ευκαιρία να αναγνωριστεί και η Ελληνική Κύπρος με USA και EU βάσειςΑρίστος έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:23 Ο μεγαλος ασσος του ειναι τα δυο αμερικανικα αεροπλανοφορα αν ανοιξει πολλα μετωπα.
.
.,
ευκαιρία να αναγνωριστεί και η Ελληνική Κύπρος με USA και EU βάσειςΑρίστος έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:23 Ο μεγαλος ασσος του ειναι τα δυο αμερικανικα αεροπλανοφορα αν ανοιξει πολλα μετωπα.
.
Ακροπολη
Στην κυβέρνηση του Ισραήλ υπάρχουν κόμματα που η κυρία πολιτική τους τοποθέτηση είναι το Ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων όπως το πραγματοποιεί η κυβέρνηση του Μπιμπι.Unique έγραψε: 22 Οκτ 2023, 14:45Καλή η προσπάθεια να ξεχωρίσεις τους Παλαιστίνους απο τη Χαμάς, αλλά βλέπεις η Χαμάς εκλέχθηκε απο τους Παλαιστίνιους. Επίσης τα εκατομμυρια διαδηλωτών παγκοσμίως σκούζουν ΟΧΙ για την καταστροφή της Χαμάς, αλλά την καταστροφη του Ισραήλ.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:40Τότε να σε ενημερώσουμε ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων όχι την Χαμας.
Εσείς οι υποστηρικτές του ολοκαυτώματος του Παλαιστινίων χειροκροτουσατε την χρηματοδότηση της Χαμας από το Ισραήλ για προκληθεί εμφύλιος στους Παλαιστινιους.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2006_Pa ... e_election
Εάν έχεις το θάρρος δες τα υπόλοιπα κόμματα του Παλαιστινιακου κοινοβουλίου σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν.
Τα ίδια σκατά είναι και οποιαδήποτε πονηρή προσπάθεια διαχωρισμου τους πέφτει στο κενό.
Δεν είναι τόσο τεχνητό όσο νομίζεις.Τα σοροειδή υπάρχουν αλλά χρησιμοποιούν ένα αυθεντικό δυτικό κίνημα που άλλαξε τον δυτικό πολιτισμό τη δεκαετία του 60.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:27 Το τελευταίο που περιγράφεις ισχύει αλλά είναι μια παθητική διαδικασία, παράλληλα τρέχει και ο 'επιταχυντής', εννοώ την πολύ συγκεκριμένη στόχευση γνωστών και μη εξαιρετέων κέντρων, ξέρεις τι εννοώ. Έχουν δαπανήσει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων τα σοροειδή για την προπαγάνδα τους, αυτό είναι τεχνητό, όχι φυσικό επόμενο. Ε λοιπόν αυτοί οι μαλάκες να πάνε στις ισλαμικές χώρες που τόσο πολύ αγαπάνε να κάνουν εκεί προπαγάνδα να δούμε κάτι.
Δεν συμφωνώ αλλά ας πούμε ότι συμφωνώ προς στιγμήν για να απαντήσω:πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:37Δεν είναι τόσο τεχνητό όσο νομίζεις.Τα σοροειδή υπάρχουν αλλά χρησιμοποιούν ένα αυθεντικό δυτικό κίνημα που άλλαξε τον δυτικό πολιτισμό τη δεκαετία του 60.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:27 Το τελευταίο που περιγράφεις ισχύει αλλά είναι μια παθητική διαδικασία, παράλληλα τρέχει και ο 'επιταχυντής', εννοώ την πολύ συγκεκριμένη στόχευση γνωστών και μη εξαιρετέων κέντρων, ξέρεις τι εννοώ. Έχουν δαπανήσει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων τα σοροειδή για την προπαγάνδα τους, αυτό είναι τεχνητό, όχι φυσικό επόμενο. Ε λοιπόν αυτοί οι μαλάκες να πάνε στις ισλαμικές χώρες που τόσο πολύ αγαπάνε να κάνουν εκεί προπαγάνδα να δούμε κάτι.
