!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νήμα για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Re: Νήμα για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

nemo έγραψε: 25 Οκτ 2023, 13:34 καλα εκανες και μην δινεις σημασια στα ζουδια που το εχουν τερματισει στις μλκς
και νομιζουν οτι παραδιδουν μαθηματα δημοκρατιας
Ο Στίγκας παρέδωσε μαθήματα ρεμούλας πάντως. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν έβλεπε ότι θα πετύχαινε ό,τι και ο Λεβέντης και μάλιστα σε 30 ημέρες και όχι 30 χρόνια.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ερμής έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:04
Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:01
Ερμής έγραψε: 25 Οκτ 2023, 13:56

Καμία σχέση. Μα καμία σχέση ομως.
Ωραία. Θες να μου πεις τι εννοείς το λοιπόν; Μήπως η άποψή μου είναι λανθασμένη, ή βλέπεις κάτι που εγώ δεν βλέπω;
Αν ο χώρος ήταν σοβαρός δε θα έβλεπες 10 αγροίκους, 10 γραφικούς/καθυστερημένους και 10 λαμόγια εκει μέσα.
Θα ήταν πολύ πιο "σκληροι" και "αντιδημοκράτες" αλλά πολύ πιθανό και να τους συμπαθούσες.
Νομίζω να σε κάλυψα
Ο χώρος αυτός σε γενικές γραμμές, εννοείται πως δεν είναι σοβαρός. Απαρτίζεται από σούργελα και ουγκανους νοσταλγούς.Το άσχημο στην προκειμένη είναι πως υπάρχει εντός του κοινοβουλίου. Κι εγώ εκεί εστιάζω.
Και όχι, ΔΕΝ θα τους συμπαθούσα ακόμη κι αν ήσαν με 10 πτυχία έκαστος, απλά και μόνο για τις παρωχημένες απόψεις τους που θα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνουμε ο τελευταίος τροχός της αμάξης της Ευρώπης, σε επίπεδο προόδου.
Διαφωνώ το λοιπόν. Ναι, με κάλυψες όμως.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:12
Ερμής έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:04
Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:01

Ωραία. Θες να μου πεις τι εννοείς το λοιπόν; Μήπως η άποψή μου είναι λανθασμένη, ή βλέπεις κάτι που εγώ δεν βλέπω;
Αν ο χώρος ήταν σοβαρός δε θα έβλεπες 10 αγροίκους, 10 γραφικούς/καθυστερημένους και 10 λαμόγια εκει μέσα.
Θα ήταν πολύ πιο "σκληροι" και "αντιδημοκράτες" αλλά πολύ πιθανό και να τους συμπαθούσες.
Νομίζω να σε κάλυψα
Ο χώρος αυτός σε γενικές γραμμές, εννοείται πως δεν είναι σοβαρός. Απαρτίζεται από σούργελα και ουγκανους νοσταλγούς.
Γιαυτο λέω πως είναι νεκρός πλέον.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Golden Age έγραψε: 25 Οκτ 2023, 13:44

Σου ξαναλέω ότι δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Ο Κασιδιάρης ήταν αποκλεισμένος. Στις δεύτερες εκλογές (ίσως να υπήρχε η πρόθεση απο τις πρώτες, αλλά να μην έγινε για να μην υπάρξει αποκλεισμός στις δεύτερες) βρέθηκε ο Στίγκας να βάλει πλάτη για να υπάρξει πολιτική ομπρέλα για τον Κασιδιάρη, για ένα υποστηριζόμενο ψηφοδέλτιο. Ο Ηλίας τον στήριξε κι έγινε η προσπάθεια. Το μετέπειτα είναι άλλη ιστορία. Αλλά η προσπάθεια έγινε και παρά τους αποκλεισμούς του συστήματος, ο χώρος τα κατάφερε στις εκλογές.

Εδώ δεν μιλάμε για συνέντευξη, αλλά για μια προσπάθεια του Ηλία να αντιμετωπίσει το σύστημα που τον απέκλειε. Ήταν ένα μύνημα ότι οι φυλακίσεις και οι αποκλεισμοί στους εθνικιστές δεν λειτουργούν, που έπρεπε να σταλεί και εστάλει.
Ξαναλέω, προσπάθεια με τον Στιγκά; Ήξερες ποιος είναι ή όχι;
Δεν ειναι θέμα συνέντευξης, είναι πως ο "Ηλίας" δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις παιδικές αρρώστιες του χώρου(το καλό σενάριο) που λέει πως όλοι καλοί χωράνε.
Δεν τον γνώριζα. Τον ήξερα ως έναν περιφερόμενο του χώρου που είχε προσχωρήσει παλιότερα στο κόμμα του Λαγού και έκανε κάτι εκπομπές. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν επένδυα στον Στίγκα. Απλά ο Στίγκας είχε βάλει την ομπρέλα για το κόμμα του Κασιδιάρη και θα κατέβαζε στελέχη του. Όχι ότι είχα ελπίδες σε αυτό... Αλλά θα καταγραφόταν μια εκλογική δυναμική.

