Ωραία ρε παιδί μου, πες ότι έφτασα Βηρυτό, τι κάνω μετά;πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:47Σμύρνη - Άδανα - Ντιγιαρμπακίρ - Δαμασκός - Βηρυττός - Παλαιστίνη.Εάν μου πεις ότι για να φθάσεις εκεί υπάρχουν εμπόδια θα συμφωνήσω αλλά όταν πας από τη Σμύρνη στη Σάμο ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ.sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:45Δηλαδή; εξήγησε μου λίγο την διαδρομή σκυφτούλι γιατί δεν τα παίρνω εύκολα είμαι λίγο χαζούλης.πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:43
Νοτιοανατολικά από εκεί που ήλθαν.Δεν πάς από την Τουρκία στη Σάμο για να πας στην Παλαιστίνη αλλά αντίθετα.
Βήμα βήμα να καταλάβω. Για πε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
free palestine
Re: free palestine
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να βάλουμε όλοι κατιτίς να βρει έναν καλό ψυχίατρο το παιδί. Ντροπή να το βλέπουμε και να μην κάνουμε τίποτε.
Οκ, στο μεσημεριανό, βάλε στο ιγκνόρ την ισραηλινή, την ελληνική και λοιπές αμερικανόδουλες πρεσβείες και κάνε λάικ στις ρωσικές και ιρανικές για να τους τιμωρήσεις. Μιλάμε για μπέβατρον, που θα αλλάξει όχι μόνον τις πχορουμικές αλλά και τις διεθνείς ισορροπίες.sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:44Τον από πάνω τον έχω στο ιγκνόρ εδώ και καιρό, δεν παλεύεται τόση χαζαμάρα, εσύ δεν είσαι καν το πρωινό μου.
Οπότε, μη συγχύζεσαι, για όλα υπάρχει λύση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Περιμένεις να βρεις ευκαιρία να μπεις μέσα.Πάντως από τη Σάμο δεν γίνεται.sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:52Ωραία ρε παιδί μου, πες ότι έφτασα Βηρυτό, τι κάνω μετά;πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:47Σμύρνη - Άδανα - Ντιγιαρμπακίρ - Δαμασκός - Βηρυττός - Παλαιστίνη.Εάν μου πεις ότι για να φθάσεις εκεί υπάρχουν εμπόδια θα συμφωνήσω αλλά όταν πας από τη Σμύρνη στη Σάμο ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ.sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:45
Δηλαδή; εξήγησε μου λίγο την διαδρομή σκυφτούλι γιατί δεν τα παίρνω εύκολα είμαι λίγο χαζούλης.
Βήμα βήμα να καταλάβω. Για πε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Να βάλει και την κυπριακή διότι και αυτοί πρόδωσαν και δεν είναι με τη Χαμάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:05 Οκ, στο μεσημεριανό, βάλε στο ιγκνόρ την ισραηλινή, την ελληνική και λοιπές αμερικανόδουλες πρεσβείες και κάνε λάικ στις ρωσικές και ιρανικές για να τους τιμωρήσεις.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... todoulidi/
ναι πατ,πατησιωτης έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:04 Μόνο κάποιος να δείξει στους ανθρώπους τον δρόμο προς τα που είναι η Παλαιστίνη γιατί φαίνεται ότι τον έχουν χάσει.
https://www.iefimerida.gr/ellada/entasi ... -tis-samoy
τώρα, από στιγμή σε στιγμή θα πάει ο εκλεκτός του πθ για την θέση του αρμόδιου υπουργού να το κανονίσει
μελλον δεν χρειαζεται καν να το κανονίσει- Δεν υπάρχει τίποτα να κανονιστεί.
όλα καλά.
ουγγροι ακροδεξιοί, ισραηλινός δημοσιογράφος και "επαγγελματίες ανησυχούντες" βγάζουν τα deepfakes για να χαλάσουν την εικόνα της κυβέρνησης
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Βλέπω και σας σας έχει στο ιγκνόρsharp έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:16 Μακάρι να πήγαινε μπας και ησυχάζαμε. Δεν υπάρχει πιο αρνητικός χρήστης εδώ μέσα.
Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς για να το ξεπεράσετε... εγω πάντως το χω ρίξει στο πιοτόΤον από πάνω τον έχω στο ιγκνόρ εδώ και καιρό, δεν παλεύεται τόση χαζαμάρα
Αν θέλετε ελάτε και σεις στη παρεα... διπλός πόνος , μοιρασμένος πόνος

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ενω το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει εθνική πολιτική, εσένα σε ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι γιατί σημαία της Τουρκίας στη διαδήλωση αφού. Αυτό είναι το νόημα.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:27Επειδή αναδυκνείω την πραγματική ποιότητα των πολυδιαφημισμένων διαδηλώσεων στο Λονδίνο, μου ανακατεύεις την εσωτερική πολιτική. Πάρ' το αυγό και κούρευτο.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:23Μπορεί οι τουρκαλβανοι πολιτικοί μας να μας έχουν κάνει παράρτημα του ερντογαν αλλά οι ισλαμιστες στο Λονδίνο ...Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:20
Damage control στους φιλοερντογανικούς ισλαμιστές που διαδηλώνουν στο Λονδίνο...
Πολεμησες κανέναν κομμουνιστή σήμερα να σωθεί το έθνος;
Την ίδια στιγμή η ψωροκωσταινα Ελλάδα, δίνει όπλα στην Ουκρανία που κάνει συμπαραγωγή συστημάτων με Τουρκία και κατασχει ιρανικά πετρέλαια χωρίς να έχουμε καμία διαφορά με αυτή τη χώρα και ακόμα να κλείσει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη. Αυτά δε σε πειράζουν όμως γιατί δεν έχει τουρκικη σημαία στο τουιτερ.
Επίσης, εφοσον στην πραγματικότητα η Ελλάδα, ως τριτοκοσμικη μπανανια, δεν έχει την ισχύ και το εκτόπισμα για οτιδήποτε, καλά θα ήταν απλά να κάτσουμε στη γωνία και να βγάλουμε τον σκασμό. Χωρίς να παίρνεις το μέρος κανενός.
- Golden Age
Δεν "με ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι". Αλλά όταν στις διαδηλώσεις υπερ της Χαμάς της Παλαιστίνης υψώνονται σημαίες της Τουρκίας θα το επισημάνω.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:37Ενω το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει εθνική πολιτική, εσένα σε ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι γιατί σημαία της Τουρκίας στη διαδήλωση αφού. Αυτό είναι το νόημα.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:27Επειδή αναδυκνείω την πραγματική ποιότητα των πολυδιαφημισμένων διαδηλώσεων στο Λονδίνο, μου ανακατεύεις την εσωτερική πολιτική. Πάρ' το αυγό και κούρευτο.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:23
Μπορεί οι τουρκαλβανοι πολιτικοί μας να μας έχουν κάνει παράρτημα του ερντογαν αλλά οι ισλαμιστες στο Λονδίνο ...
Πολεμησες κανέναν κομμουνιστή σήμερα να σωθεί το έθνος;
Επίσης, εφοσον στην πραγματικότητα η Ελλάδα, ως τριτοκοσμικη μπανανια, δεν έχει την ισχύ και το εκτόπισμα για οτιδήποτε, καλά θα ήταν απλά να κάτσουμε στη γωνία και να βγάλουμε τον σκασμό. Χωρίς να παίρνεις το μέρος κανενός.
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, η Ελλάδα, ασχέτως της καταστάσεως των κυβερνήσεών της κλπ, έχει πρόβλημα με την Τουρκία και χρειάζεται συμμάχους. Το Ισραήλ μπορεί να είναι ένας απο αυτούς.
Το Ισραήλ με την Τουρκία τα έχουν βρει 500 φορές. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει μια ακόμα.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:42Δεν "με ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι". Αλλά όταν στις διαδηλώσεις υπερ της Χαμάς της Παλαιστίνης υψώνονται σημαίες της Τουρκίας θα το επισημάνω.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:37Ενω το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει εθνική πολιτική, εσένα σε ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι γιατί σημαία της Τουρκίας στη διαδήλωση αφού. Αυτό είναι το νόημα.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:27
Επειδή αναδυκνείω την πραγματική ποιότητα των πολυδιαφημισμένων διαδηλώσεων στο Λονδίνο, μου ανακατεύεις την εσωτερική πολιτική. Πάρ' το αυγό και κούρευτο.
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, η Ελλάδα, ασχέτως της καταστάσεως των κυβερνήσεών της κλπ, έχει πρόβλημα με την Τουρκία και χρειάζεται συμμάχους. Το Ισραήλ μπορεί να είναι ένας απο αυτούς.
Τόση χαζαμάρα που την χωράτε ρε πούστη μου, που, σου λέω ότι τον έχω στο ιγκνόρ γιατί δεν παλεύεται και με απαντάς με ακόμη μεγαλύτερη χαζαμάρα, απάλευτοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:05Οκ, στο μεσημεριανό, βάλε στο ιγκνόρ την ισραηλινή, την ελληνική και λοιπές αμερικανόδουλες πρεσβείες και κάνε λάικ στις ρωσικές και ιρανικές για να τους τιμωρήσεις. Μιλάμε για μπέβατρον, που θα αλλάξει όχι μόνον τις πχορουμικές αλλά και τις διεθνείς ισορροπίες.
