!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι θα γίνει στο σημερινό ντέρμπι κορυφής;

Το δημοψήφισμα λήγει την 23 Οκτ 2023, 18:20

Είμαι Παναθηναϊκάρα και θα νικήσουμε, γιατί πρέπει να νικήσουμε ώστε να πάρουμε τον τίτλο που μας στέρησαν πέρσι.
5
23%
Είμαι Παναθηναϊκάρα αλλά θα χάσουμε, γιατί πρέπει να κάνουμε συντήρηση για το ντέρμπι κορυφής στον όμιλο του Γιουρόπα σε 4 μέρες. Πρέσβης είσαι. Στα τέτοια μας η σουπερλίδγα
1
5%
Είμαι Θρύλος! Πάμε για εμφατική εδραίωση της κυριαρχίας μας φέτος με 4άρα όπως τον παλιό καλό καιρό!
2
9%
Είμαι Ολυμπιακός. Τίμια νίκη της ομάδας μου με 1 ή 2 γκολ διαφορά.
3
14%
Είμαι Ολυμπιακός. Δυστυχώς θα χάσουμε γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πιο δεμένη ομάδα, και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δέιξει κάτι σε δύσκολα ματς.
1
5%
Είμαι Αεκτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα. Βλέπω και ΘΕΛΩ νίκη Παναθηναϊκού.
2
9%
Είμαι Αεκτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα, αλλά δυστυχώς θα το πάρει ο γαύρος.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι Αεκτζής/ΠΑΟΚτζής/Άλλο. Νίκη Παναθηναϊκού.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι Αεκτζής/ΠΑΟΚτζής/Άλλο. Νίκη Ολυμπιακού.
2
9%
Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει.
1
5%
Ισοπαλία με γκολ και από τις 2 πλευρές. Θα ευχαριστηθούμε ντέρμπι αιωνίων (πρόβλεψη Ραπτόπουλου πάνω κάτω).
5
23%
Σούπα ματς. 0-0.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 22

zteo

Re: Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Μόνο εγώ πιστεύω ότι ο Αστυνομικός διευθυντής Πειραιά πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος
Διότι δικιά του ευθύνη είναι ότι πέρασε η κροτίδες στο γήπεδο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Orion22 έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:06 Εικόνα
:smt005:
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της υποτίθεται αστράτευτης, μη οπαδικής κ.λπ. SportGAY του μιάσματος Χελάκη ξεπερνάει κι αυτό του «Κόκκινου ΚΙΒΔΗΛΟπρωταθλητή».
Ευχές για υγεία και μακροημέρευση σε όλους τους... αντικειμενικούς 🙄 δημοσιογράφους.
Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος άραγε πως κατέληξε εκεί; Αναλογικά, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επιδείξει μεγαλύτερη ακεραιότητα χαρακτήρα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

zteo έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:27 Μόνο εγώ πιστεύω ότι ο Αστυνομικός διευθυντής Πειραιά πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος
Διότι δικιά του ευθύνη είναι ότι πέρασε η κροτίδες στο γήπεδο
Το λιμάνι είναι απέναντι. Δώστου ένα εισιτήριο με το πλοίο για Κρήτη και άστον πάνω στην προβλήτα. Οι κκεδες ναυτικοί του πλοίου θα τον περιποιηθούν ανάλογα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Gordian Knot έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:51
Orion22 έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:06 Εικόνα
:smt005:
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της υποτίθεται αστράτευτης, μη οπαδικής κ.λπ. SportGAY του μιάσματος Χελάκη ξεπερνάει κι αυτό του «Κόκκινου ΚΙΒΔΗΛΟπρωταθλητή».
Ευχές για υγεία και μακροημέρευση σε όλους τους... αντικειμενικούς 🙄 δημοσιογράφους.
Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος άραγε πως κατέληξε εκεί; Αναλογικά, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επιδείξει μεγαλύτερη ακεραιότητα χαρακτήρα.
το θέμα δεν είναι πως κατέληξε ο μένιος αλλά πως έλειπε τόσα χρόνια από το φυσικό του περιβάλλον :003:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Τελικα απο οτι φαινεται απο το νημα αυτο πολλοι ασχολουνται με το ελληνικο ποδοσφαιρο, παροτι το βριζουν ως βοθρο...εκει παταει βεβαια και ολο το μιντιακο και μαφιοζο-ποδοσφαιρικο συστημα...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Δεν έχει παρέμβει ακόμα ο υπουργός Αθλητισμού;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Απώλεια ακοής υπέστη ο Χουανκαρ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμωρηθούνε με μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού οι "επιστήμονες"
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Αν φοράει 2 βδομάδες κολάρο θα γιανει
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Beria έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:02 Δεν έχει παρέμβει ακόμα ο υπουργός Αθλητισμού;
Πχιός είναι αυτός? Ο Αυγενάκης?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Εντωμεταξύ είναι τόσο μαλακες οι ζελες που αν έμπαιναν μέσα θα το καθαριζαν 1-3 το ματσακι. Αλλά ήθελαν να το πάρουν χαρτινο από το καφενείο του γαυρου, που ο εσε δεν έπαιξε επειδή είχε μικροενοχλησεις γενέθλια, ούτε στα τοπικά αυτά
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Λεγεών έγραψε: 23 Οκτ 2023, 10:48 Καλά, η διάγνωση από το ιδιωτικό νοσοκομείο Υγεία θα μπορούσε να λέει και για καρκίνο.
Και είναι και του Βγενόπουλου , ο οποίος πέθανε στο Υγεία, τυχαίο; :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:14 Εντωμεταξύ είναι τόσο μαλακες οι ζελες που αν έμπαιναν μέσα θα το καθαριζαν 1-3 το ματσακι. Αλλά ήθελαν να το πάρουν χαρτινο από το καφενείο του γαυρου, που ο εσε δεν έπαιξε επειδή είχε μικροενοχλησεις γενέθλια, ούτε στα τοπικά αυτά
Γιατί να μπουνε μέσα ρε φίλε? Και 1-8 να το καθάριζαν, ποιός ο λόγος? Για να νομιμοποιήσουν τις πρακτικές των κροτιδορίψεων? Τι να πω, με το καλό και μολότωφ σε επόμενο αγώνα! Αφού μερικοί είτε τα επικροτείτε είτε εστω δεν ενοχλείστε απο αυτα, δεν υπαρχει προβλημα. Ας γινουν τα γήπεδα Γάζα.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:14 Εντωμεταξύ είναι τόσο μαλακες οι ζελες που αν έμπαιναν μέσα θα το καθαριζαν 1-3 το ματσακι. Αλλά ήθελαν να το πάρουν χαρτινο από το καφενείο του γαυρου, που ο εσε δεν έπαιξε επειδή είχε μικροενοχλησεις γενέθλια, ούτε στα τοπικά αυτά
Δεν καθάριζαν τίποτα, μία φλύαρη υπεροχή είχαν στο πρώτο ημίχρονο και το γκολ ήταν χαζομάρα. Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει την ψυχολογία και θα τους έβαζε και άλλο πριν το '60. Οδεύαμε σε μεγαλειώδη ανατροπή και τρίμπαλο, βρήκαν αφορμή και έφυγαν για να το παίξουν πολεμιστές της ηθικής την στιγμή που έχουν κάνει πολύ χειρότερα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Λεγεών έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:26
Δεν καθάριζαν τίποτα, μία φλύαρη υπεροχή είχαν στο πρώτο ημίχρονο και το γκολ ήταν χαζομάρα. Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει την ψυχολογία και θα τους έβαζε και άλλο πριν το '60. Οδεύαμε σε μεγαλειώδη ανατροπή και τρίμπαλο, βρήκαν αφορμή και έφυγαν για να το παίξουν πολεμιστές της ηθικής την στιγμή που έχουν κάνει πολύ χειρότερα.
Στο 1ο έπρεπε να είναι 2 γκολ διαφορά και πάνω. Μια φάση έκανες και αυτή καταλάθως πήγε η μπάλα στο Φουρτούνη και σούταρε. Και υπόψη έπαιζα με 3/4 σέντετ μπακ τραυματίες. Και ο οσφπ έπρεπε να παίζει με 10. Ο Ντόι εγκληματίας πήγε να του κόψει τη μπάλα του άλλου.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Λεγεών έγραψε: 23 Οκτ 2023, 10:58 Όταν έσκαγαν οι κροτίδες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Ιούνιο, ήταν η αγανάχτηση του πράσινου λαού.

Όταν έμπαινε η Warzone μέσα από πορτάκια και έπαιζε ξύλο στο κοντέηνερ με την αστυνομία, έφταιγε ο Καραπαπάρας.

σανοβαζελύμματα ρε πούστη.
Απαράδεκτο και καταδικαστέο το ίδιο λέμε. Τιμωρήθηκα όμως για αυτό και τέλος. Και μιλάμε για άλλο άθλημα άλλοι κανονισμοί.
Για τα χθεσινά εσύ θα τιμωρηθείς;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”