Ο Ηλίας δεν μπορούσε να κάνει και πολλά μέσα απο τη φυλακή, να ασχοληθεί με την οργάνωση του κόμματός του. Αλλά έπρεπε να σταλεί ένα μύνημα ότι οι διώξεις και οι αποκλεισμοί δεν μπορούν να προκαλέσουν διάλυση.

Τώρα μένουν οι ευρωεκλογές που δεν ξέρω τί θα γίνει και μετά, στα επόμενα χρόνια, ο χώρος θα χρειαστεί αναδιοργάνωση που θα πάρει χρόνια. Είναι και η δίκη της ΧΑ στη μέση.

Δεν έχω πολλές ελπίδες, μιας και ο χώρος έχει λίγα πραγματικά στελέχη (πολλά εκ των οποίων είχαν φθαρεί μετά τη εκλογή της ΧΑ στη βουλή, ενώ άλλοι είναι ζαμάν φου) και είναι τίγκα στους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές.

Η ελπίδα μου είναι στη νέα γενιά που προσεγγίζει τον χώρο. Αν βγουν καλά στελέχη απο εκεί, υπάρχει ελπίδα. Αλλά χρειάζεται ένας φορέας του χώρου, κατάλληλος για να ασχοληθεί με αυτό, με ικανά στελέχη στις τάξεις του, για να τους καταρτίσει πολιτικά και να τους κάνει στελέχη, πράγμα δύσκολο σήμερα μιας και δεν υπάρχει ένα τέτοιο σχήμα.

Στο προσεχές μέλλον υπάρχει μια ελπιδα για έναν εθνικοδεξιό πολιτικό φορέα, εαν αυτήν η Παπαδοπούλου που κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, αποφασίσει να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. Αλλά εξαρτάται και απο το τί στελέχη θα συγκεντρώσει γύρω της και στον χώρο δεν υπάρχουν πολλά αξιόλογα. Εαν πάει καλά η προσπάθεια, ίσως κατορθώσει να δημιουργήσει ένα σχήμα σαν αυτό της Μαρίν Λεπέν και να έχει πολιτικές επιτυχίες.

Στο απότερο μέλλον, ίσως κάνει κάτι ο Κασιδιάρης, μετά την αποφυλάκιση και τη δίκη (αναλόγως και το αποτέλεσμα, εαν δεν στερηθεί κιόλας τα πολιτικά του δικαιώματα και ειδικά ισοβίως) και αναλόγως και τα μυαλά που θα κουβαλά, ίσως δημιουργήσει ένα σοβαρό εθνικιστικό κόμμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 25 Οκτ 2023, 14:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Θα τους ταραξουν στη "νομιμοτητα". θα πρεπει να δικαιολογησουν και το "και".
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Καλα η αλλη ειναι γυναικα σιγα μη φτουρησει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Bandit59 έγραψε: 25 Οκτ 2023, 13:49 Για πολλά χρόνια θα βλέπουν στον ύπνο τους τον Κασιδιάρη.
Αυτό είναι σίγουρο.

Γιατί τους χάλασε τ' όνειρο με την ελίτ των 17νοεβρητών.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Golden Age έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:19
Golden Age έγραψε: 25 Οκτ 2023, 13:44

Σου ξαναλέω ότι δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Ο Κασιδιάρης ήταν αποκλεισμένος. Στις δεύτερες εκλογές (ίσως να υπήρχε η πρόθεση απο τις πρώτες, αλλά να μην έγινε για να μην υπάρξει αποκλεισμός στις δεύτερες) βρέθηκε ο Στίγκας να βάλει πλάτη για να υπάρξει πολιτική ομπρέλα για τον Κασιδιάρη, για ένα υποστηριζόμενο ψηφοδέλτιο. Ο Ηλίας τον στήριξε κι έγινε η προσπάθεια. Το μετέπειτα είναι άλλη ιστορία. Αλλά η προσπάθεια έγινε και παρά τους αποκλεισμούς του συστήματος, ο χώρος τα κατάφερε στις εκλογές.

Εδώ δεν μιλάμε για συνέντευξη, αλλά για μια προσπάθεια του Ηλία να αντιμετωπίσει το σύστημα που τον απέκλειε. Ήταν ένα μύνημα ότι οι φυλακίσεις και οι αποκλεισμοί στους εθνικιστές δεν λειτουργούν, που έπρεπε να σταλεί και εστάλει.
Ξαναλέω, προσπάθεια με τον Στιγκά; Ήξερες ποιος είναι ή όχι;
Δεν ειναι θέμα συνέντευξης, είναι πως ο "Ηλίας" δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις παιδικές αρρώστιες του χώρου(το καλό σενάριο) που λέει πως όλοι καλοί χωράνε.
Δεν τον γνώριζα. Τον ήξερα ως έναν περιφερόμενο του χώρου που είχε προσχωρήσει παλιότερα στο κόμμα του Λαγού και έκανε κάτι εκπομπές. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν επένδυα στον Στίγκα. Απλά ο Στίγκας είχε βάλει την ομπρέλα για το κόμμα του Κασιδιάρη και θα κατέβαζε στελέχη του. Όχι ότι είχα ελπίδες σε αυτό... Αλλά θα καταγραφόταν μια εκλογική δυναμική.

Ο Ηλίας δεν μπορούσε να κάνει και πολλά μέσα απο τη φυλακή, να ασχοληθεί με την οργάνωση του κόμματός του. Αλλά έπρεπε να σταλεί ένα μύνημα ότι οι διώξεις και οι αποκλεισμοί δεν μπορούν να προκαλέσουν διάλυση.

Τώρα μένουν οι ευρωεκλογές που δεν ξέρω τί θα γίνει και μετά, στα επόμενα χρόνια, ο χώρος θα χρειαστεί αναδιοργάνωση που θα πάρει χρόνια. Είναι και η δίκη της ΧΑ στη μέση.

Δεν έχω πολλές ελπίδες, μιας και ο χώρος έχει λίγα πραγματικά στελέχη (πολλά εκ των οποίων είχαν φθαρεί μετά τη εκλογή της ΧΑ στη βουλή, ενώ άλλοι είναι ζαμάν φου) και είναι τίγκα στους πολιτικούς αλεξιπτωτιστές.

Η ελπίδα μου είναι στη νέα γενιά που προσεγγίζει τον χώρο. Αν βγουν καλά στελέχη απο εκεί, υπάρχει ελπίδα. Αλλά χρειάζεται ένας φορέας του χώρου, κατάλληλος για να ασχοληθεί με αυτό, με ικανά στελέχη στις τάξεις του, για να τους καταρτίσει πολιτικά και να τους κάνει στελέχη, πράγμα δύσκολο σήμερα μιας και δεν υπάρχει ένα τέτοιο σχήμα.

Στο προσεχές μέλλον υπάρχει μια ελπιδα για έναν εθνικοδεξιό πολιτικό φορέα, εαν αυτήν η Παπαδοπούλου που κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, αποφασίσει να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. Αλλά εξαρτάται και απο το τί στελέχη θα συγκεντρώσει γύρω της και στον χώρο δεν υπάρχουν πολλά αξιόλογα. Εαν πάει καλά η προσπάθεια, ίσως κατορθώσει να δημιουργήσει ένα σχήμα σαν αυτό της Μαρίν Λεπέν και να έχει πολιτικές επιτυχίες.

Στο απότερο μέλλον, ίσως κάνει κάτι ο Κασιδιάρης, μετά την αποφυλάκιση και τη δίκη (αναλόγως και το αποτέλεσμα, εαν δεν στερηθεί κιόλας τα πολιτικά του δικαιώματα και ειδικά ισοβίως και αναλόγως και τα μυαλά που θα κουβαλά, ίσως δημιουργήσει ένα σοβαρό εθνικιστικό κόμμα.
Καταγράφηκε μια εκλογική δυναμική και ταυτόχρονα μια γιγαντιαία γελοιότητα και απογύμνωση
O Κασιδιάρης έχει καεί εντελώς.
Αν γινει κάτι στο χώρο θα γίνει απο πρόσωπο που ίσως ακόμη δεν έχει γεννηθεί ή ειναι σε σχολική ηλικία.
Δύο ευκαιρίες είχε ο χώρος. Τη μία και πιο ισχυρή βρήκε πουλημένο αρχηγό, την άλλη βρήκε μεγαλοστελέχη δεμένα απο χίλιες μεριές πριν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Rakomelofronas έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:07
nemo έγραψε: 25 Οκτ 2023, 13:34 καλα εκανες και μην δινεις σημασια στα ζουδια που το εχουν τερματισει στις μλκς
και νομιζουν οτι παραδιδουν μαθηματα δημοκρατιας
Ο Στίγκας παρέδωσε μαθήματα ρεμούλας πάντως. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν έβλεπε ότι θα πετύχαινε ό,τι και ο Λεβέντης και μάλιστα σε 30 ημέρες και όχι 30 χρόνια.
Εντάξει, δεν είναι το ίδιο. Αν μη τι άλλο, όσοι ψήφισαν Λεβέντη η όποια αντιδραστικότητα αφορούσε στο συγκεκριμένο πρόσωπο του Λεβέντη.