Οπότε, μη συγχύζεσαι, για όλα υπάρχει λύση.
Όλα τα υπόλοιπα φυσικά (τα σημαντικά δηλαδή) που έγραψα περάσανε πάλι στο ντούκου, θέλεις να συζητήσεις και μαζί μου πουρομπεμπέκα.
Άραξε στα κυβικά σου.
.
.
Τι είδους ευκαιρία και με ποιον τρόπο μπαίνω μέσα, πες μας, ίσως βοηθήσεις ένα δεκατριάχρονο να ξαναδεί τους γονείς του αν δεν τους έχουν δολοφονήσει οι Ισραηλινοί, το σπίτι του το ισοπέδωσαν ή χτες ή προχτές.πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:06Περιμένεις να βρεις ευκαιρία να μπεις μέσα.Πάντως από τη Σάμο δεν γίνεται.sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:52Ωραία ρε παιδί μου, πες ότι έφτασα Βηρυτό, τι κάνω μετά;πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:47
Σμύρνη - Άδανα - Ντιγιαρμπακίρ - Δαμασκός - Βηρυττός - Παλαιστίνη.Εάν μου πεις ότι για να φθάσεις εκεί υπάρχουν εμπόδια θα συμφωνήσω αλλά όταν πας από τη Σμύρνη στη Σάμο ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ.
Για πες μας.
.
.
- Golden Age
Και τα 'χουν ξανασπάσει στο καπάκι άλλες τόσες. Όσο και να θέλει το Ισραήλ, η Τουρκία δεν τα βρίσκει και με διάφορα προσχήματα κατα καιρούς η Τουρκία σπάει τις προσεγγίσεις της. Στην κρίση με την Κύπρο το 2011 το Ισραήλ είχε στείλει δύο φρεγάτες για να υποστηρίξει την Κύπρο.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:43Το Ισραήλ με την Τουρκία τα έχουν βρει 500 φορές. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει μια ακόμα.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:42Δεν "με ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι". Αλλά όταν στις διαδηλώσεις υπερ της Χαμάς της Παλαιστίνης υψώνονται σημαίες της Τουρκίας θα το επισημάνω.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:37
Ενω το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει εθνική πολιτική, εσένα σε ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι γιατί σημαία της Τουρκίας στη διαδήλωση αφού. Αυτό είναι το νόημα.
Ωραία εντάξει. Θα εμπιστεύομαι λοιπον τις διπλωματικές ικανότητες του Κουλή. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι κάνουν ότι κάνουν για το εθνικό συμφέρον.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:49Και τα 'χουν ξανασπάσει στο καπάκι άλλες τόσες. Όσο και να θέλει το Ισραήλ, η Τουρκία δεν τα βρίσκει και με διάφορα προσχήματα κατα καιρούς η Τουρκία σπάει τις προσεγγίσεις της. Στην κρίση με την Κύπρο το 2011 το Ισραήλ είχε στείλει δύο φρεγάτες για να υποστηρίξει την Κύπρο.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:43Το Ισραήλ με την Τουρκία τα έχουν βρει 500 φορές. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει μια ακόμα.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:42
Δεν "με ενοχλούν οι Παλαιστίνιοι". Αλλά όταν στις διαδηλώσεις υπερ της Χαμάς της Παλαιστίνης υψώνονται σημαίες της Τουρκίας θα το επισημάνω.
- Golden Age
Δεν είπα ότι ο Κούλης έχει διπλωμματικές ικανότητες. Αλλά αντικειμενικά η προσέγγιση της Ελλάδος με το Ισραήλ, που ξεκίνησε απο το 2010 είναι προς τον σωστό δρόμμο.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:51Ωραία εντάξει. Θα εμπιστεύομαι λοιπον τις διπλωματικές ικανότητες του Κουλή. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι κάνουν ότι κάνουν για το εθνικό συμφέρον.Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:49Και τα 'χουν ξανασπάσει στο καπάκι άλλες τόσες. Όσο και να θέλει το Ισραήλ, η Τουρκία δεν τα βρίσκει και με διάφορα προσχήματα κατα καιρούς η Τουρκία σπάει τις προσεγγίσεις της. Στην κρίση με την Κύπρο το 2011 το Ισραήλ είχε στείλει δύο φρεγάτες για να υποστηρίξει την Κύπρο.nyxtovios έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:43
Το Ισραήλ με την Τουρκία τα έχουν βρει 500 φορές. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει μια ακόμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση