!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Για να το τελειώνουμε μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση ή δήλωση του ΚΚΕ υπέρ της Χαμας?
Οι Τζημερικοι απλά εκφράζουν την άποψη ότι
7 μύρια Παλαιστινιους = όλοι μέλη της Χαμας. Οπότε ταυτίζουν ως υποστηρικτές της Χαμας όποιον αγωνίζεται για την δικαίωση του Παλαιστινιακου λαού.
Απλά ο Golden όπως και ο Unique έχουν την " πολιτικά ορθή " άποψη ότι πρέπει να δοθεί μια " τελική λύση " οποία είναι ο διωγμός και το ολοκαύτωμα 7 μύρια Παλαιστινίων.
7 μύρια Παλαιστινιους = όλοι μέλη της Χαμας. Οπότε ταυτίζουν ως υποστηρικτές της Χαμας όποιον αγωνίζεται για την δικαίωση του Παλαιστινιακου λαού.
Απλά ο Golden όπως και ο Unique έχουν την " πολιτικά ορθή " άποψη ότι πρέπει να δοθεί μια " τελική λύση " οποία είναι ο διωγμός και το ολοκαύτωμα 7 μύρια Παλαιστινίων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Εβλεπα Γκιόκα* τις προάλλες στο Χατζηνικολάου, και του ελεγαν "ναι οκ, σωστα τα λετε για την Παλαιστίνη και τους Παλαιστίνιους, καταδικάζετε ως τρομοκρατική οργάνωση τη Χαμας όμως, και ως τρομοκρατικη επιθεση αυτο που εκανε ή όχι?"zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:44 Για να το τελειώνουμε μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση ή δήλωση του ΚΚΕ υπέρ της Χαμας?
Και αντι να πει "ε ναι, αυτό εννοείται πως το καταδικάζω", γυρνουσε την κουβέντα στο άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε ρε μλκ, πλάκα μου κανεις? Κατι για "καπιταλισμούς και πλαίσια που δρα μια επανάσταση μεσα σε αυτους" έλεγε και ταρχίδιαμουκουνιόνται πάλι.
*και ο συγκεκριμένος ανέκαθεν ηταν απο τους αγαπημένους μου του κόμματος, και τον θεωρούσα από τους σοβαρότερους. Φαντάσου άλλοι τι θα λένε.
Αλήθεια ρώτησε κανένας δημοσιογράφος τους εκπροσώπους των ΝΔ ΠΑΣΟΚ Σύριζα εάν καταδικάζουν το απαρτχάιντ του Ισραήλ. Όχι φυσικά μάλιστα δικαιολογούν την σφαγη που κάνει το κρατος του Ισραήλ ως " αυτοάμυνα "vantono έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:59Εβλεπα Γκιόκα* τις προάλλες στο Χατζηνικολάου, και του ελεγαν "ναι οκ, σωστα τα λετε για την Παλαιστίνη και τους Παλαιστίνιους, καταδικάζετε ως τρομοκρατική οργάνωση τη Χαμας όμως, και ως τρομοκρατικη επιθεση αυτο που εκανε ή όχι?"zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:44 Για να το τελειώνουμε μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση ή δήλωση του ΚΚΕ υπέρ της Χαμας?
Και αντι να πει "ε ναι, αυτό εννοείται πως το καταδικάζω", γυρνουσε την κουβέντα στο άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε ρε μλκ, πλάκα μου κανεις? Κατι για "καπιταλισμούς και πλαίσια που δρα μια επανάσταση μεσα σε αυτους" έλεγε και ταρχίδιαμουκουνιόνται πάλι.
*και ο συγκεκριμένος ανέκαθεν ηταν απο τους αγαπημένους μου του κόμματος, και τον θεωρούσα από τους σοβαρότερους. Φαντάσου άλλοι τι θα λένε.
Αλήθεια όταν δέχεται ο Παλαιστινιακος λαός δέχεται τέτοια αισχρή βία περιμένεις να αντιδράσει παθητικά η με βιαιοτητα.
