!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Τι θα γίνει στο σημερινό ντέρμπι κορυφής;

Το δημοψήφισμα λήγει την 23 Οκτ 2023, 18:20

Είμαι Παναθηναϊκάρα και θα νικήσουμε, γιατί πρέπει να νικήσουμε ώστε να πάρουμε τον τίτλο που μας στέρησαν πέρσι.
5
23%
Είμαι Παναθηναϊκάρα αλλά θα χάσουμε, γιατί πρέπει να κάνουμε συντήρηση για το ντέρμπι κορυφής στον όμιλο του Γιουρόπα σε 4 μέρες. Πρέσβης είσαι. Στα τέτοια μας η σουπερλίδγα
1
5%
Είμαι Θρύλος! Πάμε για εμφατική εδραίωση της κυριαρχίας μας φέτος με 4άρα όπως τον παλιό καλό καιρό!
2
9%
Είμαι Ολυμπιακός. Τίμια νίκη της ομάδας μου με 1 ή 2 γκολ διαφορά.
3
14%
Είμαι Ολυμπιακός. Δυστυχώς θα χάσουμε γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πιο δεμένη ομάδα, και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δέιξει κάτι σε δύσκολα ματς.
1
5%
Είμαι Αεκτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα. Βλέπω και ΘΕΛΩ νίκη Παναθηναϊκού.
2
9%
Είμαι Αεκτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα, αλλά δυστυχώς θα το πάρει ο γαύρος.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι Αεκτζής/ΠΑΟΚτζής/Άλλο. Νίκη Παναθηναϊκού.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Είμαι Αεκτζής/ΠΑΟΚτζής/Άλλο. Νίκη Ολυμπιακού.
2
9%
Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει.
1
5%
Ισοπαλία με γκολ και από τις 2 πλευρές. Θα ευχαριστηθούμε ντέρμπι αιωνίων (πρόβλεψη Ραπτόπουλου πάνω κάτω).
5
23%
Σούπα ματς. 0-0.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 22

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Ντέρμπι στο τηγάνι 22/10/2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Μπράβο στο Beria και το vantono.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

διάσειση λαβυρίνθου, μερική απώλεια ακοής

Χουάνκαρ σκίσ τους
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
southern

Lugozzi έγραψε: 23 Οκτ 2023, 10:36 διάσειση λαβυρίνθου, μερική απώλεια ακοής

Χουάνκαρ σκίσ τους
Αγωγή τώρα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Καλά, η διάγνωση από το ιδιωτικό νοσοκομείο Υγεία θα μπορούσε να λέει και για καρκίνο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Χουάνκαρ σκίσ τους
Αν το 'παιζε κι αυτός το θεατράκι του βέβαια, μια χαρά τιμωρία θα του άξιζε. Τιμωρία σε λογικά πλαίσια βέβαια, καθώς το θέατρο δεν απειλεί σωματική κατάσταση και υγεία, τουλάχιστον. Ενώ οι κροτιδάκηδες (και όσοι τους δικαιολογούν και τους καλύπτουν, είτε οπαδοί είτε διοίκηση) ειναι για κρέμασμα.

Αν οντως του δημιουργήθηκε τόσο σοβαρό θέμα, ας ανοίξει ο δρόμος για τον πηγαιμό αίματος, οπως γράφτηκε σε προηγουμενες σελίδες.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

vantono έγραψε: 23 Οκτ 2023, 10:51

Χουάνκαρ σκίσ τους
Αν το 'παιζε κι αυτός το θεατράκι του βέβαια, μια χαρά τιμωρία θα του άξιζε. Τιμωρία σε λογικά πλαίσια βέβαια, καθώς το θέατρο δεν απειλεί σωματική κατάσταση και υγεία, τουλάχιστον. Ενώ οι κροτιδάκηδες (και όσοι τους δικαιολογούν και τους καλύπτουν, είτε οπαδοί είτε διοίκηση) ειναι για κρέμασμα.

Αν οντως του δημιουργήθηκε τόσο σοβαρό θέμα, ας ανοίξει ο δρόμος για τον πηγαιμό αίματος, οπως γράφτηκε σε προηγουμενες σελίδες.
δε μετράει αριστερό μπακ είναι δεν θα τον έβαζε αλλαγή ναούμ'
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:07
Lugozzi έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:05
Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:00

Γιατί θα τον πάει αίμα;
Έχει κάτι ο παίχτης; Ή νομίζεις ότι απλά θα λέει "ζαλίζομαι" επειδή δεν εντοπίζεται;

Κοίτα μην τον πάνε σε καμία νευρωτολογικη κλινική επί τόπου και τρέχετε και δεν φτάνετε μετά.

Άκου "θα τον πάει αίμα".
Αυτό δεν είναι το λογικό?
Να τον στείλει στο νοσοκομείο
Φυσικά και είναι λογικό. Και μόλις αποδειχθεί ότι λέει μπούρδες (γι'αυτό είπα συγκεκριμένα νευρωτολογικη κλινική και όχι γενικά νοσοκομείο) να αποκλειστεί από κάθε διοργάνωση στην Ελλάδα για 5 χρόνια.
https://www.hygeia.gr/services/clinic/o ... i-kliniki/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
southern

vantono έγραψε: 23 Οκτ 2023, 10:51

Χουάνκαρ σκίσ τους

Δες το πρωτοσελιδο του Πρωταθλητή. https://www.protoselidaefimeridon.gr/at ... tathlitis/ απευθύνεται σε μπαμπουινους
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Όταν έσκαγαν οι κροτίδες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Ιούνιο, ήταν η αγανάχτηση του πράσινου λαού.