Όσοι ψήφισαν Στίγκα, στην ουσία ψήφισαν Κασιδιάρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:30 Εντάξει, δεν είναι το ίδιο. Αν μη τι άλλο, όσοι ψήφισαν Λεβέντη η όποια αντιδραστικότητα αφορούσε στο συγκεκριμένο πρόσωπο του Λεβέντη.

Βασικά αδικώ πολύ με τον Λεβέντη με την όποια σύγκριση. :oops:
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Κάποιοι του χωρου θελουν να κανει κομμα ο "μαυρος κρινος" που ειναι "εθνικοσοσιαλιστες" καθαροι.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ερμής έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:28 Καταγράφηκε μια εκλογική δυναμική και ταυτόχρονα μια γιγαντιαία γελοιότητα και απογύμνωση
Αν γινει κάτι στο χώρο θα γίνει απο πρόσωπο που ίσως ακόμη δεν έχει γεννηθεί ή ειναι σε σχολική ηλικία.
Δύο ευκαιρίες είχε ο χώρος. Τη μία και πιο ισχυρή βρήκε πουλημένο αρχηγό, την άλλη βρήκε μεγαλοστελέχη δεμένα απο χίλιες μεριές πριν
νομίζω ότι αυτό που γράφεις, μετά το τονισμένο, είναι και ο λόγος που ο χώρος είναι θνησιγενής
Πρέπει να χωρέσουν από την χωροφυλακίστικη δεξιά, μέχρι τους Μάυρους Κρίνους και από την παλαιοημερολογήτικη δεξιά μέχρι τα Sieg Heil των ΧΑ
Κι επιπλέον το DNA της ελληνικής δεξιάς είναι δεμένο με το κράτος, δεν μπορεί να είναι αντισυστημική
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Space_Passenger έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:34 Κάποιοι του χωρου θελουν να κανει κομμα ο "μαυρος κρινος" που ειναι "εθνικοσοσιαλιστες" καθαροι.
Στη τελικη και ο Χιτλερ εκλεχτηκε. Οποτε γιατι ειναι κατα της συμμετοχης σε εκλογες δεν το καταλαβαινω. :102:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Beria έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:35
Ερμής έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:28 Καταγράφηκε μια εκλογική δυναμική και ταυτόχρονα μια γιγαντιαία γελοιότητα και απογύμνωση
νομίζω ότι αυτό που γράφεις, μετά το τονισμένο, είναι και ο λόγος που ο χώρος είναι θνησιγενής
Πρέπει να χωρέσουν από την χωροφυλακίστικη δεξιά, μέχρι τους Μάυρους Κρίνους και από την παλαιοημερολογήτικη δεξιά μέχρι τα Sieg Heil των ΧΑ
Κι επιπλέον το DNA της ελληνικής δεξιάς είναι δεμένο με το κράτος, δεν μπορεί να είναι αντισυστημική
Μπορεί να ειναι αντισυστημική αλλά πρέπει να περάσει αποτοξίνωση. Γιαυτό λέω πως αν γινει κάτι στο χώρο, θα γίνει απο άνθρωπο που είτε είναι αγέννητος είτε είναι σε νηπιακή ηλικία.
Οι παλιοί, οι χουνταίοι, οι μπατσολάγνοι, τα παπαδάκια και όλα αυτά κατέστρεψαν το χώρο, την ταφόπλακα την έβαλαν οι λαμογιάρηδες.
Οι μαυροκρινίτες έχουν κάποιες θέσεις πιο σοβαρές, πιο μελετημένες(σε σχέση πάντα με στιγκάδες) αλλά τι να το κάνεις που τους ξέρουμε μονο εσύ εγώ και η λάμπα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Rakomelofronas έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2023, 14:30 Εντάξει, δεν είναι το ίδιο. Αν μη τι άλλο, όσοι ψήφισαν Λεβέντη η όποια αντιδραστικότητα αφορούσε στο συγκεκριμένο πρόσωπο του Λεβέντη.

Βασικά αδικώ πολύ με τον Λεβέντη με την όποια σύγκριση. :oops:
Κι εγώ τον αδικώ σε σύγκριση με τα επαναστατικά γίδια, που ούτε μια βαφή της προκοπής δεν μπορούν να επιλέξουν. Πάλι καλά που ήρθε και το τρελλό αγόρι να δώσει έναν μέινστριμ οδηγό επαναστατικού φαίνεσθαι για να τους ξεβλαχέψει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”