Από εκεί και πέρα την βιαιοτητα καθώς και η ίδια η Χαμας είναι αποτέλεσμα της πολιτικής και της χρηματοδότησης του Ισραήλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ορίστε, ακριβώς κάτι τέτοιες μαλακίες έλεγε και αυτός. Ναι αλλά και οι άλλοι... κτλ κτλ.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 19:18Αλήθεια ρώτησε κανένας δημοσιογράφος τους εκπροσώπους των ΝΔ ΠΑΣΟΚ Σύριζα εάν καταδικάζουν το απαρτχάιντ του Ισραήλ. Όχι φυσικά μάλιστα δικαιολογούν την σφαγη που κάνει το κρατος του Ισραήλ ως " αυτοάμυνα "vantono έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:59Εβλεπα Γκιόκα* τις προάλλες στο Χατζηνικολάου, και του ελεγαν "ναι οκ, σωστα τα λετε για την Παλαιστίνη και τους Παλαιστίνιους, καταδικάζετε ως τρομοκρατική οργάνωση τη Χαμας όμως, και ως τρομοκρατικη επιθεση αυτο που εκανε ή όχι?"zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:44 Για να το τελειώνουμε μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση ή δήλωση του ΚΚΕ υπέρ της Χαμας?
Αλήθεια όταν δέχεται ο Παλαιστινιακος λαός δέχεται τέτοια αισχρή βία περιμένεις να αντιδράσει παθητικά η με βιαιοτητα.
Από εκεί και πέρα την βιαιοτητα καθώς και η ίδια η Χαμας είναι αποτέλεσμα της πολιτικής και της χρηματοδότησης του Ισραήλ.
Να φανταστώ πως ούτε εσύ καταδικάζεις την επίθεση στο φεστιβάλ των μανιταροτζιβάτων, ούτε θεωρείς τη Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση. Σωστά?
- Golden Age
Η βάπτιση των εγκλημάτων της Χαμάς ως "μορφή αντίστασης", απο το ΚΚΕ, δεν είναι δήλωση του ΚΚΕ υπερ της Χαμάς;zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:44 Για να το τελειώνουμε μπορείτε να βρείτε μια ανακοίνωση ή δήλωση του ΚΚΕ υπέρ της Χαμας?
Δεν υποστηρίζω κανένα "ολοκαύτωμα Παλαιστινίων". Απλά, προσπαθείς να κάνεις damage control στην απροκάλυπτη στήριξη του ΚΚΕ στην Χαμάς.
Έλα μωρέ κι εσύ, ποιους κομμουνιστές βλέπεις; Όλη μέρα γκρινιάζουν επειδή δεν έχουν (οι ίδιοι όχι ο γείτονας τους) παραπάνω φράγκα. Αυτός είναι ο ορισμός του κομμουνιστή;vantono έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:41Οταν ο εχθρός του εχθρού σου τελειώσει με τον εχθρό του (και εχθρό σου) όμως, μάντεψε πού θα στραφεί μετά: Σε εσένα!sharp έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:04Δεν τα βλέπουν αυτά. Είναι πρωτόγονη η αντίδραση, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Να φύγει ο Αμερικάνος που μάς καταδυναστεύεικαι βλέπουμε. Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα τους, δεν είναι πολιτικό.
Αυτό μου φαντάζει αδιανόητο πως δεν το σκέφτονται (ή το αγνοούν) ορισμένοι κομμουνιστές.
Και μιλάω για τους κομμουνιστές, όχι για τους aristeroi. Με τους μπαφιόρους ρακομελάδες τζιβάτους δεν καθεται να ασχοληθεί σοβαρός άνθρωπος.
Αυτοί θα αλλάξουν αναγκαστικά άποψη απο μόνοι τους, με το που τους την ξαναπέσουν τα τζιχάντια στην επόμενη μπαφοσυναυλία τους.
