκο και τους Παλαιστινιους λακεδες του παει πολυ ... συνελθεKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:04Τουλάχιστον δεν είμαι Ελλαδέμπορας καλωδιοκάφτης, σα κάτι άλλους τσόγλανους που αφόπλισαν τα νησιά για να στείλουν όλα τα όπλα στο Ζελένσκυλι, που μας το κλεισε στα μούτρα όταν τολμήσαμε να μιλήσουμε για τη Κύπρο.
Καθίκια οι μεν, καθίκια και οι δε. Η Χαμάς πολεμούσε υπέρ Αμερικλάνων και Εβραίων στη Συρία, υπόψη (κατά του Ασσάντ).nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:06δεν ειπα οτι εισαι ... αλλα να ταυτιζεσαι με τον Τουρκο και τους Παλαιστινιους λακεδες του παει πολυ ... συνελθεKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:04Τουλάχιστον δεν είμαι Ελλαδέμπορας καλωδιοκάφτης, σα κάτι άλλους τσόγλανους που αφόπλισαν τα νησιά για να στείλουν όλα τα όπλα στο Ζελένσκυλι, που μας το κλεισε στα μούτρα όταν τολμήσαμε να μιλήσουμε για τη Κύπρο.nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:01
https://twitter.com/ThePressProject/sta ... 5274292457
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Την γλεντάς βλέπω τη ζωή σουIsildur έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:31
Εδώ αντέχω κάτι απίθανους με IQ πολικής θερμοκρασίας πολλές φορές (όχι πάντα), δεν θ' αντέξω τον sys που και ξέρω ότι του κόβει, και ξέρω ότι δεν είναι γαβ-γαβ όπως άλλοι, αλλά έχουμε πιει και μερικές μπύρες μαζί ρε συ;![]()
για αυτα που λεει ο Κουρασμενος ...η Γαζα δεν εχει Ισραηλινους εποικους ... η Χαμας δεν θελει Παλαιστινιακο κρατος αλλα εξαφανιση του Ισραηλ και ολων των αλλοθρησκων ... γενικα με πορδες και ευχολογια δεν βαφονται τα αυγα ... και το βασικοτερο ολα αυτα ηταν πριν τα γογονοτα της 7-10-2023 ... τωρα οι πρωταγωνιστες Ισραηλινοι και Αραβες της Παλαιστινης θελουν να το λυσουν με τα οπλα
Μην κουράζεσαι είναι on / off τα παιδιά, δεν κατανοούν.nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:06δεν ειπα οτι εισαι ... αλλα να ταυτιζεσαι με τον Τουρκο και τους Παλαιστινιους λακεδες του παει πολυ ... συνελθεKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:04Τουλάχιστον δεν είμαι Ελλαδέμπορας καλωδιοκάφτης, σα κάτι άλλους τσόγλανους που αφόπλισαν τα νησιά για να στείλουν όλα τα όπλα στο Ζελένσκυλι, που μας το κλεισε στα μούτρα όταν τολμήσαμε να μιλήσουμε για τη Κύπρο.nostromos έγραψε: 25 Οκτ 2023, 16:01
Εγώ πάω παρακάτ, ναι, εσύ έχεις πολύ δουλειά ακόμη φίλε μου, προσπάθησα να στο εξηγήσω αρκετές φορές αλλά είναι βαρετό ρε συ. Υπάρχουν κάποια subtle nuances, που λέμε και στο χωριό, τα οποία ξεφεύγουν της αντίληψης σου και δεν έχουν να κάνουν με το "περισπούδαστο ύφος" μου (Isildur έγραψε: 25 Οκτ 2023, 15:24Αγαπητέ sys, όλα ξεκινήσαν από εδώ: viewtopic.php?p=3235044#p3235044, όπου και φαίνεται να δικαιολογείς τις ενέργειες της Χαμάς (άρα τα "δεν την υποστηρίζω" δεν ξέρω γιατί τα λες), και μου λες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αφού το θέμα το ξέρω επιδερμικά και δεν με αγγίζει άμεσα (κατ' εσέ) "θα ήτανε καλλίτερα, ξες, να μην πεις και τίποτα στη τελική καθώς, ξες, δεν σε νοιάζει(;)" άρα και τα περί "ποιος σου απαγορεύει να πεις την άποψή σου" (σόρυ... όχι άποψη, αποψάρα) επίσης δεν ισχύουν. Τέλος παίρνεις ένα περισπούδαστο ύφος του στυλ "εγώ τα διάβασα καλά και έχω το δικαίωμα να μιλάω, εσύ όχι". Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, ξαναδιάβασε ό,τι έχεις γράψει. Κι εκεί, αλλά και αλλού παρακάτω.sys3x έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:59Spoiler
*δεν έχω γράψει πουθενά "τι κακοί που είναι οι Εβραίοι", και δεν πρόκειται να το γράψω διότι υπάρχει σαφέστατος διαχωρισμός μεταξύ Εβραίων, Ισραηλινών και Ισραηλίτων, από αυτά που γράφεις φαίνεται, ακόμη και να το γνώριζες, ότι ΔΕΝ το γνωρίζεις, και είπαμε, οκ, δεν πειράζει να μην γνωρίζεις, μπορείς εάν το επιθυμείς να μάθεις, να ρωτήσεις, να ψάξεις κτλ, απλά σε παρακαλώ πολύ περιορίσου στο να εκφράζεις την δική σου γνώμη, την δική μου θέση επιθυμώ να την εκφράζω μόνον εγώ, ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος, σόρυ κιόλα ε.Isildur έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:38
*Επαναλαμβάνεσαι συνεχώς ρε συ, όλο το ίδιο τροπάρι λες. Μπαίνουν κι άλλες παράμετροι στην κουβέντα, στις οποίες δεν απαντάς ποτέ. Μόνο το ίδιο μοιρολόι "τι κακοί που είναι οι Εβραίοι". Το ξέρω αυτό, τα είπαμε ήδη και δεν χρειάζεται καν να μου το δείξεις, ούτε και χρειαζόμουν εσένα γενικά για να μάθω το ποιόν τους και τις μεθόδους τους, σου τα έχω πει κι ο ίδιος αρκετές φορές εδώ.
**Όσο για τις απόψεις μου που λες, φυσικά και θα τις διαμορφώσω βάσει "ευρημάτων" και ειδήσεων και ιστορικών γεγονότων που έχω ακούσει, διαβάσει κλπ. Αν πρέπει για ένα θέμα που μ' ενδιαφέρει τόσο όσο για να κάνω κουβέντα, να πρέπει να μελετήσω καμμιά δωδεκάτομη εγκυκλοπαίδεια για να σχηματίσω την άποψη που θεωρείς εσύ σωστή και καλά, τότε απλά δεν μ' ενδιαφέρει να το κάνω. Θα μιλάω βάσει αυτών που έχω μάθει (λίγο-πολύ δηλαδή αυτά που ξέρει και το 90+% του κόσμου) και είμαι μια χαρά μ' αυτό.![]()
**ρε συ, δεν σε λέω ασχετίδη για να σε μειώσω, στο λέω γιατί είσαι, δεν είναι κακό αυτό, το κακό είναι ότι οι άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες διοχετεύεονται από συγκεκριμένες πηγές*** οι οποίες είναι τέρμα biased στην καλλίτερη και συνήθως κατευθυνόμενες με αποτέλεσμα εάν δεν μπεις στον κόπο να ψάξεις λίγο παραπάνω περί τίνος να μένεις με αυτές τις μαλακίες που νομίζεις ότι "ξέρεις" και σαν αποτέλεσμα να τις προπαγανδίζεις χωρίς να σε ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το θέμα κιόλα. Είναι γελοία κατάσταση για κάποιον που το βλέπει από έξω αυτό, δεν είμαι "ειδικός" ρε μλκ, έχω αφιερώσει όμως μπόλικο προσωπικό χρόνο να μάθω πέντε πράματα, πράμα το οποίον είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν έχεις κάνει εσύ, είναι τόσο απλό, με φαντάζεσαι εμένα να σου έσκαγα μύτη και να σου αράδιαζα δεκαπέντε χιλιάδες μαλακίες σε θέματά τα οποία αφορούν το γνωστικό σου πεδίο σε στυλ "να πρέπει να μελετήσω καμμιά δωδεκάτομη εγκυκλοπαίδεια για να σχηματίσω την άποψη που θεωρείς εσύ σωστή και καλά, τότε απλά δεν μ' ενδιαφέρει να το κάνω" αλλά ταυτόχρονα να επιμένω ότι το μίνιο είναι μία από τις καλλίτερες κόλλες της αγοράς;
***μιλάμε για μούλτιμπίλιον "επενδύσεις" πάνω στην ροή της πληροφορίας παγκοσμίως εντωμεταξύ, το καταλαβαίνω ότι είσαι θύμα αυτής της κατάστασης όπως καταλαβαίνω ότι είναι επιλογή σου να πορεύεσαι στην τελική με ότι σου δίνουν, αυτήν την επιλογή κρίνω καθώς α ξέρω πάρα πολύ καλά ότι δεν είσαι ηλίθιος και β κάτι παραπάνω επί του θέματος από εσένα, τι να κάνουμε τώρα.![]()
Όσο για τις διαφορές "Εβραίων" και "Ισραηλινών" κλπ, ναι, τις ξέρω λίγο-πολύ, δεν είμαι τόσο άσχετος. Απλά πάνω στην κουβέντα θεωρώ λογικό να χρησιμοποιεί κανείς διαφορετικούς τρόπους για να εκφράζει (περίπου) το ίδιο πράγμα, ακόμα κι αν σε κάποιες περιπτώσεις είναι λάθος όπως εδώ, επειδή αλλάζει το νόημα. Γι' αυτό και τους έχω πει και Οβριούς πχ, χωρίς να αλλάζει κάτι σ' αυτό που λέω, αφού αναφερόμουν σε Ισραηλινούς. Και Ιουδαίους να τους έλεγα, το ίδιο θα ήταν, από τη στιγμή που μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα που αφορά συγκεκριμένα γεγονότα.
Αυτά. Παμ' παρακάτ ελπίζω, δεν αλλάζει τίποτα εδώ, Κεμάλ.
Ευχαριστώ.
Πάω παρακάτ λοιπόν και σε περιμένω εάν και όποτε το θελήσεις να έρθεις και εσύ, Μάνο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Isildur, Μάνο σε λένε; Δε σού πάει ρε γαμ.. προτιμώ το Isildur 
Τώρα η ηγεσία της Χαμάς διαρρέει μέσω του ΥΠΕΞ του Κατάρ την προθυμία της να απελευθερώσει και άλλους ομήρους...
Αλήθεια οι πρώτοι όμηροι με τί ανταλλάγματα απελευθεεώθηκαν?
Οι επόμενοι με τι αντάλλαγμα θα απελευθερωθούν?
Τί ακριβώς παζαρεύει πλέον η Χαμάς?
Μήπως καμία αμνηστεία ή και ασφαλή διαφυγή σημαινόντων μελών της?
Γιατί δεν βλέπω τους Ισραηλινούς να κάνουν πίσω στο σχέδιο χερσαίας εισβολής, ούτε τους βομβαρδισμούς να ελαττώνουν, ούτε τα αραβικά κράτη να παίρνουν σαφή θέση για μια στρατιωτική επεμβαση προς σωτηρία της Παλαιστίνης όπως περίμεναν οι ίδιοι...
Μήπως τελικά κατάλαβαν σε τί θεση βρήσκονται και είναι ο σωζον εαυτόν σωθειτω...
https://www.google.com/amp/s/www.libera ... -ton%3famp
Αλήθεια οι πρώτοι όμηροι με τί ανταλλάγματα απελευθεεώθηκαν?
Οι επόμενοι με τι αντάλλαγμα θα απελευθερωθούν?
Τί ακριβώς παζαρεύει πλέον η Χαμάς?
Μήπως καμία αμνηστεία ή και ασφαλή διαφυγή σημαινόντων μελών της?
Γιατί δεν βλέπω τους Ισραηλινούς να κάνουν πίσω στο σχέδιο χερσαίας εισβολής, ούτε τους βομβαρδισμούς να ελαττώνουν, ούτε τα αραβικά κράτη να παίρνουν σαφή θέση για μια στρατιωτική επεμβαση προς σωτηρία της Παλαιστίνης όπως περίμεναν οι ίδιοι...
Μήπως τελικά κατάλαβαν σε τί θεση βρήσκονται και είναι ο σωζον εαυτόν σωθειτω...
https://www.google.com/amp/s/www.libera ... -ton%3famp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-