Όταν έμπαινε η Warzone μέσα από πορτάκια και έπαιζε ξύλο στο κοντέηνερ με την αστυνομία, έφταιγε ο Καραπαπάρας.

σανοβαζελύμματα ρε πούστη.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Εικόνα
:smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Στο λεπτό 49 του δευτέρου ημιχρόνου αφού ο Ολυμπιακός είχε σκοράρει, διέκοψα προσωρινά τον αγώνα, λόγω καπνογόνων που είχαν ανάψει από οπαδούς του Ολυμπιακού (η επανέναρξη του αγώνα θα ήταν πλάγιο για τον Ολυμπιακό, στην απέναντι πλευρά του πάγκου του Ολυμπιακού, στο κέντρο του γηπέδου). Ενώ διακόπηκε ο αγώνας, έπεσαν κροτίδες από οπαδούς του Ολυμπιακού. Έχω δει ότι ένας παίκτης του Παναθηναϊκού (Ν. 3 Πέρεθ Λόπες Χουάν Κάρλος – Χουάνκαρ), που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, στην περιοχή προθέρμανσης ήταν πεσμένος στο έδαφος μετά τον θόρυβο των κροτίδων. Μετά από περίπου πέντε λεπτά εξέτασης, του παραπάνω ποδοσφαιριστή, οι γιατροί αποφάσισαν να τον στείλουν στο ιατρείο και όλοι οι παίκτες και οι υπεύθυνοι της ομάδας του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο και α επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Μετά από αυτό σφύριξα δύο φορές διακόπτοντας προσωρινά τον αγώνα, επιστρέφοντας στα αποδυτήρια. Λίγα λεπτά μετά την επιστροφή στα αποδυτήρια μίλησα με τον γιατρό του αγώνα και μου είπε ότι ο παίκτης ν. 3 του Παναθηναϊκού από τον θόρυβοι της κροτίδας είχε προσωρινή απώλεια ακοής στο αριστερό του αυτί.

Στα επόμενα 60 λεπτά, ο γιατρός του αγώνα επισκέφτηκε ξανά τον παίκτη ν.3 και μου είπε ότι είχε βελτιωθεί η κατάστασή του, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο γιατρός του αγώνα δεν μπόρεσε να αποφασίσει αν το ν. 3 του Παναθηναϊκού ήταν ικανός ή όχι να αγωνιστεί, με τα ιατροτεχνολογικά μέσα που είχε στο γήπεδο. Άρχισε λοιπόν να γράφει τη συνημμένη δήλωση στις 22.10 και την υπέγραψε 40 λεπτά αργότερα. Επειδή και οι δύο ομάδες πίεζαν τον γιατρό του αγώνα να αλλάξει την απόφασή του και επειδή είχαν περάσει περισσότερες; Από δύο ώρες από την προσωρ9ινή διακοπή, γύρω στις 23:05 επικοινώνησα με τους συλλόγους, τον παρατηρητή της Super League και την αστυνομική αρχή, ότι από τη μεριά μου δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να ξανά αρχίσει ο αγώνας».

0-3
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Orion22

«Πρός ενημέρωση όλων των φίλων μου.

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ώς εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ.

Το σημερινό με ξεπερνάει ώς άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.

Λειτουργώ πάντα για το καλό τών ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπόρ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα . Εχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.

Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.

Λυπάμαι μάνα.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Orion22 έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:11

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ώς εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ.

Λειτουργώ πάντα για το καλό τών ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπόρ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα . Εχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.

Λυπάμαι μάνα.»
Ποιόν λέει να του στείλω πμ στο τουι?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

southern έγραψε: 23 Οκτ 2023, 10:27 Μπράβο στο Beria και το vantono.
Αυτονόητα πράγματα. Μόνο στα ζόμπι τους οπαδούς ειναι αυτονόητα τα ακριβώς αντίθετα, τύπου "έλα μωρε, αφου ουτε που τον ακούμπησε η κροτίδα δεν υπαρχει θεμα, σήκω και πάτα το". Και οταν λαμπαδιάσει ο άλλος απο την κροτίδα θα σου πούνε "ε σιγα μωρέ, αφού ηρθαν αμεσως οι γιατροί με πυροσβεστήρα και τον σβήσανε, πως κάνετε ετσι?"

Βλέπεις κατά τ'άλλα σοβαρά άτομα με πολύ νορμάλ και λογικές απόψεις, που όταν καταπιάνονται με τα οπαδικά, μεταμορφώνονται εντελώς.
Μέχρι και ο πολιτικός οπαδισμός έχει ταβάνι, απο ενα παρατραβηγμένο σημείο και μετά, καπου τελειώνει. Ο αθλητικός δεν έχει. Διαφθείρει εντελώς.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Unique έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:17
Orion22 έγραψε: 23 Οκτ 2023, 11:11

Λυπάμαι μάνα.»
Ποιόν λέει να του στείλω πμ στο τουι?
τον αλγκοφρεν/νικολογιάννη μάλλον
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”