Το κίνημα της ροκ και των χίππηδων που πήγε παρέα με τη σεξουαλική απελευθέρωση είναι στη βάση των σοροειδών καταστάσεων.Με τη δική σου λογική η Δύση έπαψε να υπάρχει όταν κατέπεσε η αντίληψη ότι σχέσεις εκτός γάμου είναι παράνομες διότι αυτό υπήρχε πριν 70 χρόνια.Φυσικά εσύ δεν το λες αυτό αλλά πιστεύεις ότι το κίνημα έπρεπε να σταματήσει εκεί και να μην επεκταθεί και στους ομοφυλόφιλους.Δεν γινόταν αυτό όμως,η λογική της αμφισβήτησης των κοινωνικών σχέσεων που υπήρχαν μέχρι το 1960 θα προχωρούσε μέχρι τέλους.
Το τι κάνουν οι ισλαμικές χώρες είναι άλλου μουλά υπόθεση.Άλλος πολιτισμός που δεν έχει αμφισβητήσει την παραδοσιακή του αντίληψη κοινωνίας.
Όμως έγινε και αυτό.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:40 Το μπολνταρισμένο είναι η βάση της εξέλιξης πατησιώτη. Θέτοντας όρια εξασφαλίζεις ότι η εξέλιξη θα είναι υγιής. Αν το αρνείσαι αυτό τότε ασπάζεσαι την αιώνια στασιμότητα.
Μα δεν είμαι κατά των ομοφυλοφιλικών σχέσεων, δεν έχει νόημα. Δεν είναι επιλογή τους.πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:48Όμως έγινε και αυτό.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:40 Το μπολνταρισμένο είναι η βάση της εξέλιξης πατησιώτη. Θέτοντας όρια εξασφαλίζεις ότι η εξέλιξη θα είναι υγιής. Αν το αρνείσαι αυτό τότε ασπάζεσαι την αιώνια στασιμότητα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Stonewall_riots
Aυτά τα γεγονότα "εορτάζονται" στις gay parade.Eάν νομίζεις ότι την εποχή του Γούντστοκ θα μπορούσε το αμερικανικό κράτος να πει επιτρέπω τις σεξουαλικές σχέσεις ανδρών και γυναικών εκτός γάμου μεταξύ τους αλλά όχι τις ομοφυλοφιλικές είσαι εκτός πραγματικότητος.Δεν στέκει όπως και να το δεις.Δεν υπάρχει κάποιος άλλος να θέσει όρια από την εξελισσόμενη κοινωνία.Από τη στιγμή που έσπασαν οι βασισμένες στην παραδοσιακή ηθική νόρμες θα έσπαγαν παντού και το μόνο όριο που θα μπορούσε να μπει - και μπήκε - ήταν στη βία και την εκμετάλλευση ανηλίκων.Καμμία σχέση μεταξύ συναινούντων ενηλίκων δεν μπορούσε πια να απαγορευθεί.Οι Σόρος και λοιποί απλώς χειραγωγούν υπάρχουσες καταστάσεις.
Αρίστος έγραψε: 22 Οκτ 2023, 15:03 Το Ισραηλ βομβαρδισε σχολειο του ΟΗΕ στη Γαζα.
https://twitter.com/MiddleEastEye/statu ... -vinteo%2F
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι ψάχνεις να βρεις? Καταντήσαμε να μας γλεντάτε και οι τζημερικοί.
Οταν ο εχθρός του εχθρού σου τελειώσει με τον εχθρό του (και εχθρό σου) όμως, μάντεψε πού θα στραφεί μετά: Σε εσένα!sharp έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:04Δεν τα βλέπουν αυτά. Είναι πρωτόγονη η αντίδραση, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Να φύγει ο Αμερικάνος που μάς καταδυναστεύεικαι βλέπουμε. Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα τους, δεν είναι πολιτικό.
sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:24Εγώ πάντως δεν θα σήκωνα γιατί σε έχω.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 23:10Για να είμαι ειλικρινής, πιο πιθανό το έχω να σηκώσεις χέρι πάρα να πεις face to face αρκετά από όσα έχεις γράψει.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2023, 23:07
Ποτέ δεν ανέφερα ότι θα σηκώσω χέρι ούτε υπονόησα κάτι για σωματική βία, ο καθένας βέβαια τα παίρνει όπως θέλει αυτά τα πράματα που γράφονται, στα παπάργια μου όμως.
Και αυτό, γιατί αν μη τι άλλο δε σε έχω για βλάκα.
vantono έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:41
Και μιλάω για τους κομμουνιστές, όχι για τους aristeroi. Με τους μπαφιόρους ρακομελάδες τζιβάτους δεν καθεται να ασχοληθεί σοβαρός άνθρωπος.