Όλα συνυπάρχουν, πάντα υπάρχουν και κάποιοι που θα επωφεληθούν. Εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι χωρίς τους "Σόρους" δεν θα γινόταν τίποτε, δεν είναι όμως τόσο μονοσήμαντα τα πράγματα, αλλά περισσότερο δυναμικά όπου το ένα φέρνει το άλλο. Ας πούμε πιο εύκολα θα βρει ο μαφιόζος μπράβους σε μια κοινωνία όπου το μορφωτικό επίπεδο είναι χαμηλό. Μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτε, χρειάζεται και αυτούς που θα το στηρίξουν από την κοινωνία.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:27Το τελευταίο που περιγράφεις ισχύει αλλά είναι μια παθητική διαδικασία, παράλληλα τρέχει και ο 'επιταχυντής', εννοώ την πολύ συγκεκριμένη στόχευση γνωστών και μη εξαιρετέων κέντρων, ξέρεις τι εννοώ. Έχουν δαπανήσει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων τα σοροειδή για την προπαγάνδα τους, αυτό είναι τεχνητό, όχι φυσικό επόμενο. Ε λοιπόν αυτοί οι μαλάκες να πάνε στις ισλαμικές χώρες που τόσο πολύ αγαπάνε να κάνουν εκεί προπαγάνδα να δούμε κάτι.sharp έγραψε: 22 Οκτ 2023, 10:48Και η Ελλάδα είναι σκατά, αλλά δεν λες δεν είμαι Έλληνας. Βέβαια και εδώ υπάρχουν κάμποσοι που μιλάνε σε δεύτερο πληθυντικό.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2023, 08:58 Το θέμα όμως είναι τι πάει να πει 'δυτικός' σήμερα;
Για εμένα οι πολύχρωμες καραγκιοζοπαρελάσεις, το μπάτε σκύλοι αλέστε, τα χάδια στους παραβατικούς, η επίθεση στις εθνικές ταυτότητες και στον χριστιανισμό, ακόμα και το ελεύθερο εμπόριο αν θες, δεν είναι Δύση. Είναι εκφυλισμός καθαρός, ατόφιος. Τα σοροειδή και ροτσιλντοειδή απεργάζονται την καταστροφή, τον αφανισμό του δυτικού πολιτισμού όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Μασκ.
Δύση είναι αυτό που υπήρχε το '50, το '60, το '70, το '80 και σε αρκετό βαθμό το '90 αν και είχε ξεκινήσει η διάβρωση. Όποιος θέλει να λέει ότι υπερασπίζεται τον δυτικό πολιτισμό δεν μπορεί παρά να είναι αντίθετος με αυτές τις αηδίες που λανσάρουν ΜΚΟ, WEF, ευρωγραφειοκρατία φυτευτών και άλλοι τέτοιοι καλοθελητές.![]()
ΟΚ, έχουν πρόβλημα με αυτό που είναι και αυτό έγραψα στον συνιδρυματικό φίλο παραπάνω.
ΥΓ Ειδικά με τον Μασκ δεν θα συμφωνούσα, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Εκφυλισμός υπάρχει και ξεκινάει από την μαζική καλοπέραση επί δεκαετίες. Είπαμε: Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times. Σιγά σιγά περνάμε στο τελευταίο.
22/10/2023
Μέλος του κόμματος Νετανιάχου απειλεί τη Ρωσία ζωντανά στο RT: « Μετά τη νίκη μας σε αυτόν τον πόλεμο… θα ακολουθήσει η Ρωσία… »

https://anazitiseis.gr/melos-tou-kommat ... i-i-rosia/
https://katohika.gr/diethni/melos-tou-k ... i-i-rosia/
Δείτε ακόμα: Η ανθρωπότητα έρχεται σε κίνδυνο άλλη μια φορά, απο τις εγκληματικές πολιτικές των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
https://anazitiseis.gr/giati-i-anthropo ... ou-israil/
«Γενοκτονία στη Γάζα λόγω των εγκλημάτων πολέμου του Νετανιάχου».
Ο Ισπανός υπουργός καταγγέλλει το Ισραήλ «Απαρτχάιντ». Σχεδόν 3.000 Παλαιστίνιοι και 22 όμηροι Σκοτώθηκαν από επιδρομές του Ισραηλινού Στρατού. 560 Αμερικανοί περιμένουν την είσοδο στην Αίγυπτο κοντά στο σημείο ελέγχου της Ράφα.
https://www-vtforeignpolicy-com.transla ... _tr_pto=sc
Μέλος του κόμματος Νετανιάχου απειλεί τη Ρωσία ζωντανά στο RT: « Μετά τη νίκη μας σε αυτόν τον πόλεμο… θα ακολουθήσει η Ρωσία… »

https://anazitiseis.gr/melos-tou-kommat ... i-i-rosia/
https://katohika.gr/diethni/melos-tou-k ... i-i-rosia/
Δείτε ακόμα: Η ανθρωπότητα έρχεται σε κίνδυνο άλλη μια φορά, απο τις εγκληματικές πολιτικές των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
https://anazitiseis.gr/giati-i-anthropo ... ou-israil/
«Γενοκτονία στη Γάζα λόγω των εγκλημάτων πολέμου του Νετανιάχου».
Ο Ισπανός υπουργός καταγγέλλει το Ισραήλ «Απαρτχάιντ». Σχεδόν 3.000 Παλαιστίνιοι και 22 όμηροι Σκοτώθηκαν από επιδρομές του Ισραηλινού Στρατού. 560 Αμερικανοί περιμένουν την είσοδο στην Αίγυπτο κοντά στο σημείο ελέγχου της Ράφα.
https://www-vtforeignpolicy-com.transla ... _tr_pto=sc
- Golden Age
Για άλλη μια φορά το Ισραήλ ζητά απο τους αμάχους της Γάζας να μετακινηθούν στο νότιο τμήμα του θύλακα, προκειμένου να γίνει η εκστρατεία του χωρίς αμάχους
Το Ισραήλ κάλεσε τους κατοίκους της Γάζας να μετακινηθούν προς το νότιο τμήμα του Θύλακα
Προειδοποιώντας ότι θα θεωρηθούν υποστηρικτές «τρομοκρατών» αν δεν το πράξουν...
Οι Παλαιστίνιοι ανακοίνωσαν ότι έλαβαν νέες προειδοποιήσεις από τον στρατό του Ισραήλ να απομακρυνθούν από το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας προς το νότιο, με την πρόσθετη προειδοποίηση ότι αν δεν το πράξουν, ενδέχεται να θεωρηθούν υποστηρικτές «τρομοκρατικής οργάνωσης». Ακολούθως, σε ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε διευκρινίσεις.
Το μήνυμα αυτό μεταδόθηκε με φυλλάδια τα οποία έφεραν το όνομα και το λογότυπο των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) και εστάλη μέσω ηχητικών μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων στη Γάζα.
«Επείγουσα προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Γάζας. Η παρουσία σας βόρεια της Γουάντι Γάζα θέτει τη ζωή σας σε κίνδυνο. Όποιος επιλέξει να μην φύγει από τη βόρεια Γάζα (προς τις περιοχές) νότια της Γουάντι Γάζα ενδέχεται να ταυτοποιηθεί ως συνεργός τρομοκρατικής οργάνωσης», αναφέρει το φυλλάδιο.
Ο ισραηλινός στρατός επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ότι «δεν σκοπεύει να θεωρεί όσους δεν έχουν απομακρυνθεί (…) μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης».
Πρόσθεσε ότι δεν στοχοθετεί αμάχους. «Προκειμένου να περιοριστούν οι παράπλευρες απώλειες σε αμάχους, οι IDF έστειλαν ένα αίτημα στους κατοίκους του βόρειου τμήματος της Λωρίδας της Γάζας να μετακινηθούν προς τον νότο», εξήγησε.
Το Ισραήλ βομβαρδίζει συνεχώς τον παλαιστινιακό θύλακα μετά την επίθεση της Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου, ενώ έχει συγκεντρώσει στρατεύματα και εξοπλισμό κοντά στα σύνορα με τη Γάζα ενόψει χερσαίας επιχείρησης εκεί.
