!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι θα γίνει στο σημερινό ντέρμπι κορυφής;

Το δημοψήφισμα λήγει την 23 Οκτ 2023, 18:20

Είμαι Παναθηναϊκάρα και θα νικήσουμε, γιατί πρέπει να νικήσουμε ώστε να πάρουμε τον τίτλο που μας στέρησαν πέρσι.
5
23%
Είμαι Παναθηναϊκάρα αλλά θα χάσουμε, γιατί πρέπει να κάνουμε συντήρηση για το ντέρμπι κορυφής στον όμιλο του Γιουρόπα σε 4 μέρες. Πρέσβης είσαι. Στα τέτοια μας η σουπερλίδγα
1
5%
Είμαι Θρύλος! Πάμε για εμφατική εδραίωση της κυριαρχίας μας φέτος με 4άρα όπως τον παλιό καλό καιρό!
2
9%
Είμαι Ολυμπιακός. Τίμια νίκη της ομάδας μου με 1 ή 2 γκολ διαφορά.
3
14%
Είμαι Ολυμπιακός. Δυστυχώς θα χάσουμε γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πιο δεμένη ομάδα, και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δέιξει κάτι σε δύσκολα ματς.
1
5%
Είμαι Αεκτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα. Βλέπω και ΘΕΛΩ νίκη Παναθηναϊκού.
2
9%
Είμαι Αεκτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα, αλλά δυστυχώς θα το πάρει ο γαύρος.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι Αεκτζής/ΠΑΟΚτζής/Άλλο. Νίκη Παναθηναϊκού.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι Αεκτζής/ΠΑΟΚτζής/Άλλο. Νίκη Ολυμπιακού.
2
9%
Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει.
1
5%
Ισοπαλία με γκολ και από τις 2 πλευρές. Θα ευχαριστηθούμε ντέρμπι αιωνίων (πρόβλεψη Ραπτόπουλου πάνω κάτω).
5
23%
Σούπα ματς. 0-0.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 22

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αρχέλαος έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:27
omg kai 3 lol έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:21
Αρχέλαος έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:14 Κώστας Νικολακόπουλος:
"Κατά τα άλλα, στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένα ντέρμπι που δεν πήγε για τον Ολυμπιακό όπως ήθελε, παρότι προσπάθησε να ξεκινήσει καλά, με τη δύναμη και της έδρας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πιο δυνατοί στις μονομαχίες, κέρδιζαν τις δεύτερες μπάλες κι εκμεταλλεύθηκαν ότι είναι πιο στρωτή ομάδα, με ένα προπονητή τρία χρόνια. Η διαφορά η μεγάλη νομίζω ότι ήταν από τη μία ομάδα πολύ ήρεμη κι από την άλλη μία ομάδα που δεν έπαιζε με καθαρό μυαλό. Αυτό είδα.

Πολύ σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός είχε τέσσερα πολύ μικρά διαστήματα, σχεδόν δίλεπτα (!), στα οποία έκανε δύο ευκαιρίες σε κάθε ένα από αυτά. Με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράει σωστά, είτε λόγω ατομικών λαθών, είτε λόγω της αδυναμίας των παικτών της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης να βοηθήσουν, όπως θα έπρεπε να κάνουν, την ομάδα. Κάπως έτσι, η εστία του Πασχαλάκη κινδύνευσε στο 10’ και στο 11’, στο 16’ και στο 17’, στο 25΄και στο 26’ (το γκολ) και στο 33’ και στο 37’!

Καμαρά

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, μπορεί να μην το ίδιο καλός σε ανάπτυξη ποδοσφαίρου, αλλά ήταν κι αυτός απειλητικός, σε αρκετές περιπτώσεις, μέχρι που πέτυχε την ισοφάριση στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με ένα ωραίο γκολ (Μαντί-Ποντένσε-Μαντί) κι όχι με ένα γκολ στην αναμπουμπούλα ενός κόρνερ, όπως το δέχθηκε. Το σουτ του Φορτούνη στο 25΄ ήταν φαρμακερό, η κεφαλιά του Μαντί στο 20’ στο φάουλ του Φορτούνη ήταν από θέση γκολ, το ίδιο και το σουτ του Ελ Κααμπί στο 41’, ενώ και το σουτ του Ποντένσε στο 8’ δεν ήταν ακίνδυνο. Υπάρχει δε κι αυτή η φάση στο 30’, που ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ του Μασούρα στον Σένκεφελντ, μία απόφαση με πολλά ερωτηματικά, ενώ είχε βγει ο Ελ Κααμπί μόνος με τον γκολκίπερ, τον οποίο όμως δεν νίκησε κι έτσι κάπου «χάθηκε» μία στιγμή από την οποία θα μπορούσε να προκύψει γκολ.

Σίγουρα, πάντως, ο Παναθηναϊκός είχε πιο πολλές και κυρίως πιο καθαρές ευκαιρίες για γκολ. με τον Ολυμπιακό να χάνει την ευκαιρία μιας ολικής αντεπίθεσης στο β΄ ημίχρονο, έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα από το 1-1 και δη με το που ξεκίνησε το δεύτερο κομμάτι του αγώνα."

https://www.gazzetta.gr/football/stoixi ... -gipeda-na

ωραια ολα αυτα αλλα κανονικη αναλυση γινεται σε 90 λεπτα αγωνα μαζι με τις καθυστερησεις οχι στο 50΄

δεν εχει νοημα να καθεσαι να γραφεις ποιος κερδισε τις εντυπωσεις απο ενα αγωνιστικο ημιχρονο εκτος βεβαια κι αν δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις
Έχει διότι παρότι φίλα προσκείμενος ως δημοσιογράφος στον Ολυμπιακό, παρά τα εξω-αγωνιστικά, βλέπει και ποδόσφαιρο.