Οι ισραηλινές αρχές έχουν ήδη προειδοποιήσει τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας να μετακινηθούν προς τον νότο, αν και οι Παλαιστίνιοι δήλωσαν ότι μέχρι τώρα δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα θεωρηθούν υποστηρικτές «τρομοκρατών», αν δεν το πράξουν. Παράλληλα, εξήγησαν ότι το ταξίδι προς τον νότο εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο εν μέσω αεροπορικών βομβαρδισμών, ενώ πρόσθεσαν ότι από τις ισραηλινές επιδρομές έχουν πληγεί και περιοχές στο νότιο τμήμα του Θύλακα.
https://www.zougla.gr/kosmos/to-israil- ... u-thylaka/
- Dwarven Blacksmith
Καθίκια απεντομωτές.
- Golden Age
Ισραήλ: «Δεν θεωρούμε τρομοκράτες όσους δεν έχουν εκκενώσει τη Γάζα, αλλά πρέπει να το κάνουν», λέει ο ισραηλινός στρατός
«Όλοι όσοι παραμένουν θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους λόγω των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων της Χαμάς», τονίζουν οι IDF, που προετοιμάζουν την εισβολή τους
Νέο μήνυμα προς τους άμαχους της Γάζας έστειλε ο ισραηλινός στρατός (IDF) μέσω των social media. Σε αυτό, ξεκαθαρίζει πως δεν θεωρεί όλους όσοι έχουν παραμείνει στην περιοχή μέλη της Χαμάς και τρομοκράτες, ωστόσο τους ζητάει να απομακρυνθούν προς τα νότια ενόψει της επικείμενης εισβολής.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα των IDF αναφέρει:
«Η μετάφραση από τα αραβικά μέσα που έχει πλέον διαδοθεί σε όλες τις πλατφόρμες είναι ανακριβής.
Θέλουμε να διευκρινίσουμε πως ο IDF δεν έχει καμία πρόθεση να θεωρήσει όσους δεν έχουν ακόμη εκκενλωσει ως μέλη τρομοκρατικής ομάδας.
Ο Ισραηλινός Στρατός δηλώνει, για άλλη μια φορά, για την ασφάλεια των πολιτών της Γάζας, ότι θα πρέπει να απομακρυνθούν προς τα νότια της Γουάντι Γάζας. Όλοι όσοι παραμένουν θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους λόγω των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων της Χαμάς σε περιοχές αμάχων».
https://twitter.com/IDF/status/17158192 ... stratos%2F
Από τις 13 Οκτωβρίου, ο ισραηλινός στρατός ζητά από τους κατοίκους του βόρειου τμήματος της Λωρίδας της Γάζας να εκκενώσουν την περιοχή, που αποτελεί κυρίως στόχο των βομβαρδισμών του, και να κατευθυνθούν νότια.
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) εκτίμησε ότι οι βομβαρδισμοί και οι εντολές εκκένωσης "οδήγησαν στον εκτοπισμό ενός εκατομμυρίου ανθρώπων".
Το Σάββατο, για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου, αυτοκινητοπομπή με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθε στη Λωρίδα της Γάζας. Όμως η βοήθεια αυτή πρέπει να μπορεί να εισέρχεται καθημερινά, προειδοποίησε αμέσως ο ΟΗΕ.
https://www.protothema.gr/world/article ... s-stratos/
Μάλλον οι πραγματικοί άμαχοι δεν είναι και πολύ εύκολο να μετακινηθούν προς τον νότο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Liverpool /Everton match:
“FOR GOD’S SAKE SAVE GAZA

“FOR GOD’S SAKE SAVE GAZA
Δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κανέναν και για κανέναν λόγο, μόνον άμυνα και μόνον όταν δεν υπάρχει καμμία άλλη επιλογή άμεσα διαθέσιμη.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:30sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:24Εγώ πάντως δεν θα σήκωνα γιατί σε έχω.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 23:10
Για να είμαι ειλικρινής, πιο πιθανό το έχω να σηκώσεις χέρι πάρα να πεις face to face αρκετά από όσα έχεις γράψει.
Και αυτό, γιατί αν μη τι άλλο δε σε έχω για βλάκα.![]()
Ο,τι λειτουργεί υπέρ της επιβίωσης καλό είναι. Για όποιον λόγο και μην το έκανες, καλό για σένα θα ήταν.
Το "σε έχω" δεν το ανέφερα επειδής πιστεύω ότι σε έχω ή δεν σε έχω στο ξύλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-