αρα δλδ βολευε και τον Μαρινακη να διακοπει το ντερμπυ μεχρι να στρωσει ομαδα, περα απο τις αδυναμιες των ομαδων ενα ντερμπυ γαυροβαζελου ειναι ντερμπυ κι ως τετοιο εχει ξεχωριστο και απροβλεπτο χαρακτηρα καθε φορα ασχετως δυναμικοτητας, πχ ο βαζελος τα τελευταια χρονια πριν φτιαξει ομαδα εχει παρει 3ποντο στο Καραισκακη
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Με βάση το φύλλο αγώνα και τα υπόλοιπα (ανακοίνωση Υγεία, δηλώσεις γιατρού κλπ) δεν βλέπω πώς μπορεί να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός.

Επειδή δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ο γαύρος λογικά πάει για συνέχεια του αγώνα ίσως κεκλεισμένων.

Από την άλλην, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει case να το πάει στο ΚΑΣ και να το κερδίσει εκεί.

Επίσης, ο φαταούλ ούτε μισή λέξη για τα μάτια του κόσμου να καταδικάσει το γεγονός και τον ανεγκέφαλο.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έχουν πάρει τον διευθυντή ωριλα 3000 τηλέφωνα από Ολυμπιακό, έχει τρομοκρατηθεί , τον πήρα τηλ και του λέω είναι μια μπετονιερα στο πάρκινγκ στο Υγεία, και έχει κλείσει τις θέσεις, τι έκανες ρε μαλακα; 🤣🤣🤣🤣🤣
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

δηλώσεις γωγου
https://www.sport24.gr/videos/football- ... 03859.html
αλγκοφρέν, πλύσου
πλύσου καλά
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Για να διατηρηθεί όσο γίνεται μια σοβαρότητα στο πρωτάθλημα:
Να συνεχιστεί ο αγώνας από το σημείο της διακοπής, χωρίς θεατές, και να τιμωρηθεί η έδρα του οσφπ για επιπλέον αγώνες.

ΥΓ. Προφανώς είναι μια λύση που δεν είναι ότι είχε συμβεί στο παρελθόν προκειμένου να κλαπεί ένα πρωτάθλημα από αυτόν που θα το έπαιρνε δικαιότατα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Maspoli έγραψε: 24 Οκτ 2023, 13:14 Για να διατηρηθεί όσο γίνεται μια σοβαρότητα στο πρωτάθλημα:
Να συνεχιστεί ο αγώνας από το σημείο της διακοπής, χωρίς θεατές, και να τιμωρηθεί η έδρα του οσφπ για επιπλέον αγώνες.

ΥΓ. Προφανώς είναι μια λύση που δεν είναι ότι είχε συμβεί στο παρελθόν προκειμένου να κλαπεί ένα πρωτάθλημα από αυτόν που θα το έπαιρνε δικαιότατα.

μλκα μου τι γουπατο ειστε? :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

zteo έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:27 Μόνο εγώ πιστεύω ότι ο Αστυνομικός διευθυντής Πειραιά πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος
Διότι δικιά του ευθύνη είναι ότι πέρασε η κροτίδες στο γήπεδο
Έχω την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος γι' αυτό, γιατί έχει δική του ασφάλεια, όπως και οι άλλες μεγάλες ομάδες, Μπορεί να κάνω λάθος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Για να τελειώνουμε την φάρσα η μόνη λύση είναι η συλλογική τιμωρία των 5 μεγάλων ομάδων κάθε φορά που θα συμβαίνει κάποια καφρίλα στα γήπεδα τους.
Μέχρι να αποφασίσουν να μαζέψουν τους κάφρους τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Maspoli έγραψε: 24 Οκτ 2023, 13:14 Για να διατηρηθεί όσο γίνεται μια σοβαρότητα στο πρωτάθλημα:

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

να βγει απο την προθηκη σας και να το επιστρεψετε
Άβαταρ μέλους
Prince Imrahil

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prince Imrahil »

Ο ΠΑΟ δεν κληθηκε για απολογια. οποτε θεωρω οτι παει για καμπανα ο ΟΣΦΠ. αν ηταν να συνεχιστει το ματς κεκλεισμενων δεν θα καλουσαν και τους δυο;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

https://www.sdna.gr/podosfairo/1134076_ ... athinaikos

τι αλλο να κανει η πρεσβεια πχια? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Εικόνα

Κυριοι, έτσι γίνονται οι σοβαρές δουλειές, ονοματεπώνυμα δικαστών-εισαγγελέων και διευθύνσεις που θέλουν να μας τιμωρήσουν
Τώρα θυμήθηκα εκείνη την φουκαριάρα με το noor που παραιτηθηκε απ το δημόσιο και εφυγε Αμερική
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Εμείς παίζουμε τα ματς στο γήπεδο»: Οι 6 νίκες σε 11 χρόνια του Ολυμπιακού στα δικαστήρια
https://www.sdna.gr/podosfairo/1134189_ ... piakoy-sta
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”